רכישות בחו"ל לאמיצים, אתר רוסי חדש ששולח לארץ הכל

זה גם מקדחה או רק מברגה?
כבר הזמנתי ואם זה רק מברגה או רק מקדחה, אני חושבת לבטל,
היי,

הוא מברגה/מקדחה רוטטת ויש לו גם פטישון.
ולגבי מה שאמרו בהמשך, קידחתי איתו ללא יותר מידי מאמץ בקירות בטון. יכולה להיות רגועה. זה מוצר לכל החיים בע"ה.
שימי לב, הוא מגיע ללא ביטים לקידוח והברגה וזה משהו שצריך לקנות בנוסף אם אין לכם.

נערך לאחרונה ב:
היי,

הוא מברגה/מקדחה רוטטת ויש לו גם פטישון.
ולגבי מה שאמרו בהמשך, קידחתי איתו ללא יותר מידי מאמץ בקירות בטון. יכולה להיות רגועה. זה מוצר לכל החיים בע"ה.
שימי לב, הוא מגיע ללא ביטים לקידוח והברגה וזה משהו שצריך לקנות בנוסף אם אין לכם.
איך קונים את זה? ואיפה?

איך קונים את זה? ואיפה?
כמו כל דבר אפשר מחו"ל אליאקספרס וכו" או בתמבור.
אם כבר השקעת וקנית מברגה טובה אני ממליץ להשקיע ולקנות גם ביטים איכותיים. יש ל bosch כמה סטים עם כל סוגי הביטים לכל הצרכים. אצרף תכף קישור

כמו כל דבר אפשר מחו"ל אליאקספרס וכו" או בתמבור.
אם כבר השקעת וקנית מברגה טובה אני ממליץ להשקיע ולקנות גם ביטים איכותיים. יש ל bosch כמה סטים עם כל סוגי הביטים לכל הצרכים. אצרף תכף קישור
אולי כדאי לחכות שזה יגיע קודם?

נשמח אם מישהיא שקנתה את המשאבה תעדכן

@Goldidea
את יכולה לשלוח מייל לחברת השליחויות , תבקשי שיעבירו לפחות יותר קרוב.
היה לי את אותו מקרה בדיוק איתם ולכן אני מנוסה... ביקשתי שיעבירו יותר קרוב ושלחו לי משלוחן הבייתה,
אבל זה לקח בסביבות חודש... עד שאספו מהנקודה הרחוקה, עד שהגדירו משלוח חדש ועד ששלחו...
לשיקולך. בכל מקרה זה המייל שלהם: hfd.point#glassix.support(תחליפי את ה-# ב-@)
את יכולה לשלוח פניה מהאתר, אם לא יענו לך למייל אני יחפש איך שלחתי פניה.

נשמח אם מישהיא שקנתה את המשאבה תעדכן

חפרתי קצת באתר הרוסי על המשאבה, והיתה רק ביקורת אחת חיובית.
כל השאר העלו תמונות של החבילה פתוחה והם טענו שהיא נראית לא חדשה..וחלק חלקים חסרים,
אחת טענה שהמנוע התקלקל אחרי שימוש של חודש..

חפרתי קצת באתר הרוסי על המשאבה, והיתה רק ביקורת אחת חיובית.
כל השאר העלו תמונות של החבילה פתוחה והם טענו שהיא נראית לא חדשה..וחלק חלקים חסרים,
אחת טענה שהמנוע התקלקל אחרי שימוש של חודש..
ממש לא נכון גם אני חפרתי היטב והרבה יותר מאחד היו מרוצים מאד
אני מסכים שחלק גם לא היו מרוצים אבל בהחלט שווה את הסיכון כשזה שליש מחיר
ביקורות משאבת מדלה

אני חושבת שכל אחד הסתכל על דגם אחר.. אני בדקתי את הביקורות על דגם הפריסטייל שהוא הדגם היקר ביותר של מדלה,
ושם היו תמונות רבות של אריזות פתוחות

אפשר קישור למברגה המדוברת? דפדפתי באשכול ולא מצאתי..

ממש לא נכון גם אני חפרתי היטב והרבה יותר מאחד היו מרוצים מאד
אני מסכים שחלק גם לא היו מרוצים אבל בהחלט שווה את הסיכון כשזה שליש מחיר
ביקורות משאבת מדלה
אני חיפשתי על המשאבה הזאת...

לא רשום באתר שם דגם של המדלה החשמלית יש 3 סוגים של חשמלי דו צדדי

אפשר קישור למברגה המדוברת? דפדפתי באשכול ולא מצאתי..

הקפיצו להכל את המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה