- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעתכם על הכריכה מה אפשר לשפר לשנות להוסיף ועוד
הסדור מיועד לעדות המזרח
צפה בקובץ המצורף 74455
הסדור מיועד לעדות המזרח
צפה בקובץ המצורף 74455
נכתב ע"י יאיר;466453:מאוד מעניין אותי לדעת האם הצבע הזהב יצא טוב בצורה הזו
והאם יראה מספיק בולט?
תודה לכם,
צפה בקובץ המצורף 74462
נכתב ע"י יאיר;466644:תודה לכולם על התגובות.
לך "נקי כפיים"
ההערות מועילות מאוד, ושיניתי אכן את הכחול לכהה יותר.
נ.ב. התהום הפעורה בין בני עדות המזרח ליוצאי הערים הקרות, גדולה מאוד, צר לי שכך, אבל כשם שפרצופיהם אינם שווים כך דעותיהם אינם שוות, ואין מה לעשות,
אם אני בעל מסעדה ולקוח מזמין ממני דג בסגנון מזרחי, לא אכבד אותו בגיפלטע פיש, למרות שאתה מאוד מאוד תאהב את זה ותסבול רצח מהדגים החריף.
כשיש הזמנה מלקוח שרוצה כריכה בטעם מזרחי אתן לו בשמחה, ואני חושב שאין טעם לנסות לשנות את הטעם של הציבור לפי מה שאנחנו אוהבים, אלא לזרום עם הזרם ולשנות טיפה שהכריכה תהיה מקצועית ככל שניתן.
בכל מקרה תודה רבה לנקי כפיים על ההערות הבונות, ואם יש עוד אשמח תמיד לקבל. טוב שיש כאלו שמעירים ולא רק שמפרגנים.
נכתב ע"י נקי_כפים;466660:או שפשוט תכנס לארידי
ספריות 28-37 ותתרשם מהעיצובים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים