- הוסף לסימניות
32 ג'יגה מהיר סאנדיסק - 24 שעות אצלכם בדואר מהיר!
רק ב-49 ש"ח!
נשארו רק 4 יחידות...
כל מי שמעוניין שיעלה כאן בקשה...
רק ב-49 ש"ח!
נשארו רק 4 יחידות...
כל מי שמעוניין שיעלה כאן בקשה...
זה קטן. זה של סנדיסק זה לא של מצלמה לכתחילה, אבל יש אופציה אולי זה מגיע ביחד או שתשאל אותו, של משהו בגודל של כרטיס למצלמה שלתוכו מכניסים את הקטןכרטיס זיכרון למצלמה??
זה מגיע עם מתאם מקורי של סאנדיסק למצלמה!כרטיס זיכרון למצלמה??
הלכתם לקנות....קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק
זה מיועד לכתחילה למצלמה.זה קטן. זה של סנדיסק זה לא של מצלמה לכתחילה, אבל יש אופציה אולי זה מגיע ביחד או שתשאל אותו, של משהו בגודל של כרטיס למצלמה שלתוכו מכניסים את הקטן
רוב רובם של הכרטיסים שם משוחזרים! (נכון ללפני שנה)קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק
שימו לב שזה "מחודש"קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק
אני מבני ברק...ואיך אני יידע מי כבודו?
אם אני לא מכיר
ואיך אני ישלם?
כרטיס מהיר?קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק
מחודש!כרטיס מהיר?
אתה מוכר מחודש?מחודש!
קנה כאן!
לא! חדש ממש!אתה מוכר מחודש?
איפה אתם נמצאים בבני ברק?לא! חדש ממש!
בזאר המציאות מוכר את הכרטיס הנ"ל מחודש...
רוצה כרטיס מיקרו מהיר שהבאתי למעלה ב-49 ש"ח כולל משלוח בדואר 24?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים