אל תצחקו... חבר שלי אמר לי שבטסט שלו ושל השני שהיה איתו הטסטר "שבר את ההגה" והם עברו... (אני מקווה שהוא לא עבד עלי...נראה לי שיש פה חבר'ה שהטסטרים העבירו אותם רק כי פשוט נמאס להם....
"יאללה לא נורא עלית על הכיכר? עברת... העיקר אל תחזור עוד פעם...."
אתם לא חושבים?
תנסו אצל יהודה כהן יש לו הרבה קשרים... אבל יש לי הסתייגות (באישי בלבד)ידני - לאחר הרבה שיעורים וכמה טסטים שכשלו...
יש למשהו מידע על מורה נהיגה במודיעין שייתן טסט במיידי , או לפחות בטווח של עד חודש מהיום (עם כמה שיעורים קודם) ותשלום כנדרש ???
או שנאלץ שוב להמתין 2-3 חודשים (במקרה הטוב) עד הטסט הבא???
אבי יצחקיידני - לאחר הרבה שיעורים וכמה טסטים שכשלו...
יש למשהו מידע על מורה נהיגה במודיעין שייתן טסט במיידי , או לפחות בטווח של עד חודש מהיום (עם כמה שיעורים קודם) ותשלום כנדרש ???
לאבי יצחקי יהיה לתת טסט יחסית מהר והוא מורה מהמםידני - לאחר הרבה שיעורים וכמה טסטים שכשלו...
לאבי יצחקי יהיה לתת טסט יחסית מהר והוא מורה מהמם
אני עברתי לפני שבוע טסט שני אצל אבי יצחקי וחיכיתי רק חודש מהטסט הראשון.בעלי למד אצל אבי יצחקי, וחיכה כחצי שנה בין טסט ראשון לשני. ולא מדובר על המצב הנוראי של השנה - שנתיים האחרונות. זה היה לפני 4 שנים.
ב''ה שעבר בשני ולא היה צריך לחכות עוד חצי שנה.
אני חיכיתי אצלו שבועיים בין טסט שני לשלישי.בעלי למד אצל אבי יצחקי, וחיכה כחצי שנה בין טסט ראשון לשני. ולא מדובר על המצב הנוראי של השנה - שנתיים האחרונות. זה היה לפני 4 שנים.
ב''ה שעבר בשני ולא היה צריך לחכות עוד חצי שנה.
מזל טוב. תתחדשי.אני עברתי לפני שבוע טסט שני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים