כללי כריכה - -חוות דעתכם?

• הוסף לסימניות
באופן כללי, הכריכה יפה ומושכת , אם כי משהו ברקע הכללי קצת חיור לי, אולי כדאי להכהות אותו או את מסגרת החלון, אפילו לנסות לשלב את הצבע החום של שם הספר במסגרת החלון. בנוסף שם הכותב בחזית הספר הוא מדי שמאלי, כדאי לנסות לשים אותו , או ימני יותר, או למטה.
לגבי הצד האחורי, יש לך אפשרות לנסות את הכיתוב בפונט אחר, אולי יותר חדשני? בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו! מאד יפה!
את הטקסט של מרינה תנסי ליישר לשמאל. לא יודעת אם זה יהיה טוב, תנסי.
חסר הצללה לחלון למטה. יש רק בצדדים.
את הדמות לא הייתי גומרת ככה. נראה לי שעדיף שהיא תמשיך עד סוף העמוד למטה ואת הטקסט להזיז ימינה שיהיה מיושר עם החלון.
בכללי - מאד יפה. לטעמי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אכן שופר הברבה מקודמיו.
הטיפוגרפיה בלוגו שופרה בהמון!

רק דבר אחד שלדעתי לא תוכלי להדפיס בלעדיו - לשנות את הפונט מאחור ושל שם הסופרת.
אפילו משהו חינמי (מוטב שלא) אבל יותר מכובד, ולא את ה"ברירת מחדל".

חוץ מזה - מדהים!

• הוסף לסימניות
אהבתי!
הגופן א. אייכלר לשנות ומהר.

• הוסף לסימניות
מאד מאד אהבתי, מקסים!!!

כדי שזה יהיה באמת מושלם,
כדאי לך לשחק עוד קצת עם החלון, הוא נראה קצת עומד באויר ולא טבעי כ''כ.
כמובן שאת הפונט של א.אייכלר והתקציר מאחורה לשנות.
וגם הדמות נראית תלושה.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה
שיפור גדול מהפעם האחרונה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העידוד, הביקורת והמחמאות. במקום שאתאמץ לנחש תנו לי שם של פונט חינמי עדכני.

• הוסף לסימניות
בעקרון ממש לא משנה איזה גופן, העיקר לא אריאל, וטיימס.

• הוסף לסימניות
הפונט של הגב הוא נרקיס תם, ואני מבינה שגם הוא לא מוצלח....

• הוסף לסימניות
הפונט של הגב הוא אריאל גם. (אלא אם הכוונה לצד השני לגמרי של הדף...)

• הוסף לסימניות
הכוונה של אלף זה על הטקסט בצד ימין. ואכן זה הרבה יותר מוצלח, הגם שהייתי מעצב את זה קצת שונה.

• הוסף לסימניות
אם הפונט הזה נקרא אצלך קפוצ'ינו BN אז אין בעיה כיוון שאפשר לקנות אותו בדיסק של פונטים שעולה 30 ש"ח. כמובן (לדעתי) שהם אינם אינם איכותיים, אבל אפשר 'לשפצר' את המרווחים אחרי "קינוורט"
(הפונט המקורי שאני לא זוכרת את שמו מן הסתם עולה כמו פונט מקורי.
אבל בגירסהה זו של בני נתן =BN ניתן להשתמש בו עם "הכשר" של העיוות...ולשפץ אם צריך)

סה"כ עבודה יפה!
הייתי מנסה להרגיע קצת את השחור של הדמות לאפור כהה או חום
ואפשר גם לשלב שקיפות עדינה (כמעט בלתי נראית) של צורת הדמות אמיתית, אחרי ההבהרה של השחור

• הוסף לסימניות
הרקע מדהים! והחלון עם ההרים גם נהדר! אני אישית הייתי מוסיפה עוד קצת צבע לשער, הוא באמת יפה בתור תמונה, אך בהתחשב בכך שהוא צריך לתפוס את העין על דוכן הספרים, הוא צריך צבע קצת יותר בולט וצעקני. אבל העיצוב משהו משהו!!!

• הוסף לסימניות
ההבדל בין הדוגמה הראשונה שהעלית לזו האחרונה פשוט מדהים, שיפרת את הכריכה מאוד והיא משודרגת ויפה!

• הוסף לסימניות
היו לי שתי דקות פנויות אז נכנסתי לפורום לחפש את הכריכה שלך...
בהחלט משופר - החלון מהמם והצבעים הרבה יותר נעימים עכשיו.
לא רוצה לבלבל אותך - אבל הפונט נרקיס תם שהיה מאחורה בגירסה הראשונה היום, וגם העימוד שעשית שם, הרבה יותר מתאים לקטע קריאה מאשר הפונט הארוך ששינית אליו עכשיו. גם א. אייכלר בפונט נרקיס תם יכול להיות מצוין. רק אריאל הוא מעצבן כי הוא מעצבן כזה... וגם כי כל אחד יודע שזו הברירת מחדל וה"לא מקצוענים" משתמשים בו.
אבל הפונט החדש הזה... הוא חינמי? גם הוא נראה מאד לא מקצועי ולא קריא וחבל. נרקיס תם הוא פונט קלאסי וקריא. הוא לא חינמי אבל אם את בד"כ לא בתחום הגרפיקה, אני לא מאמינה שיעלו עלייך.
עוד נקודה חשובה בעיצוב גרפי: כמה שיותר אובייקטים מקבילים. כלומר ש"א. אייכלר" לא יבלוט מעבר לחלון. שהסוף שלו יהיה מיושר לקו החלון החיצוני השמאלי. זה יותר נקי ונעים לעין כשדברים לא קופצים מפה ומשם.
מישהי כאן (אולי רונצ?) אמרה להמשיך את הצללית עד למטה וליישר את "אל ההרים" לקו הימני של החלון - גם דבר כזה יתרום לארגון ולסדר של הכריכה כולה.
וכמובן אם את מחליפה לנרקיס תם את השם בקדימה, אז גם ב"שדרה". ברור.
ועוד הערה ביצועית: אני מקוה שאת עושה "גלישה" מכל הכיוונים. אם זו כריכה קשה חייבים הרבה גלישה, לא זוכרת כמה. שימי לב שלא תתקרבי מדי עם העיצוב לקצה הכריכה (משהו שאמרתי לך בפעם שעברה, הערה עיצובית) כי אז העין בורחת החוצה. בכל מקרה כדאי לתת יותר שוליים ולהקטין קצת את כל הגוש של החלון, הצללית, שם הספר ושם הסופר בגלל הסיבה הנ"ל, אבל מבחינה טכנית זה עוד יותר חשוב שזה לא יחתך חלילה... תבררי עם בית הדפוס.
וואו, הארכתי, אבל זה לא מסובך, באמת.
זה יהיה מקסים בסוף! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
RIVK, תשמעי, השקעת בי הרבה. יש לי עוד זמן לתקן כי ההגהות של הספר מתעכבות. באמת תודה ואני רוצה בלי נדר לשלוח לך ספר כאות תודה. שלחי לי תכתובת שלך באישי כמדומני שאת גרה קרוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה