למה לעבוד ארוך כשאפשר לעבוד קצר? לא בשלושה דפים נפרדים ולא בשכבות, אלא ע"י חלונית Appearance.רוב אלו שמעצבים היום גלופות עושים זאת בשלושה דפים נפרדים ולא בשכבות, זה הכי פשוט.
תהליך העבודה הוא
עיצוב הכריכה באופן כללי.
שכפול הדף עם העיצוב, השארת העיצוב הנבחר בגלופה הספציפית ומחיקת כל היתר (או שינוי ללבן)
בהזדמנות אעלה על כך סרטון, בינתיים תוכל לקרוא על כך מאמרים באתר שלי
בצורה שאתה עושה זה מסוכן מאד, אם עושים תיקונים אח"כ. צריך שוב לשכפל ושוב למחוק. או לתקן בכל שלושת הדפים/שכבות. בחלונית הנ"ל הכל און־ליין.
תנסה פעם. אם אתה כותב שקשה להגיע לאוביקט כי צריך למצוא כל אחד בשכבה משלו, זה רק בגלל שיטת העבודה שאתה מזכיר. בשיטה העבודה עם החלונית שהצעתי, אין כמעט אוביקטים, כי הכל זה דרך שם. מלבד זה שאתה יכול לתת לכל סוג אוביקטים שכבה משלהם. שכבה למסגרות חיצוניות, לפנימיות, לכיתוב, וכדומה.יש בזה משהו במה שכתבת
בכל מקרה אני עובד בשיטה שהזכרתי, כך גם הרבה אחרים
אולי בגלל שיותר קל להתעסק עם כל גלופה באופן בודד מאשר עם דף שמלא בכמויות אובייקטים וקשה להגיע לכל אוביקט ואז למצוא את השכבה שלו בAppearance
כן. בחלונית Separations Preview אתה נותן שם הוראה להראות רק הצבע שאתה בוחר מבין צבעי הגלופות.אגב, בשיטה שהזכרת אם אתה רוצה לראות כל גלופה באופן נפרד (תוך כדי עבודה ולפני יצוא) האם יש לך כזו אופציה?
מה? למשל אם אתה רוצה לשנות כיתוב, אתה פשוט משנה וכל הגלופות משתנות בחדא מחתא.כשיש שינוי נראה לי שזה יותר מסובך להתעסק עם אלף שכבות ב Appearance מאשר לעשות ctrl+c - ctrl+f
תנסה פעם. אם אתה כותב שקשה להגיע לאוביקט כי צריך למצוא כל אחד בשכבה משלו, זה רק בגלל שיטת העבודה שאתה מזכיר. בשיטה העבודה עם החלונית שהצעתי, אין כמעט אוביקטים, כי הכל זה דרך שם. מלבד זה שאתה יכול לתת לכל סוג אוביקטים שכבה משלהם. שכבה למסגרות חיצוניות, לפנימיות, לכיתוב, וכדומה.
לא הבנתי על איזה 1000 שכבות אתה מדבר.
כן. בחלונית Separations Preview אתה נותן שם הוראה להראות רק הצבע שאתה בוחר מבין צבעי הגלופות.
מתכווין לנסות, אשתף בתוצאה בל"נתנסה פעם.
דף אחד הכי קל הכי נכוןיש בזה משהו במה שכתבת
בכל מקרה אני עובד בשיטה שהזכרתי, כך גם הרבה אחרים
אולי בגלל שיותר קל להתעסק עם כל גלופה באופן בודד מאשר עם דף שמלא בכמויות אובייקטים וקשה להגיע לכל אוביקט ואז למצוא את השכבה שלו בAppearance
בדף אחד בשכבה אחת, הכי נכון והכי מדוייק ו...הכי קל!רוב אלו שמעצבים היום גלופות עושים זאת בשלושה דפים נפרדים ולא בשכבות, זה הכי פשוט.
תהליך העבודה הוא
עיצוב הכריכה באופן כללי.
שכפול הדף עם העיצוב, השארת העיצוב הנבחר בגלופה הספציפית ומחיקת כל היתר (או שינוי ללבן)
בהזדמנות אעלה על כך סרטון, בינתיים תוכל לקרוא על כך מאמרים באתר שלי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים