- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;796756:במספריים, לא?
מה זאת אומרת קלף? קלף ממש?
כן קלף ממש.
נכתב ע"י sarit1ef;796756:במספריים, לא?
מה זאת אומרת קלף? קלף ממש?
נכתב ע"י tuvyael;797030:הי..
אני ממש ממליצה בציור על קלף להשתמש בצבעי טמפרה (על בסיס חלמון ביצה), או בצבעי מים (בשפופרות לא באבקה), כי צבע אקריליק אוטם את הקלף, וכל מה שמיוחד זה שהציור משתלב עם הקלף האורגינל... העבודה שלך מ-ד-ה-י-מ-ה.. מעריכה מאד את ההשקעה, תצליחי בע"ה!
נכתב ע"י תור הזהב;797033:יונה איך שומרים כזו עבודה? ממסגרים?
מותר לשאול מי זכה ביצירת פאר?
אין שום רע בגואש, אני מכירה הרבה אמנים שמציירים על קלף, ורובם בגואש.נכתב ע"י יונה יונה;797065:גם אני חשבתי שאקריליק לא מתאים לזה,
אבל לא מבינה מה רע בגואש?
(אני מקוה שברור כאן לכולם שזה גואש מיקצועי)
אני משתמשת בגואש של "winsor&newton"
נכתב ע"י יונה יונה;797508:אוי ואבוי מה שעשית לזה.....
זה חסר צבע ורויה
יתכן שהיה לך מעט עודף צהוב בעין כי זה צולם בתאורה חמה ואהבתי את האוירה, אבל עכשיו הרימונים ורודים....
ולכל המתענינים הכל בסדר עם הנוסח- לא יודעת בדיוק איך הוא הסתדר.... אבל הכל בסדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים