כללי לאן נעלם פילטר קיפול דף?!

• הוסף לסימניות
לא מזמן מישהו העלה כאן פילטר לקיפול דף (נייר מגולגל).
התקנתי את הפילטר לפי ההוראות והוא לא נמצא ברשימת הפילטרים. איפה בדיוק הוא צריך להיות? איך הוא נקרא בתפריט?

ראיתי שכבר מישהו העלה את השאלה הזו אך לא קיבל עליה מענה.
תודה מראש. אני צריכה את זה די דחוף.:confused:

נ.ב. יש לי פוטושופ 8 באנגלית.

• הוסף לסימניות
זה?

קבצים מצורפים

• AV[1].Bros.Page.Curl.Pro.v2.1.retail.for.Adobe.Photoshop-FOSI.rar
    3 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י dor;150915:
אופס!
חשבתי שאת צריכה את הקובץ.

אמרו שם שהפילטר בטוח תואם לפוטושופ 8 בעברית.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, איך עובדים עם אקשנים?

• הוסף לסימניות
אני מסתבכת עם זה

איך אני מתקינה את כל הדברים של פוטושופ, כמו אקשנים מברשות פילטרים וכו....???

• הוסף לסימניות
להתקין אקשנים זה די פשוט: גוררים את קובץ ה"אקשן" לתיבת האקשן או לוחצים על החץ הקטן מימין - בתיבת האקשנים - לוחצים load actions ובוחרים מאיפה רוצים לייבא את האקשן שמעוניינים להתקין.
אותו דבר לגבי מברשות - רק בחלון המברשות.

• הוסף לסימניות
זה בטוח מתאים לאנגלית.
תניחי את הקבצים ישר על C ותתקיני

קבצים מצורפים

• Kpt plug-in photoshop.rar
    3.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
התקנתי - אבל איפה אני מוצאת אותו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;150936:
התקנתי - אבל איפה אני מוצאת אותו???

תחת הלשונית FILTERS בחלק התחתון (אם לא התקנת פילטרים נוספים אז הוא האחרון ברשימה)

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מוצאת...
אולי מישהו מחברי הפורום יכול להעלות לי צילום מסך של התפריט filter או לפחות לכתוב לי בפוטרוט לוחצים filter אח"כ על........ ואח"כ על.......

ומי שרוצה לעשות מצווה בשלמותה - יכול לנדב גם הסבר על האקשנים....:)

• הוסף לסימניות
התקנתי את האקשנים שנמסרו כאן בעבר.
מה שכן אני מצליח להפעיל רק את האקשנים שיש להם 2 שלבים,
0ע"י גרירת שלב אחד לפעולה, ולאחר מכן ע"י הגרירה של השלב השני) אלו שיש להם רק תקיה של שלב אחד הוא לא מוכן להגרר לתוך משולש ההפעלהואין לי מושג איך מפעילים זאת,
האם מישהו יכול לפרט??

• הוסף לסימניות
אולי אתה תעזור לי ותכתוב לי מהו משולש ההפעלה???
מי יודע - אולי אחרי שאני אבין את העניין אני אוכל לעזור לך...

• הוסף לסימניות
כל מה שהייתי צריכה זה רק רמז קטנטן בדמות "משולש ההפעלה"!!!
האקשנים עובדים, הידד!!!

תודה רבה תפוז. באת להיעזר ונמצאת עוזר.

ו...אל תשכחו אותי בעניין פילטר קיפול הדף - זה דחוף לי מאוד!

• הוסף לסימניות
רגע, אני מנסה להתתקין את הפילטר הזה ואז אענה לך , פעם ראשונה ההתקנה משום מה תקעה את המחשב,
אנסה שוב.

בכל מקרה תראי אם את מצליחה להפעיל גם אקשנים עם תקיה אחת ואיך את עושה זאת-
ותכתבי בפרוטרוט את הפעולות, כדי שאצליח גם...

• הוסף לסימניות
אז ככה, נראה לי שהבנתי את זה...
כשיש אקשן עם 2 שלבים אבל השלב הראשון הוא בלי סימן ההפעלה אלא רק עם V, צריך לעשות אקשן על השלב הראשון, הוא פותח דף חדש בצורה מסוימת ואתה צריך להכניס בפנים את התמונה שלך ואז- לעשות את השלב השני (שהוא היחיד עם סימן ההפעלה).

• הוסף לסימניות
נכון מאוד,
רק תראי בעצמך שיש אקשנים עם תקיה אחת - ואותם לא הצלחתי להפעיל,
אם הצלחת תכתבי בפרוט איך ומה עשית.
בקשר לפיטר של דף קיפול חצי שעה תרמתי בשבילו את המחשב, הוא מתקין אותו מאוד לאט והוא אחז רק ב-50% כך שפשוט עזבתי אותו באמצע וחלאס...אין זמן לזה.

מה שכן אם תרצי להתקין אותו: שחררי את הRAR מהתקיה, וזרקי את התקיה לתוך תקית PLUG UNS שנמתא בתוך פוטושופ ב-C ושם לפתוח את התקיה ולהפעיל את ההתקנה, קחי בחשבון שזה לוקח הרבה זמן...

• הוסף לסימניות
בקשר לפילטר - תודה רבה שהקדשת מזמנך היקר לנסות לעזור לי.
אחרי שאני משחררת את הראר יש לי הרבה קבצים. אני לוחצת על הsetup ורצה תוכנה (דווקא די מהר...) ושואלת אותי איפה לשמור. אני מציינת את תיקיית הplug in בפוטושופ ולא מוצאת אותו בתפריט... עשיתי משהו לא נכון?

בקשר לאקשנים - בינתיים את כל האקשנים שיש לי הצלחתי להפעיל.
אולי תעלה לי אקשן עם תיקיה אחת ואני אנסה ואכתוב לך אם אני מצליחה?

סתם כך אני אשמח אם אתה וחברי הפורום יכולים לנדב קצת אקשנים עם "אקשן"...:)

• הוסף לסימניות
מזה אקשן?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 994.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וואו איזה חמוד מצידך!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה