אבל כמו שיש את אלו שלא רוצים להביא צלם לאירוע מטעמי תקציב, לכן הם מביאים את האח/בן דוד/גיס/אחיין שיצלם עם מצלמה ביתית, והתוצאות בהתאם.... בא נגיד שיחסית, אני יותר מתמחה בעיצוב מאשר הם בצילום.נכתב ע"י חלומי;1121299:המלצתי הקטנה היא: (ולא הלועגת חלילה)
אתה מתמחה בצילום
ויש כאלו שמתמחים בעיצוב,
כל אחד יעשה את שלו והכל יראה הרבה יותר נכון וטוב
בהצלחה!
נכתב ע"י איציק'ל;1122726:אבל כמו שיש את אלו שלא רוצים להביא צלם לאירוע מטעמי תקציב, לכן הם מביאים את האח/בן דוד/גיס/אחיין שיצלם עם מצלמה ביתית, והתוצאות בהתאם.... בא נגיד שיחסית, אני יותר מתמחה בעיצוב מאשר הם בצילום.
נכתב ע"י איציק'ל;1122726:אבל כמו שיש את אלו שלא רוצים להביא צלם לאירוע מטעמי תקציב, לכן הם מביאים את האח/בן דוד/גיס/אחיין שיצלם עם מצלמה ביתית, והתוצאות בהתאם.... בא נגיד שיחסית, אני יותר מתמחה בעיצוב מאשר הם בצילום.
נכתב ע"י איציק'ל;1122902:צודקים, רק שהשאלה התקציבית היא -מה לעשות- משמעותית.
אגב כמה אתם הייתם מתמחרים כזו עבודה? (יש גם צד שני [של הכרטיס] אבל עיזבו...)
נכתב ע"י לנדא;1122926:סליחה, ללא כל קשר לכך שאני מעצבת גרפית
אלא סתם כאחת שיש לה טעם טוב,
לא הייתי לוקחת צלם בעקבות כרטיס ביקור שלא משדר מקצועיות..
כמו הרבה אנשים בעולם, העין נמשכת יותר למשהו ״מקצועי״ גם אצל מי שהוא לא מעצב.
נכון, שזה לא תמיד אומר, אבל מה לעשות שככה התת מודע שלנו עובד,
המח משדר שאם הכרטיס לא נראה מקצועי,
סימן שלצלם הזה מקצועיות לא חשובה, וממילא יוצא מזה שגם עבודתו לא מקצועית...
ולגבי השאלה התקציבית,
מדובר בכמה מאות בודדים ממש בד״כ, ולא בסכומי עתק,כך שהם שווים את ההשקעה.
נכתב ע"י איציק'ל;1122889:בכל אופן זו התוצאה הסופית (נשלח לדפוס)
ותודה לכל המאירים.
נכתב ע"י חלומי;1122939:נכון,
אבל אם את נתקלת בכרטיס ביקור של צלם שאת לא מכירה
והכרטיס משדר בדיוק מה שאת מחפשת, את מרגישה שזה נשמע טוב
תבררי עליו ותשמרי לעצמך,
נכון?
זוהי בדיוק הנקודה כי אם לא, אז בשביל מה הוא מדפיס בכלל כרטיסי ביקור?
הרי אף פעם את לא יכולה לדעת לאן יתגלגלו כרטיסי הביקור שלך ומה יצא מהם....
נכתב ע"י איציק'ל;1122902:צודקים, רק שהשאלה התקציבית היא -מה לעשות- משמעותית.
אגב כמה אתם הייתם מתמחרים כזו עבודה? (יש גם צד שני [של הכרטיס] אבל עיזבו...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים