כללי כשהלוגו מנגן... מיתוג לאורגניסט ג׳ינג׳י

• הוסף לסימניות
עם הרגשה טובה אין לי בעיה... ממש סבבה:D
השאלה אם יש צורך? האם לוגו זה מניע עיקרי של כל עסק?
כיום יש נטיה או לרוץ לעשות לוגו בשביל מיתוג אנשים למדו לדבר גבוהה
ולפעמים הגרפיקאים עצמם דוחפים לקוחות למתג את עצמם עם לוגו בדווקא
האם זה נכון?? מיתוג בהכרח שווה לוגו?
לדעתי מיתוג אינו שווה לוגו מיתוג זה ערכים ולהגדיל מכירות לא חייבים בדווקא עם לוגו

ואם זה מפריע לאיתמר
הנושא שפיתחתי לי פה פתאום אפתח בל"נ אשכול חדש על העניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1636331:
עם הרגשה טובה אין לי בעיה... ממש סבבה:D
השאלה אם יש צורך? האם לוגו זה מניע עיקרי של כל עסק?
כיום יש נטיה או לרוץ לעשות לוגו בשביל מיתוג אנשים למדו לדבר גבוהה
ולפעמים הגרפיקאים עצמם דוחפים לקוחות למתג את עצמם עם לוגו בדווקא
האם זה נכון?? מיתוג בהכרח שווה לוגו?
לדעתי מיתוג אינו שווה לוגו מיתוג זה ערכים ולהגדיל מכירות לא חייבים בדווקא עם לוגו

ואם זה מפריע לאיתמר
הנושא שפיתחתי לי פה פתאום אפתח בל"נ אשכול חדש על העניין

אז ככה, לא מפריע לי זה שפיתחת נושא מענין ענין באותו ענין זהו האתר וזוהי הדינמיקה שלו.

מה שכן מפריע לי הוא שכנראה לא הבנת לעומק את המקצוע שבידך, השאלה פה היא לא האם צריך לוגו או לא, ומי צריך ומדוע?
הענין הוא כל הצורך בהתעסקות הזו בחיצוניות ובעטיפה, יש הרבה מה להרחיב בזה, אבל בשורה התחתונה זהו השוק ואלו הם כלליו. באמתחתי סיפורים רבים מנסיוני על איך העיצוב החיצוני גרם לאנשים לקנות / לתרום / לפעול וכדו׳.
אנו יוצאים מנקודת הנחה שאנו לא הולכים לשנות את העולם, ואם אלו הם כללי המשחק אנו פועלים על פיהם. ואין כמו סיפור טוב להמחיש את זה:
נמר ברח מגן החיות והחל לרדוף אחר שני אנשים, השניים פצחו במנוסה, תוך כדי ריצה אומר אחד לשני, תגיד, מדוע אנו רצים? האם נראה לך שהנמר לא יכול להשיג אותנו? נכון, השיב השני תוך כדי נשיפה, אכן להשיג את הנמר איני יכול אבל כל מה שאני צריך זה להשיג אותך...

(הערה קטנה וחשובה: אכן יש טעם לפגם בכך שכל העיסוק הוא חיצוני, אולם עיצוב טוב, החיצוניות שלו משקפת את הפנימיות שלו, אני לכשעצמי משתדל עד היכן שאפשר לשקף בכל עיצוב את התוכן הפנימי לשמו הוא נועד).

• הוסף לסימניות
ברור שאפשר לבקר...

אבל ברור גם שאפשר להחמיא....

אם הייתי נפגש בחתונה ורואה את הלוגו הייתי ללא כל ספק מתלהב !!!

אם כי האפקט של הקלידים בשטיין הוא די חלש, הש' בכלופן גונבת את ההצגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1635361:
לאהרלה סאמעט יש לוגו?
בכ"א הדסקים שאני קבלתי ממנו היו מודפסים עם מדבקה שחור לבן במדפסת ביתית
ונראה לי שהוא הגיע דיי רחוק...
אז לא הבנתי מה יש לאורגניסט לעשות עם לוגו?
אשמח שתסבירו לי

הסבר פשוט:

• אהרהלה סאמעט שייך לדור הישן (אגב גם לדור החדש... אבל הוא לא חחחדדדששש).
• רפי הוא חדש... העולם השתנה...

• הוסף לסימניות
לא לא הבנת נכון את תמיהתי....
אין לי בעיה ליחצן ולעטוף בעטיפות יפות מי שזה יקדם אותו
העניין הוא האם זה הכרחי להתקדמות של אורגניסט? או דוג' אחרת ניתן האם זה יקדם מתווך/אינסטלטור/אורגניסט/חשמלאי/ אם יהיה לו לוגו או לא
לדעתי זה לא ממש משנה זה סוג מקצועות שנעדיף לשמוע המלצה ממשהו שנהנה כבר וללכת על זה מאשר מישהו לא מוכר עם לוגו יפה
לעומת זאת עסק בתחום ההלבשה / מזון /קידום מכירות ועוד .. כל הדברים שנצטרך עוד דחיפה מלבד המלצה או דברים לא מוכרים כלל וצריך להכיר לציבור כן צריך לוגו עם בריף לקידום העסק בשביל הזהות של המותג
פגשתי לקוחות ששיכנעו אותם לשנות לוגו והם הוציאו כסף מיותר על דבר שהם לא היו צריכים כלל
היו יכולים להסתפק בריף לקידום העסק פרוספקטים, פליירים, ומקסימום לוגו עם אייקון משאטר היה מספיק +++
אין צורך בשום לוגו לאינסטלטור מסכימים איתי?
להבדיל אלף אלפי הבדלות גם אורגניסט יקר וחביב עם סגנון חדשני או מיושן לא משנה הסדר:) לא צריך לדעתי לוגו לקידום העסק
מספיק שהוא נהיה "מותג" בפי הבחורים והוא מסודר;)
ויש דרכים למתג אותו בלי לוגו
אני מקווה שעכשיו השאלה שלי הובנה
האם לוגו שווה מיתוג?

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה ברמות
וכן- יש כאן בשורה לא קטנה בעולם העיצוב
עם כזה כשרון עוד תגיע רחוק...

אבל הדמות,
הרעיון מתאים, ההתחלה טובה
לטעמי, דרוש ליטוש

רק אני רואה בדמות הזאת מראה של אישה ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1635361:
לאהרלה סאמעט יש לוגו?
בכ"א הדסקים שאני קבלתי ממנו היו מודפסים עם מדבקה שחור לבן במדפסת ביתית
ונראה לי שהוא הגיע דיי רחוק...

א. אוליי עם לוגו הוא היה מגיע יותר רחוק

ב, במקרה של קהל היעד של סאמט הפשטות הצ'למראית היא היא המיתוג והחיבור לקהל האנ"ש

• הוסף לסימניות
מה רע לו עם המשכורת של היום
ובקשר לב.
זה בדיוק מה שאני טוענת קהל היעד שלו לא! צריך לוגו וכן של עוד כמה בעלי מקצוע
אין חובה "לדחוף" לכל אחד לוגו

• הוסף לסימניות
זה אמנם אשכול די ישן...

אבל כשראיתי את הפודיום בפועל לאחרונה...

נדהמתי! מדהים!

• הוסף לסימניות
לוגו מגניב!!!!!!
הש ברורה מאוד- לרגע לא הייתי צריכה לנסות לקרוא שוב
והכל פשוט מווווושלם!!!

• הוסף לסימניות
מעולה. יושב בול.
היה מעניין אותי לראות את הלוגו כולו בלבן למעט העיגול והסלוגן בכתום.
לא כהערה, כי זה נראה מעולה, סתם כי מעניין אותי:)

• הוסף לסימניות
איזה הקפצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה