כשהילדים חולים..

• הוסף לסימניות
הם מצטלמים!
ולמעשה, עברתי בהמלצתכן לרקעים אחרים,
מסתבר שהתוצאה לא משהו.. ביקורת תשפר!

• הוסף לסימניות
הראשונה מאד מאד יפה!!!
ואני אוהבת את המרץ שלך :)

• הוסף לסימניות
חמוד מאד,

האמת הוא נראה טיפה לא הכי בריא
אולי זה קשור בתמונה ובצילום

העינים והשפתיים משהו בהם לא טבעי (כמו שיש לו חום או צינון)

• הוסף לסימניות
וואו זה נראה בול כמו תמונות הסטודיו הראשונות שלי. יש לי מאז כמה פוזות מדהימות של הילדים אבל שרוווווף.
הפנים שרופות ממש, לפעמים בצילומי חוץ זה לא נורא בעיני קצת שרוף אבל בסטודיו זה בעיה, צריך להוית תאורה הרבה יותר רכה, פשוט תתאמני להגיע לתאורה רכה.אני חושבת שהבלבול נוצר מהסט הקודם שחשבת שזה כהה מדי אבל זה היה כמעט נכון וטוב והבעיה שלך היתה ב WB. אם את זוכרת על כמה כיוונת שם את הפלאשים תכווני כאן כנ"ל והשאר כבר יגיע לך מהתאורה האחורית של השרפת רקע, לא צריך להוסיף על מה שהיה שם. פה הWB נראה יותר טוב כבר.
אל תתייאשי שבסטודיו לא ישר יוצא פיקס, את תגיעי כבר לתאורה נכונה שאת אוהבת אחרי הניסיונות האלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1388598:
חמוד מאד,

האמת הוא נראה טיפה לא הכי בריא
אולי זה קשור בתמונה ובצילום

העינים והשפתיים משהו בהם לא טבעי (כמו שיש לו חום או צינון)
טיפה לא הכי?
אני רק מנקה הקאות ו.... כל הזמן
שלו +שניים נוספים.
ערכתי קצת אולי לזה התכוונת..

• הוסף לסימניות
התפיסות שלך מדהימות!!!
יש לך מרכך על הסופט בוקס?
יש משו מוזר עם הצבעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388612:
אם את זוכרת על כמה כיוונת שם את הפלאשים תכווני כאן כנ"ל והשאר כבר יגיע לך מהתאורה האחורית של השרפת רקע, לא צריך להוסיף על מה שהיה שם. פה הWB נראה יותר טוב כבר.

תאורה של רקע שחור רחוקה מאד מתאורה של רקע לבן.

יעל יש לך פה הפגזת אור..
ניסית לשרוף רקע ושרפת את הילד במקום.
את צריכה להגיע לאיזון מסויים בין התאורה הקדמית לאחורית שלך.

התמונה האחרונה נראית הכי טובה פה - רק שהילד שרוף וחוזר לך אור מהרקע. נסי להגיע לאותה התוצאה עם פלאש קדמי יותר חלש. וגם מצד ימין את יכולה להוריד קצת...
(אני לא יודעת אם זה לפני או אחרי עריכה.)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה,
באמת כל הכבוד על המרץ
רק שלא עשית את הילדים חולים בשביל הסטודיו ..........

• הוסף לסימניות
יותר קרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1388639:
התפיסות שלך מדהימות!!!
יש לך מרכך על הסופט בוקס?
יש משו מוזר עם הצבעים?
כן יש לי..
אבל הצבעים שונאים אותי:eek:
זה אישי ! אני אומרת לך.
תמיד מסתבכת איתם..

• הוסף לסימניות
פדיחה עם הכיפה שלו.
הוא נראה ההוא משכחו אותי בבית.
אבל הוא מותק והתמונות מקסימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1388664:
פדיחה עם הכיפה שלו.
הוא נראה ההוא משכחו אותי בבית.
אבל הוא מותק והתמונות מקסימות
תודה!
תפרטי את פרטי הפדיחה לקשת הבנה כמוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388640:
תאורה של רקע שחור רחוקה מאד מתאורה של רקע לבן.

תלוי כמה מקום יש, אם יש הרבה מקום ופלאשים אחוריים לא משפיעים כ"כ על הקדמיים אז בקדמי זה כמעט בכלל לא שונה בין שחור ללבן.
כשכתבתי כאן שהתאורה שהיתה שם עדיפה התכוונתי לקדמית בלבד כי היה לה שם ממש טיפה חשוך והפלאש האחורי שבלבן, שמן הסתם מוגבר יותר מבשחור אפילו שהוא נועד לשריפת רקע משפיע ממש קצת ויכול להשלים את הטיפה הזו, שיותר ממנה לא צריך. התאורה שם היתה הרבה יותר טובה ורכה, אם כבר הייתי מוסיפה על זה עוד משהו זה ניסיון להעלות איזו ב 50( ל150 נאמר) בערך ולראות איך מתקבל, הגברת פלאש גם אם תעשה בצורה נכונה יכולה לעשות תאורה פלסטיקית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388676:
תלוי כמה מקום יש, אם יש הרבה מקום ופלאשים אחוריים לא משפיעים כ"כ על הקדמיים אז בקדמי זה כמעט בכלל לא שונה בין שחור ללבן.
כשכתבתי כאן שהתאורה שהיתה שם עדיפה התכוונתי לקדמית בלבד כי היה לה שם ממש טיפה חשוך והפלאש האחורי שבלבן, שמן הסתם מוגבר יותר מבשחור אפילו שהוא נועד לשריפת רקע משפיע ממש קצת ויכול להשלים את הטיפה הזו, שיותר ממנה לא צריך. התאורה שם היתה הרבה יותר טובה ורכה, אם כבר הייתי מוסיפה על זה עוד משהו זה ניסיון להעלות איזו ב 50( ל150 נאמר) בערך ולראות איך מתקבל, הגברת פלאש גם אם תעשה בצורה נכונה יכולה לעשות תאורה פלסטיקית.

זה לא מדוייק בכלל.
אני למשל מצלמת על רקע לבן עם צמצם פתוח ועל רקע שחור עם צמצם סגור.
הבדלי התאורה מאד משמעותיים במקרה כזה.
ברקע שחור התאורה הקדמית תהיה יותר חזקה כדי להאיר את הילד בצמצם הסגור ולשמור על הרקע שחור.
וברקע לבן היא תהיה חלשה יותר כי הכל גם ככה מואר מהצמצם הפתוח יותר והאור החוזר.

- - -

יעל התמונה השניה שצירפת לא שרופה בפנים אבל עכשיו היא גם לא שרופה בכלל.
הצבעים מעולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388684:
זה לא מדוייק בכלל.
אני למשל מצלמת על רקע לבן עם צמצם פתוח ועל רקע שחור עם צמצם סגור.
הבדלי התאורה מאד משמעותיים במקרה כזה.
ברקע שחור התאורה הקדמית תהיה יותר חזקה כדי להאיר את הילד בצמצם הסגור ולשמור על הרקע שחור.
וברקע לבן היא תהיה חלשה יותר כי הכל גם ככה מואר מהצמצם הפתוח יותר והאור החוזר.

- - -

יעל התמונה השניה שצירפת לא שרופה בפנים אבל עכשיו היא גם לא שרופה בכלל.
הצבעים מעולים.

ברור שאם מחליפים צמצמים משנים את הפלאשים בהתאם, אבל זה כבר שיקול שנעשה תוך כדי הצילום עצמו. בכל מקרה בכל מקום הנסיבות שונות וצריך לנסות בשטח את האופציות ולתמרן בהתאם, אצלי הצמצם הוא לא שיקול של רקע אלא של דברים אחרים, אבל שוב, זה שטח אחר ונתונים אחרים שצריך לקחת בחשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388705:
ברור שאם מחליפים צמצמים משנים את הפלאשים בהתאם, אבל זה כבר שיקול שנעשה תוך כדי הצילום עצמו. בכל מקרה בכל מקום הנסיבות שונות וצריך לנסות בשטח את האופציות ולתמרן בהתאם, אצלי הצמצם הוא לא שיקול של רקע אלא של דברים אחרים, אבל שוב, זה שטח אחר ונתונים אחרים שצריך לקחת בחשבון.

ובדיוק לכן העצה שלך להשאיר את אותם הנתונים לא נכונה.
צריך להתאים את הנתונים לתוצאה בשטח. לא לעשות העתק הדבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388707:
ובדיוק לכן העצה שלך להשאיר את אותם הנתונים לא נכונה.
צריך להתאים את הנתונים לתוצאה בשטח. לא לעשות העתק הדבק.

צריך להתנסות, נכון, אבל הנתונים האלה היו נראים טובים וסבירים ולכן הצעתי לנסות את האופציה הזו גם כאן, לא אמרתי להשאר איתם בכל מקום לכל החיים :). כל אחד מגיע בסוף לנוסחה של כמה אופציות שטובות בשבילו, והעלתי השערה שהתאורה שהיתה שם היא טובה.
והשוני בין שחור ללבן לא הכרחי בכלל בכל מצב ובכל זמן, תלוי רק בשטח.

• הוסף לסימניות
מתה על הלומדעס שלכן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388720:
צריך להתנסות, נכון, אבל הנתונים האלה היו נראים טובים וסבירים ולכן הצעתי לנסות את האופציה הזו גם כאן, לא אמרתי להשאר איתם בכל מקום לכל החיים :). כל אחד מגיע בסוף לנוסחה של כמה אופציות שטובות בשבילו, והעלתי השערה שהתאורה שהיתה שם היא טובה.
והשוני בין שחור ללבן לא הכרחי בכלל בכל מצב ובכל זמן, תלוי רק בשטח.

לא מסכימה איתך לגבי השוני בין שחור ללבן בכלל...
זה שני דברים שונים שבכלל לא תלויים רק בשטח.
ברקע שחור את לא מאירה את הרקע. (לא לשיטת קקטוס. (( ;) )) )
קחי את עצמך ותעשי ניסוי כזה,
נסי לצלם רקע לבן עם אותם התנאים של רקע שחור.
ספרי לי מה יצא לך...

וכן,הבנתי שלא התכוונת שתתחתן עם הנתונים לנצח...
מה שכן אני אני ממליצה:
אחרי שמגיעים לנוסחה מדוייקת שמתאימה לך -
לרשום הכל על דף ולהדביק לפלאשים.
אצלי יש מדבקות על הפלאשים עם הנתונים שמתאימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה