יש כאלה שמגיעות עם ידע בסיסי28 שיעורים, טסט ראשון....
איך למען ה' עושים את זה? יש איזה מתכון להצלחה או שזה עניין של מזל / סייעתא דשמייא ?
אולי פשוט יש כאלה ש'יש להם את זה'?
יש כאלה שמגיעות עם ידע בסיסי
(אם גדלו בבית עם רכב זה כבר נותן משהו)
וזה גם הרבה סייעתא דשמיא
אם תופס אותך שוטר לא תוכלי להוציא רישיון!!אז בעצם בין שיעור לשיעור אני יכולה להכניס 'שיעור פרטי' ע''י בעלי. אמור לקדם, לא? אפשר כך גם להתאמן על הנהיגה לפני הטסט.
אם תופס אותך שוטר לא תוכלי להוציא רישיון!!
יש מקומות שמועדים לזה והשוטרים אורבים שם...
אם תופס אותך שוטר לא תוכלי להוציא רישיון!!
יש מקומות שמועדים לזה והשוטרים אורבים שם...
לדעתי זה אולי נחמד לפני השיעורים אבל לא תוך כדי. פחות מקפידים על הכללים. וכמובן ממש לא בכביש!!!!אז בעצם בין שיעור לשיעור אני יכולה להכניס 'שיעור פרטי' ע''י בעלי. אמור לקדם, לא? אפשר כך גם להתאמן על הנהיגה לפני הטסט.
לדעתי - אלו שעושים הרבה שיעורים יוצאים לדרך עם הרישיון כשהם הרבה יותר "בשלים" - ובתור נהגים חדשים חדשים (עד שצוברים "שעות נהיגה") הם הרבה יותר טובים.
ולעבור טסט - יש כמה אפשרויות -
יש כאלו שנופלים על טסטר נעחס.
ויש כאלו שמאבדים את הביטחון העצמי מול בוחן ומתחילים לרעוד ולהתבלבל וזה גורם להם ליפול ולהיכשל בטסט - למרות שבשיעורים הם פרפקט.
נכון. אבל לא לרוץ לטסט כי אם נכשלים אז זה עולה יותר משיעור-שניים.אולי. רק אל תשכחי שכל שיעור נוסף זה מעל 100 ש''ח.
כל טסט נוסף - 500 ש''ח.
לא יודעת מה עם כולם פה, אבל לי בהחלט אין את הסכומים האלה בצורה מיותרת.
אולי. רק אל תשכחי שכל שיעור נוסף זה מעל 100 ש''ח.
כל טסט נוסף - 500 ש''ח.
לא יודעת מה עם כולם פה, אבל לי בהחלט אין את הסכומים האלה בצורה מיותרת.
28 שיעורים, טסט ראשון....
איך למען ה' עושים את זה? יש איזה מתכון להצלחה או שזה עניין של מזל / סייעתא דשמייא ?
הרבה סייעתא דשמיא.28 שיעורים, טסט ראשון....
סכנת נפשות להתחיל לנהוג בכזה גיל, גם לו וגם לעוברים ושבים/נוסעים שלידו.הרבה סייעתא דשמיא.
לי בטסט באורח פלא לא היו חניות, לא כיכרות, לא חד סיטרי, פשוט שוטטנו רבע שעה ברחובות מרכזיים בצפון תל אביב. השני שעבר טסט יחד איתי נפל אחרי.... 8 שניות. הבוחן עשה לו ברקס כשהיה נדמה לו שלא נתן זכות קדימה בכיכר...
אבל אל יאוש! השכן שלי עבר לפני חודשיים בגיל 63, טסט שני, 135 שיעורים. ונחשו מה? שלשום דפק את האוטו החדש שלו. טוטאל לוס.
אני הגעתי לכביש עם נסיון נהיגה עשיר, בלי להחזיק הגה מימי.ואלו שעוברים מהר כי הם הגיעו ללימודי הנהיגה עם ניסיון נהיגה עשיר - (חברים, מכרים וכל מיני חסרי אחריות למיניהם - הם בדרך כלל גם עברייני תנועה סדרתיים בכל צורת הנהיגה שלהם.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים