צבעי ידיים זו חוויה נהדרת.@אמא פלוס, אני מאד מחפשת חומר, על דברים שאפשר ליצור עם ילדים.
הבן שלי בן שנתיים עכשיו. אלו חומרים אני יכולה לתת לו להתנסות בהם? איך? אני רוצה, למשל, לתת לו להתנסות בפלסטלינה/חימר/ברבצק/Iclay וכו'. איך? מה יוצרים בכיף? רעיונות וכאלו.
טוב, אמנם זאת לא אני. אבל מכירה כבר כמה אימהות לתאומים שממש לא רוצות עוד זוג תאומים! ווממש מרחמות, בכנות. כשהן שומעות על עוד אישה שילדה תאומים.מי שאומרת 'תאומים, זה יפה. אצל השכנים', היא לא אמא לתאומים!
היא צרפה אותי לקו שלה
תלוי באיזה שלב ביום תפסת אותהטוב, אמנם זאת לא אני. אבל מכירה כבר כמה אימהות לתאומים שממש לא רוצות עוד זוג תאומים! ווממש מרחמות, בכנות. כשהן שומעות על עוד אישה שילדה תאומים.
לא תאמיני, אבל יש כאלו שרואות בילדים נסיון משמים. כאילו ה' לא אוהב אותן ולכן נתן להן עבודה קשה בעולם הזה... ילדים ברצף, תאומים, ועוד כהנה...ה' יודע מה הוא נותן ולמי...
אני נוטה יותר לחשוב שזה היה ניסיון שלהן לנחם אותך, מאשר מחשבה אמיתית שלהן.לא תאמיני, אבל יש כאלו שרואות בילדים נסיון משמים. כאילו ה' לא אוהב אותן ולכן נתן להן עבודה קשה בעולם הזה... ילדים ברצף, תאומים, ועוד כהנה...
מאיפה אני יודעת? הן באו לנחם אותי באותן השנים שלא היו לי ילדים, שסך הכל ילדים זה נסיון. וזה רק מוכיח כמה ה' אוהב אותי שהוא לא מנסה אותי בסיון הזה.
בעיקרון נשלח פעם בחודש במרוכז.נרשמתי לקבלת המגזין ולא קבלתי
למה?!
הקובץ כבד מכדי להשלח במייל, זהו קישור לשרת נקי לחלוטין עם אפשרויות דפדוף חוויתיות.תודה קבלתי .אך לצערי לא נפתח(אני בהדרן...)
מעליב, אם זו היתה האמת.אני נוטה יותר לחשוב שזה היה ניסיון שלהן לנחם אותך, מאשר מחשבה אמיתית שלהן.
להתמודד עם תגובות של אנשים זו באמת חכמת חיים שמצריכה הרבה כוחות נפש.מעליב, אם זו היתה האמת.
ואם הן ממשיכות לשדר לי ככה גם כשכבר יש לי ילדים. אז זה אולי יותר מעליב.
תכל'ס, כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות. ישנן הרבה אימהות לתאומים שאוהבות מאוד את הזוג שיש להן אבל לא מוכנות לזוג נוסף.
כי יש הבדל בין מה שיש לבין מה שיכול להיות.מעליב, אם זו היתה האמת.
ואם הן ממשיכות לשדר לי ככה גם כשכבר יש לי ילדים. אז זה אולי יותר מעליב.
תכל'ס, כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות. ישנן הרבה אימהות לתאומים שאוהבות מאוד את הזוג שיש להן אבל לא מוכנות לזוג נוסף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //