כתובת IP

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדעת האם כתובת הIP שלי קבועה או לא,
איך בודקים זאת?
אם את משלמת לספק האנטרנט שלך על IP קבוע אז יש לך IP קבוע אם לא אז לא
את יכולה לבדוק כאן מה הIP שלך להפעיל מחדש את הראוטר ולראות האם זה השתנה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שניתן להכנס בלוח הבקרה / רשת / מרכז הרשת והשיתוף / לבחור את שם הרשת ובמאפיינים כתוב לך אם הכתובת היא קבועה או לא

• הוסף לסימניות
אני יודעת שניתן להכנס בלוח הבקרה / רשת / מרכז הרשת והשיתוף / לבחור את שם הרשת ובמאפיינים כתוב לך אם הכתובת היא קבועה או לא
זה מה שכתוב\:
upload_2019-7-4_9-20-55.png

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לכתובת IP חיצונית קבועה
בדכ זה בעלות נוספת של 15-45 שח (תלוי בספק) אפשר פשוט לבדוק בחשבונית

עוד דרך , לנתק את הראוטר (עי כיבוי או בכל אופן אחרת) ולראות אם ה IP משתנה ,
אך דרך זאת לא ממש מדוייקת כי
לפעמים בחלק מהספקים (כמו רימון למשל) גם אם אין IP קבוע , כיון שאתה מחובר דרך שרת מתווך (פרוקסי בלעז) הוא ישייך אותך לאותו שרת גם אחרי כיבוי למשך זמן קצוב ולכן זה יראה כאילו ה IP שלך קבוע , לכן צריך לעשות את הבדיקה הזאת למשך כמה ימים

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לכתובת IP חיצונית קבועה
בדכ זה בעלות נוספת של 15-45 שח (תלוי בספק) אפשר פשוט לבדוק בחשבונית
אני ב019
ובחשבונית אין שורה שמדברת על כתובת IP יש סכום, מע"מ וסה"כ
אז מסתבר שאין לי IP קבוע?

• הוסף לסימניות
מערבבים כאן בין כתובת פרטית של המחשב ברשת הפנימית שאותה אפשר להגדיר במאפייני המחשב בלוח הבקרה לבין כתובת ציבורית שזה מה שפותח האשכול בקש לדעת. ואת זה רק ספק האינטרנט יכול לקבוע .

• הוסף לסימניות
מערבבים כאן בין כתובת פרטית של המחשב ברשת הפנימית שאותה אפשר להגדיר במאפייני המחשב בלוח הבקרה לבין כתובת ציבורית שזה מה שפותח האשכול בקש לדעת. ואת זה רק ספק האינטרנט יכול לקבוע .
חוץ מזה שכתובת חיצונית קבועה עולה כסף.

• הוסף לסימניות
יש מושג של כתובת סטטית וכתובת דינמית
כתובת דינמית זה כתובת שמקבלים משרת dhcp כל פעם שמתחברים
וכתובת סטטית היא כתובת קבועה שלא מוגרלת
החלוקה של הכתובת זה לפי ההגדרות רשת
בשורת הפקודה אפשר לרשום
Ipconfig /all ולראות את כל המידע לגבי כתובת הip

• הוסף לסימניות
אני ב019
ובחשבונית אין שורה שמדברת על כתובת IP יש סכום, מע"מ וסה"כ
אז מסתבר שאין לי IP קבוע?
אין לך IP קבוע.
אם אתה צריך ואתה בנטפרי תצטרך לעבור לחברת RL ויתנו לך IP קבוע בתוספת של 20 שקל לחודש.

• הוסף לסימניות
בנטפרי לכל הלקוחות יש כתובת IP קבועה (אותה הכתובת משותפת למספר רב של לקוחות) שבדרך כלל לא משתנה.
הכתובת ממוסכת על ידי NAT מצד הספק בדרך כלל, ובספק 019 אין אפשרות כלל להסיר את זה.

כתובת IP קבועה ופרטית שפתוחה לאינטרנט מצריכה תשלום נוסף, וכנ"ל אין כלל אפשרות כזו בספק 019.

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה