למסירה כרטיס מיקרו מהיר של סאנדיסק (10), חדש באריזה! מחיר ריצפה!!!

• הוסף לסימניות
32 ג'יגה מהיר סאנדיסק - 24 שעות אצלכם בדואר מהיר!
רק ב-49 ש"ח!
נשארו רק 4 יחידות...
כל מי שמעוניין שיעלה כאן בקשה...

• הוסף לסימניות
כרטיס זיכרון למצלמה??
זה קטן. זה של סנדיסק זה לא של מצלמה לכתחילה, אבל יש אופציה אולי זה מגיע ביחד או שתשאל אותו, של משהו בגודל של כרטיס למצלמה שלתוכו מכניסים את הקטן

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שבוע 32 ג'יגה ב35 ש"ח בבזאר המציאות בבני ברק
הלכתם לקנות....:p
לא הגיע אליכם...
וודאי לא עם מתאם...
תהנו עם המוצר שקניתם....
רוצים להזמין גם???

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה!
m_1.jpg

הכל במשלוח חינם!!!
תוך 24 שעות!
רק 49 ש"ח...

• הוסף לסימניות
זה קטן. זה של סנדיסק זה לא של מצלמה לכתחילה, אבל יש אופציה אולי זה מגיע ביחד או שתשאל אותו, של משהו בגודל של כרטיס למצלמה שלתוכו מכניסים את הקטן
זה מיועד לכתחילה למצלמה.

• הוסף לסימניות
ואיך אני יידע מי כבודו?
אם אני לא מכיר
ואיך אני ישלם?
אני מבני ברק...
רוצה? שלם מזומן באזור רחוב חזון איש בבני ברק,
אם לא תרצה משלוח...
מי שרוצה משלוח משלם באשראי,
רוצה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באזור רחוב חזו"א! רוצים? אני יצא לחזו"א?

• הוסף לסימניות
מישהו רוצה נתווספו עוד שלש כרטיסי מיקרו + מתאם...
כתבו לי באישי...
וגם זה כבר יהיה שלך... רק ב-49 ש"ח + משלוח 24 שעות!!!
m_1.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה