רכישות בחו"ל לאמיצים, אתר רוסי חדש ששולח לארץ הכל

המחירים באתר עלו לפחות ב6 דולר כנראה בגלל שהדולר נמוך

צחוקים תראו מה מצאתי שם
כמובן ללא נסיון

צחוקים תראו מה מצאתי שם
כמובן ללא נסיון
כמו מקרנציק?

ממש לא נכון גם אני חפרתי היטב והרבה יותר מאחד היו מרוצים מאד
אני מסכים שחלק גם לא היו מרוצים אבל בהחלט שווה את הסיכון כשזה שליש מחיר
ביקורות משאבת מדלה
אני חיפשתי על המשאבה הזאת...
אפשר קישור לקנות אותו באתר.
וגם מה ההבדל בין שתי המשאבות?

אפשר קישור לקנות אותו באתר.
וגם מה ההבדל בין שתי המשאבות?
את מה שאנחנו הזמנו? משאבה מהאתר המחיר עלה אנחנו קנינו אתמול ב82 $ היום זה כבר 97$
אני לא יודע אבל אשתי הזמינה משהו שהיה לחברה שלה
הכי פשוט לבדוק את ההבדלים באתר של מדלה ישראל שם לפי התמונות תוכלו להבין את ההבדל בין כל המשאבות

הקרוקס הכפיל את עצמו כבר לא שווה להזמין אותו
גם במשאבות הם הקפיצו נורא
לא הכל יש דברים שנשא אותו דבר אבל יש דברים שעדיין שווה לקנות קרוס עלה ב5דולר והדולר עלה בחזרה 3.18

רק להשים לב שרוב הביקורות לאתר הזה נוטה לשלילי:
צילום מסך 2021-01-15 071030.png

אני עשיתי הזמנה- מתוך שלושת הדברים שהזמנתי, הגיע משהו אחד עד דלת הבית. (נראה מקורי, יפה וטוב.) לגבי שני הדברים הנוספים- קיבלתי כמה הודעות קוליות שזה נמצא איפשהו בירושלים וניתן לאסוף תוך שלושה ימים. למשהו/הי זה קרה. אשמח שישתף. תודה
ברוך ד', הגיע בסוף עם שליח עד הדלת.

קיבלתי הבוקר את ההזמנה , הזמנתי ב- 31.12
קרוקס- קטן מהמידות הרגילות
בגדים של מיוראל- אחד לאחד מהממים

נערך לאחרונה ב:
רק להשים לב שרוב הביקורות לאתר הזה נוטה לשלילי:
צפה בקובץ המצורף 808803
אמאזון מקבלת שם 2.1
ואי ביי מקבלת גם כן 1.5
רק כדי להכניס לפרופורציות נראה לי שרוב מי שהזמין פה קיבל (לבינתיים)
נשמח שאם מישהו לא מקבל שיודיע ויתריע

מוכרת קרוקס מקורי, הגיע לי קטן
זה במידה 6
וזה במידה 8
מחיר כמו באתר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה