לאניודעת לא יצא לי לבדוק בעיתוניםאנחנו גם מפעילים משהו דומה,
אומרת מניסיון מכל המקומות והעיתונים שפרסמנו עיתון חזק היה הכי חזק {לא מקבלת אחוזים, מבטיחה}
ממנו הגיעו הכי הרבה לקוחות
תשובה מפורטת ומחכימה. תודה.שיווק בכמה שיותר ערוצים במקביל, בהתאם לתקציב.
כל בנ"א שפונה לשאול איך הגיע, וככה אפשר תוך חודשיים-שלושה למפות את ערוצי השיווק הכי יעילים. (ברמה שאפשר למדוד כמה עלה ליד משלם מכל ערוץ פרסום).
לטעמי הכי חשוב תמונות באיכות גבוהה מאוד ומידע מפורט על הצימר באופן שלא נשאר לבנ"א מה לשאול אלא רק לסגור.
איסוף ביקורות חיוביות בגוגל - מעלה דרמטית את אחוזי הפונים ואת אחוזי הסגירה.
אני חושבת שאתר זה מאסט.
זה עוזר לסגור עסקאות מכל מי ששמע מפה לאוזן, כי דבר ראשון מחפשים בגוגל עוד מידע.
כי זה המקום היחיד שיש גמישות להכניס את כל המידע הרצוי, ולעדכן מידע והמלצות לפי הצורך.
כי אפשר לקדם אותו אורגנית בגוגל בחינם עם השקעה שבועית סבירה (השקעת זמן).
אחרי שיש אתר ממליצה לקנות ניק פרמיום כאן בפרוג ולהיות פעילים עם חתימה מעניינת שמובילה לאתר. זה מביא יופי של תנועה וחשיפה (אין לי אחוזים בפרוג, לצערי).
רעיונות נוספים לערוצי פרסום ללא תשלום:
כמובן צריך לבחור מה שמתאים לאופי העסק.
- כל אתרי הצימרים. לא חקרתי את מודל הרווח שלהם, משערת שחלקם לפחות עובדים לפי אחוזים בסגירה.
- קבוצות וואסטאפ שמאפשרות פרסום ללא תשלום.
- קבוצות בצ'אטים
- שת"פ עם הגרלות. תרומת פרס עבור פרסום.
מה זה עיתון חזק?אנחנו גם מפעילים משהו דומה,
אומרת מניסיון מכל המקומות והעיתונים שפרסמנו עיתון חזק היה הכי חזק {לא מקבלת אחוזים, מבטיחה}
ממנו הגיעו הכי הרבה לקוחות
עיתון פרסומי חינמימה זה עיתון חזק?
באיזו עיר?עיתון פרסומי חינמי
מחולק בימי ראשון
אני מחוברת לקבוצה שלהם במיילבאיזו עיר?
שולחים מודעה במייל? יש טלפון?
אין לי מושג כנראה באזור המרכזבאיזו עיר?
שולחים מודעה במייל? יש טלפון?
ירושלים, בני ברק, ביתר, בית שמש, אלעד, אשדוד, מודיעין עילית, פתח תקוה, נתניה, רחובות, קרית יערים, ג. זאב החדשה, חיפה, רכסים.באיזו עיר?
מכיוון שהאתר הוא של כמה יזמים הולנדים...מבדיקה ראשונית נראה שהאתר מפרסם טיולי חו"ל.
אנחנו לא נפרסם בכזה אתר גם אם ישלמו לנו!!!
מה זה דרייבים ואיזה רשימות?אנחנו בד"כ דרך דרייבים של דירות נופש ורשימות תפוצה במייל
יש לנו תמונות קצת יותר טובות.אתם יכולים לפנות בפרטי
יש לי מה להגיד לכם.
יתד- מעולה- עובד לסגנון בעיקר ליטאי, ספרדי פרום
או בסגנון חסידי קלאסה- לא פרום מידי.
חזק- לסגנון קצת יותר פתוח- עובד מצויין.
מה שאני רואה (ואני רואה):
לתפוס זוויות מחמיאות
מומלץ מאוד צילום מקצועי
אבל גם אם אין לזה תקציב- להשקיע בצילום
מאיפה לצלם ומה
זה עושה את ההבדל בין צימר שהולך- לפחות.
לשים לב גם לגבי המיקום, שהתח"צ פחות הולכת שם
יכול להיות ששווה לתמחר ליום חול לדוג'- לזוגות- מונית מצומת מסויימת (קרובה לצימר, שעוברים שם אוטובוסים מאזורים חרדים) על חשבונכם
(לסוגרים למשל 2 לילות בסכום מסויים ששווה לכם)
לגבי אתר,
קחו בחשבון שאתר טוב עולה בניה+ תחזוקה וכד'
ואם אתם לא יודעים לעשות את זה, זה משאבת כספים...
יש חברות שנותנות בחינם, כמו SITE123 או וויקס
אבל פחות ברמה
וכמו שאמרו
לפרסם ולשאול כל אחד מאיפה הגיע
ולעשות חישוב לתקופה של מספר חודשים, כמה הרווחתם מול כמה השקעתם מפרסום ב X Y Z...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים