כתמי חלודה בבגדים.

• הוסף לסימניות
הצילו?! מה עושים? מכונה שלימה מלאה כתמי חלודה על הבגדים,
קרה פה למשהו?

• הוסף לסימניות
אולי בורג/מסמר שנדחף עם הכביסה?
במקרה הגרוע: קרה משהו לתוף הפנימי.

• הוסף לסימניות
כן, קנינו מכונה חדשה, אין מה לעשות. השם ימלא חסרונכם.
(לפני כשנה נאמר לנו שהלגרים הרוסים והמכונה גוססת.. בסוף היא מתה).

• הוסף לסימניות
שתי עיצות יש לי בשבילך:
קודם כל, מיץ לימון על הכתמים. פשוט לשפשף עם לימון ולייבש בשמש.
וכן, אם אין לך מה להפסיד נסי עם חומר מסיר חלודה של סנו שנקרא: אנטי קאלק.
היה לי כתם שומן על בגד שלא ירד, רססתי סנט מוריץ בהנחה שאין לי מה להפסיד והכתם נעלם.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;751059:
שתי עיצות יש לי בשבילך:
קודם כל, מיץ לימון על הכתמים. פשוט לשפשף עם לימון ולייבש בשמש.
וכן, אם אין לך מה להפסיד נסי עם חומר מסיר חלודה של סנו שנקרא: אנטי קאלק.
היה לי כתם שומן על בגד שלא ירד, רססתי סנט מוריץ בהנחה שאין לי מה להפסיד והכתם נעלם.
בהצלחה!!!

סנט מוריץ ידוע כמסיר כתמים מעולה ובדרך כלל אינו מוריד צבע!

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה