כללי כריכה לסדור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעתכם על הכריכה מה אפשר לשפר לשנות להוסיף ועוד
הסדור מיועד לעדות המזרח

צפה בקובץ המצורף 74455

קבצים מצורפים

• כריכה לסדור מתקדם.jpg
    KB 135.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מקסים מקסים
לדעתי העיטורים בזויות המלבן מיותרים

• הוסף לסימניות
תוספת צד הספר

מאוד מעניין אותי לדעת האם הצבע הזהב יצא טוב בצורה הזו
והאם יראה מספיק בולט?

תודה לכם,
צפה בקובץ המצורף 74462

קבצים מצורפים

• כריכה לסדור.jpg
    KB 188.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מהמם, אפשר לראות את הצד האחורי?

• הוסף לסימניות
מקסים!!
. גם לדעתי העיטורים בזוית המלבן לפחות בחלקם מיותרים.

• הוסף לסימניות
בהעתק שמש לא בודקים צבעים אלא טעויות כתיב או מיקום של הגרפיקה בצורה נכונה כי הצבעים שם גרועים
לבדיקת צבעים לפני הדפסה אפשר להדפיס "אייריס" שזה כבר בתשלום נוסף, די יקר
אבל אם אתה מדפיס כמות נכבדה וחשוב לך מאד הצבע כדאי להוציא אייריס

• הוסף לסימניות
צר לי לקלקל את השמחה אבל כמה הערות:
א. כללית העיצוב דליל וחסר עומק- הכחול סגלגל ובהיר מדי והלבן חיור, מעט העיטורים ייעלמו ולא יוסיפו די נפח. אמנם, על המסך התוצאה נראית סבירה אבל בהדפסה תקבל תוצאה שטוחה בהרבה ומכאן שכל העיצוב ייראה עלוב ביותר.
ב. אפקטי ההבלטה (אמבוס) בפוטושופ הם פאסה מזמן, אבל ממש מזמן. אפילו בסידורי עדות מזרח הסובלים מסורתית מעיצובי זוועה זה כבר לא עובר. להוריד ומהר.
ג. השדרה ללא חוט שדרה- אם תסתכל עליה בנפרד מהחזית תווכח לראות שאין בה שום קו מנחה ואמירה עיצובית. ולכן בארון הספרים היא תראה רע מאד.
ד. פילטר הזהב הוא הכי שנה א' בפוטושופ. לא מקצועי וחבל.

מקווה שהועלתי

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
לך "נקי כפיים"
ההערות מועילות מאוד, ושיניתי אכן את הכחול לכהה יותר.

נ.ב. הבדלי הסגנונות בין בני עדות המזרח ליוצאי המדינות הקרות גדולה, צר לי שכך, אבל כשם שפרצופיהם אינם שווים כך דעותיהם אינם שוות, ואין מה לעשות,
אם אני בעל מסעדה ולקוח מזמין ממני דג בסגנון מזרחי, לא אכבד אותו בגיפלטע פיש, למרות שאתה מאוד מאוד תאהב את זה ותסבול רצח מהדגים החריפים.
כשיש הזמנה מלקוח שרוצה כריכה בטעם מזרחי אתן לו בשמחה, ואני חושב שאין טעם לנסות לשנות את הטעם של הציבור לפי מה שאנחנו אוהבים, אלא לזרום עם הזרם ולשנות טיפה שהכריכה תהיה מקצועית ככל שניתן.

נקי כפיים טוען: "סידורי עדות המזרח הסובלים מסורתית מעיצובי זוועה"
אני אומר: "סידורי עדות המזרח שאוהבים טעם שונה"

בכל מקרה תודה רבה לנקי כפיים על ההערות הבונות, ואם יש עוד אשמח תמיד לקבל. טוב שיש כאלו שמעירים ולא רק שמפרגנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;466644:
תודה לכולם על התגובות.
לך "נקי כפיים"
ההערות מועילות מאוד, ושיניתי אכן את הכחול לכהה יותר.

נ.ב. התהום הפעורה בין בני עדות המזרח ליוצאי הערים הקרות, גדולה מאוד, צר לי שכך, אבל כשם שפרצופיהם אינם שווים כך דעותיהם אינם שוות, ואין מה לעשות,
אם אני בעל מסעדה ולקוח מזמין ממני דג בסגנון מזרחי, לא אכבד אותו בגיפלטע פיש, למרות שאתה מאוד מאוד תאהב את זה ותסבול רצח מהדגים החריף.
כשיש הזמנה מלקוח שרוצה כריכה בטעם מזרחי אתן לו בשמחה, ואני חושב שאין טעם לנסות לשנות את הטעם של הציבור לפי מה שאנחנו אוהבים, אלא לזרום עם הזרם ולשנות טיפה שהכריכה תהיה מקצועית ככל שניתן.
בכל מקרה תודה רבה לנקי כפיים על ההערות הבונות, ואם יש עוד אשמח תמיד לקבל. טוב שיש כאלו שמעירים ולא רק שמפרגנים.

חולק עליך מכל וכל:
אכן, סידור בנוסח עדות מזרח צריך להיות מעוצב בסגנון מזרחי.
אבל, וכאן מגיע אבל גדול, אוי ואבוי למי שחושב שסגנון מזרחי היינו אפקטי מתחילים בפוטושופ...
לדוגמה: האלמנט המרכזי בעיצוב שלך זה אלמנט מזרחי מובהק ויפה לו בכריכת הסידור.
אבל מה הקשר לאפקט הזהב במסגרת? זה פשוט משדר חוסר מקצועיות...

אנסה בהמשך להביא כמה דוגמאות לעיצוב מזרחי חם ומוצלח

• הוסף לסימניות
או שפשוט תכנס לארידי
ספריות 28-37 ותתרשם מהעיצובים (אם לא שתאמץ אחד מהם כמות שהוא...)

אגב, אף פעם אינני מתנגד למה טובה של חריימה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה