- הוסף לסימניות
המינוף יקר מידי (לדעתי)מיטב טרייד
המינוף יקר מידי (לדעתי)מיטב טרייד
טראמפ חושב בגדול וביידן בקטןתכלס מתחיל להפנים שטראמפ הוא לא כזה ''גרויסע מציאה'' וביידן לא היה כזה אינפנטיל. יכול להיות שמבחינה מדינית הוא משיח אבל מבחינת הכיס אני מרגיש שדי כואב לי שם!!
אם אתה מרגיש כואב, אולי לא "גליק" כזה גדול בשבילך להשקיע בS&P500...תכלס מתחיל להפנים שטראמפ הוא לא כזה ''גרויסע מציאה'' וביידן לא היה כזה אינפנטיל. יכול להיות שמבחינה מדינית הוא משיח אבל מבחינת הכיס אני מרגיש שדי כואב לי שם!!
אתה מתכוון למשוך בקרוב?תכלס מתחיל להפנים שטראמפ הוא לא כזה ''גרויסע מציאה'' וביידן לא היה כזה אינפנטיל. יכול להיות שמבחינה מדינית הוא משיח אבל מבחינת הכיס אני מרגיש שדי כואב לי שם!!
היסוד הזה היה ידוע גם לפני הנפילות .רואים כאן יסוד אחד גדול - אלף הסברים לא יעזרו למי שלא בנוי לשרוד בשוק ההון!
אנשים קראו למדו סקרו וכו' וכו' - הגיעה נפילה קטנה מיד התחילו לזמזם.
חברה! מי שלא מוכן לראות את התיק שלו צונח בעשרות!! אחוזים שלא יכנס בכלל. נקודה.
יפה שהחלטת שאני עדין ברווח...היסוד הזה היה ידוע גם לפני הנפילות .
כולם ידעו לצטט אותם יפה בעליות.
וחשוב להדגיש .
אף אחד לא באמת יכול לדעת איך הוא יגיב כאשר התיק שלו יצנח בעשרות אחוזים.
ויש אנשים רבים שהם עדיין ברווח ולכן הם מדברים כמוך.
הכי חכם זה פשוט לא להסתכל על התיק ולא לעקוב אחריו.
לא כל אחד יכול.הכי חכם זה פשוט לא להסתכל על התיק ולא לעקוב אחריו.
אני מוחה בשם כל הג'ינג'יםאחרי עליוית מטורפות בשנים האחרונות חייב להיות איורור, כך בנוי שוק ההון, נקודה.
ותמיד ימצא לזה איזה שהוא טריגר, הפעם הטריגר הנבחר הוא הג'ינג'י המופרע שההצהרות שלו הם ההפך משוק ההון שאוהב יציבות.
מה יהיה אף אחד לא יודע,
רק מנחם אותך שאתמול בסיום המסחר היה היפוך מהסרטים ומפאניקה טוטאלית עברו לירוק.
טוב שאתה יודע שעכשיו תחילת הירידותהייתי מציע למכור עכשיו ולקנות כשהשוק חוזר לעלות.
אני אגיד את זה בעדינות.אני יגיד את זה בעדינות.
רוב רובם של כותבי פורום השקעות בפרוג לא היו בשוק בקדנציה הראשונה של טראמפ ואין להם יותר מ5 שנים בשוק
והם לא מנוסים בהתמודדת עם שוק יורד , מספיק לראות את מספר ההודעות בנושא ולהבין את זה ואנחנו בקושי שבועים שלוש של ירידות.
לכן זה הרבה קיש קיש קרא קרא.
הייתי מציע למכור עכשיו ולקנות כשהשוק חוזר לעלות.
זה דרך הרבה יותר טובה למי שאיו לו 5 שנים בשוק.
לא התכוונתי ולא מתכוון להוציא את הכסף להיפך מחכה לתיקון עמוק יותר כדי להשקיע יותר, זה עדיין לא אומר שאסור לזמזם קצת כשכואב!! ולענייננו טראמפ עושה מהלכים אגרסיביים מאוד די כמו פיל בחנות חרסינה ויכול מאוד להיות שיצליח אבל גם יכול אולי לקרות ההיפך. ויכול להיות שעם נשיא כזה זה יותר הימור מאשר השקעה.רואים כאן יסוד אחד גדול - אלף הסברים לא יעזרו למי שלא בנוי לשרוד בשוק ההון!
אנשים קראו למדו סקרו וכו' וכו' - הגיעה נפילה קטנה מיד התחילו לזמזם.
חברה! מי שלא מוכן לראות את התיק שלו צונח בעשרות!! אחוזים שלא יכנס בכלל. נקודה.
בהנחה שטראמפ לא יצליח לשנות את החוקה, אז הוא נשיא ל 4 שנים בלבד.ויכול להיות שעם נשיא כזה זה יותר הימור מאשר השקעה.
אולי דווקא הזיגזוגים האלה שהוא עושה - יפתיעו בעוד 3 שנים ויכפילו את כל התשואות שביידן עשה עם השוק הרגוע שלו?...טראמפ הזה מתחיל להישמע כמו הדבר הכי גרוע שקרה
לבורסה האמריקאית הזיגזוגים שלו והצעדים האגרסיביים
יוצרים אי וודאות בשוק ועכשיו אנחנו תקועים איתו עכשיו 4
שנים למישהו יש הצעת השקעה ל4 שנים האלו
לא יודעאולי דווקא הזיגזוגים האלה שהוא עושה - יפתיעו בעוד 3 שנים ויכפילו את כל התשואות שביידן עשה עם השוק הרגוע שלו?...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים