כללי כרית הולוגרמה עם אורות של מיקי מאוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;853808:
מדהים!
רק איך העלית תמונה שהיא גם כמו באנר?
ANIMATED GIF בפוטושופ. 3 דקות ביוטיוב ואתה לומד את זה.

• הוסף לסימניות
מעולה, מעולה!!
תודה על השיתוף..!
קנאת סופרים בהחלט :D

• הוסף לסימניות
מדהים!! ותודה על ההסבר המפורט פשוט מחכים!
יש לי שאלה, בזמנו כשאני למדתי והעלו איזה עבודה עם דיסני- אז היה מי שאמר, שיש בעיה עם זכויות יוצרים של כל בובות הדיסני- בררת לגבי זה יש לך מושג? זה נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;854506:
מדהים!! ותודה על ההסבר המפורט פשוט מחכים!
יש לי שאלה, בזמנו כשאני למדתי והעלו איזה עבודה עם דיסני- אז היה מי שאמר, שיש בעיה עם זכויות יוצרים של כל בובות הדיסני- בררת לגבי זה יש לך מושג? זה נכון?
ברור. צריך להיות בעל זיכיון של דיסני על כל מוצר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;854509:
ברור. צריך להיות בעל זיכיון של דיסני על כל מוצר.

שזה אומר?
אשמח לדעת יותר פרטים, פשוט בשביל האינטלגנציה שלי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;854520:
שזה אומר?
אשמח לדעת יותר פרטים, פשוט בשביל האינטלגנציה שלי:)

יבואנים משלמים לדיסני זכויות על זיכיון לפי התחום שהם מייבאים ורק הם רשאים לייבא את המוצרים הנ''ל למדינה לה הם שייכים. זה עולה הרבה מאוד פלוס אחוזים מהמכירות.

• הוסף לסימניות
אופס... :eek:
מרוב התלהבות התבלבלה עלי דעתי. :)

• הוסף לסימניות
והמוצר הסופי כפי שהוא הוצג בחנויות.

קבצים מצורפים

• DSC017971.jpg
    KB 363.2 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה