אז מתי קיים המושג של כתובת IP משתנה?כל מחשב יש לו כתובת קבועה.
כל מחשב יש לו כתובת קבועה.
נראה לי שזה קשור לספק האינטרנטאז מתי קיים המושג של כתובת IP משתנה?
בקיצור,נראה לי שזה קשור לספק האינטרנט
מי הספק שלך?אני צריכה לדעת האם כתובת הIP שלי קבועה או לא,
איך בודקים זאת?
RL או 019מי הספק שלך?
בRL יש אופציה ב019 לאRL או 019
נטפרי...
זה מה שכתוב\:אני יודעת שניתן להכנס בלוח הבקרה / רשת / מרכז הרשת והשיתוף / לבחור את שם הרשת ובמאפיינים כתוב לך אם הכתובת היא קבועה או לא
אני ב019הכוונה כנראה לכתובת IP חיצונית קבועה
בדכ זה בעלות נוספת של 15-45 שח (תלוי בספק) אפשר פשוט לבדוק בחשבונית
יש להכנס למאפיינים של פרוטוקול אינטרנט מס 4 (אם שם לא מופע שווה לנסות לבדוק גם את פרוטוקול 6 למרות שרובם לא משתמשים בו)זה מה שכתוב\:
צפה בקובץ המצורף 503443
חוץ מזה שכתובת חיצונית קבועה עולה כסף.מערבבים כאן בין כתובת פרטית של המחשב ברשת הפנימית שאותה אפשר להגדיר במאפייני המחשב בלוח הבקרה לבין כתובת ציבורית שזה מה שפותח האשכול בקש לדעת. ואת זה רק ספק האינטרנט יכול לקבוע .
אין לך IP קבוע.אני ב019
ובחשבונית אין שורה שמדברת על כתובת IP יש סכום, מע"מ וסה"כ
אז מסתבר שאין לי IP קבוע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים