גם אני אוהבת יותר את הסגולנכתב ע"י sara100;2344556:הראשון מההודעה האחרונה (60) יפה יותר לטעמי.-הלוגו.
צבעי הכרטיס-צבעי הטקסט של הפרטים בכרטיס השני המשחק בצבעים-יפים יותר.
בקשר לכרטיס, נראה לי שתנסי לעשות באנר בצד ימין על שליש כרטיס שבו יהיו הפרטים. והלוגו יהיה בשני שליש הנותרים.
תודה ענקית! ניסיתי בהשראתכם משהו חדשנכתב ע"י יוסף שטיין;2344594:משום מה לדעתי, החציות נותן לי תחושה שיורים כאן לכל הכיוונים, או שהגרפיקה עף לכל הרוחות היכן שהלקוח הבור מעיף את הגרפיקאי...
וכי מנין ללקוח כיוון בכלל? למה שהוא יוביל לכל כיון ולא הגרפיקאי שיוביל אותו?
לכן לדעתי צריך לשנות 'לכוון למטרה'.
מצו"ב קשקוש של איזה כיון של לוגו.
צפה בקובץ המצורף 327541
תודה על הנכונות אבל אני חסומהנכתב ע"י יעל קלודין;2344669:אם קשה להחליט על צבע- יש באתר הזה שילובי צבעים מהממים. תעיפו מבט.
http://colorhunt.co/
אתן כולכן מקסימות!!!נכתב ע"י ariels;2344854:רק עכשיו ראיתי את האשכול הזה.
חנון, עשית עבודה מדהימה, איזה שדרוג מהסקיצה הראשונה!
לדעתי - חץ אחד יותר נכון עיצובית.
נותן ללוגו כיוון ברור (של התקדמות)
בדוגמאות החדשות יש כיוון מעניין, אבל כרגע הקומפוזיציה פחות מוצלחת, ויש בה הרבה מדי עומס, לעומת הדוגמה המסודרת שעשית קודם.
לגבי הצבעים - סגול בלבד זה קצת חסר.
צריך צבע נוסף כדי לרענן\לשבור אותו
בנוסף מעלה לך רעיון מה לעשות עם הסלוגן, לתת לו קצת יותר נכוחות ולשחרר אותו מהמחנק מתחת ל-ץ
ניסיתי אבל השורה מתחת היה ארוך וקטן ואם חילקתי והכנסתי את ה'לכל' מתחת לח' זה גם לא מוצלחנכתב ע"י נקודת מחשבה;2344939:אולי שה "ץ" תהיה במקביל ל "ח" ורק הצד השמאלי (זה עם החץ...) יתפרץ החוצה...
שיניתי לחרדל וזה באמת משדרגנכתב ע"י yochi000;2344956:איזה שדרוג!
לא עקבתי מההתחלה, אבל זה משמעותית יותר מקצועי.
לגבי הצבעוניות, אני חושבת שגווני הטורקיז מתאימים יותר, הם משדרים יותר קידמה עם זיקה להייטק.
הגוונים החמים (כתום, בורדו, זהב) טיפה מיושנים, או משמשים בעיצוב חסידי.
בקיצר, את בכיוון,
רק תמקדי קצת את הגוונים, לגוונים יותר קרים, טורקיז-אפור / טורקיז-חרדל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים