כתובה מאוירת

• הוסף לסימניות
יש לנו קישוט סוכה בסגנון הזה.
אושפיזין על גבי תחרה מנייר קטיפה שחור. כשזה תלוי על הבד הלבן זה מדהים!
ו..כן, עם הסכין הזו (ואגב, יונה, יש סכין נוחה יותר, עם ידית קצרה ושמנה, עשויה עץ.)
חור חור (כפול 7 אושפיזין+אחד גדול לפסוק...)

• הוסף לסימניות
אומנות במיטבה!

• הוסף לסימניות
כיף לראות אומנות אותנוטית, לא ממוחשבת.
(למיטב ידיעתי אקריליק יותר איכותי מגואש, ואם כבר משקיעים...)

• הוסף לסימניות
הי..
אני ממש ממליצה בציור על קלף להשתמש בצבעי טמפרה (על בסיס חלמון ביצה), או בצבעי מים (בשפופרות לא באבקה), כי צבע אקריליק אוטם את הקלף, וכל מה שמיוחד זה שהציור משתלב עם הקלף האורגינל... העבודה שלך מ-ד-ה-י-מ-ה.. מעריכה מאד את ההשקעה, תצליחי בע"ה!

• הוסף לסימניות
יונה איך שומרים כזו עבודה? ממסגרים?
מותר לשאול מי זכה ביצירת פאר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;797030:
הי..
אני ממש ממליצה בציור על קלף להשתמש בצבעי טמפרה (על בסיס חלמון ביצה), או בצבעי מים (בשפופרות לא באבקה), כי צבע אקריליק אוטם את הקלף, וכל מה שמיוחד זה שהציור משתלב עם הקלף האורגינל... העבודה שלך מ-ד-ה-י-מ-ה.. מעריכה מאד את ההשקעה, תצליחי בע"ה!

גם אני חשבתי שאקריליק לא מתאים לזה,
אבל לא מבינה מה רע בגואש?
(אני מקוה שברור כאן לכולם שזה גואש מיקצועי:p)
אני משתמשת בגואש של "winsor&newton"

נכתב ע"י תור הזהב;797033:
יונה איך שומרים כזו עבודה? ממסגרים?
מותר לשאול מי זכה ביצירת פאר?

איך שומרים? או מגולגל (במגרה אצל האמא... סתתתםםם), או ממסגרים בין 2 זכוכיות כמו שכבר אמרו כאן, או שסתם ממסגרים...

הזוכים המאושרים הם בנדוד שמתחתן עם חברה מאוד טובה שלי- וזו המתנה שלי לחתונה

תודה לכל המגיבים :)

• הוסף לסימניות
מן הסתם זה לא הפורום המתאים להארה זו. כמובן לאחר ההתפעלות מהציור והמגזרת יפים בצורה יוצאת מן הכלל. אבל צריך לשים לב לנוסח הכתובה שקצת בעייתי בפרט במקום מילוי התאריך כתוב יום וזה מתאים רק אם החופה בא' בחודש אבל אם החופה אחרי א' ,בב' לחודש וכו' כותבים שתי ימים שלשה ימים לחודש פלוני וכן על זה הדרך. אני מקוה שבאמת החופה בא' אחרת יש כאן בעיה הלכתית מאוד רצינית עם התיקון של הנוסח.

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי!!
אני מקוה שלמסדר קידושין יהיה פתרון
אם לא תמיד אפשר לקלף שכבה מהקלף ולכתוב תחתיה
אני יטפל בזה מיד מחר בבוקר- החתונה מחר
תודה על שהארת את תשומת ליבי

נוסח הכתובה הוא הנוסח שקיבלתי ממסדר הקידושין יתכן שהוא לא הרגיל.

• הוסף לסימניות
אם החופה מחר לפני השקיעה צריך לכתוב תשעה ועשרים יום - המילה יום צריכה להיות אחרי הרווח. ואם זה (אחרי צאת הכוכבים) צריך לכתוב ‏‏ביום שלשים לחודש סיון. רק להוסיף ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;797065:
גם אני חשבתי שאקריליק לא מתאים לזה,
אבל לא מבינה מה רע בגואש?
(אני מקוה שברור כאן לכולם שזה גואש מיקצועי:p)
אני משתמשת בגואש של "winsor&newton"
אין שום רע בגואש, אני מכירה הרבה אמנים שמציירים על קלף, ורובם בגואש.
לאקריליק יש מראה פלסטי ואטום, וזה טוב אם רוצים לצבוע רקע אטום ועליו לצייר עיטורים וכו'. כמו כן צבע אקריליק מתייבש מהר מאד וקשה לגוון אותו...
אפשר לצייר גם בצבעי מים, וגם בדיו צבעוני. אבל לגואש יש עוצמה!
יונה יונה- העבודה שלך מקסימה, זו ממש מתנה מדהימה!:)

• הוסף לסימניות
יפהההההה!!
הייתי מציע לעשות לימנציה אחרי החתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;796252:
אשמח להארות והערות :)
מגזרת ידנית

אצלי הצבעים קצת לקויים. אז אני מעלה תיקון קל. יתכן כמובן שהבעיה אצלי במסך...

קבצים מצורפים

• כתובה2 C.jpg
    KB 116 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אוי ואבוי מה שעשית לזה.....
זה חסר צבע ורויה
יתכן שהיה לך מעט עודף צהוב בעין כי זה צולם בתאורה חמה ואהבתי את האוירה, אבל עכשיו הרימונים ורודים....

ולכל המתענינים הכל בסדר עם הנוסח- לא יודעת בדיוק איך הוא הסתדר.... אבל הכל בסדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;797508:
אוי ואבוי מה שעשית לזה.....
זה חסר צבע ורויה
יתכן שהיה לך מעט עודף צהוב בעין כי זה צולם בתאורה חמה ואהבתי את האוירה, אבל עכשיו הרימונים ורודים....

ולכל המתענינים הכל בסדר עם הנוסח- לא יודעת בדיוק איך הוא הסתדר.... אבל הכל בסדר

מי יודע מה אתה רואה ומה אני רואה... המסך שלך מדויק? (שלי וודאי לא...)

אז נניח לזה..

הכתובה עצמה מאד יפה!

אמור נא, יש עבודה בזה חוץ ממה שאתה עושה למתנה למשהו?

• הוסף לסימניות
יונה יונה,
עבודה מדהימה.
20 שעות נשמע ממש קצת לכזה דיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה