- הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש משהו שקצת מציק לי בזמן האחרון.....
כאשר צלמת מעלה תמונה היא מצפה לחוות דעת של כולנו.... (וכמובן שמחמאות ופירגונים לא יזיקו....)
ברור לי שהאתר הזה נועד על מנת להתמקצע יותר ומן הסתם שיהיו הערות והארות, למה לא?! כל עוד זה הארות בונות...
אך יש לפעמים אנשים שמגיבים בצורה כל כך פוגעת וחסרת רגישות!!!!
וכבר ראיתי תגובות כמו: "מכוער ביותר", "הייתי מתפדח להעלות תמונה כזו...." "לא אהבתי בכלל!!!" "שואף לאפס..."
ועוד כל מיני תגובות שאני לא רוצה לצטט אותן כדי שלא יזהו מי כתב אותן.... (ויש תגובות כאלו שקראתי ואח''כ שמתי לב שמחקו אותן.... כנראה יש סיבה מספיק טובה לכך....)
כשאני קוראת תגובות כאלו אני פשוט נפגעת בשביל אותו אדם שהעלה את התמונה!!!
תחשבו איך הוא מרגיש באותו רגע שהוא קורא את מה שכתבו עליו!!! (על התמונה שלו= הוא עצמו)
אתם חייבים לזכור שלא כולם פה בעלי נסיון של שנים בתחום.... מותר גם למתחילות להעלות תמונות שהן צילמו!!!! ומן הסתם השקיעו עליהם המון מחשבה ומאמץ.....
וקצת פירגונים וצילצולים לא יזיקו.... במיוחד שזה לא עולה כסף!!!!!
באמת שלא באתי לחנך אף אחד וזה ממש לא מתאים לי! אבל הרגשתי נפגעת בשביל אחרים....
בתקווה להבנה.....
ומשהו שאני מוסיפה עכשיו (אחרי שראיתי כל מיני תגובות...)
מי שזה נוגע אליו- שיפנים. ומי שלא (שזה הרוב המוחלט...) שפשוט ידלג על אשכול זה.... ואין קטע סתם לנסות להתנגח....
האשכול הזה מופנה ליחידים, אך בכל זאת היה חשוב לפתוח לכך אשכול!
יש משהו שקצת מציק לי בזמן האחרון.....
כאשר צלמת מעלה תמונה היא מצפה לחוות דעת של כולנו.... (וכמובן שמחמאות ופירגונים לא יזיקו....)
ברור לי שהאתר הזה נועד על מנת להתמקצע יותר ומן הסתם שיהיו הערות והארות, למה לא?! כל עוד זה הארות בונות...
אך יש לפעמים אנשים שמגיבים בצורה כל כך פוגעת וחסרת רגישות!!!!
וכבר ראיתי תגובות כמו: "מכוער ביותר", "הייתי מתפדח להעלות תמונה כזו...." "לא אהבתי בכלל!!!" "שואף לאפס..."
ועוד כל מיני תגובות שאני לא רוצה לצטט אותן כדי שלא יזהו מי כתב אותן.... (ויש תגובות כאלו שקראתי ואח''כ שמתי לב שמחקו אותן.... כנראה יש סיבה מספיק טובה לכך....)
כשאני קוראת תגובות כאלו אני פשוט נפגעת בשביל אותו אדם שהעלה את התמונה!!!
תחשבו איך הוא מרגיש באותו רגע שהוא קורא את מה שכתבו עליו!!! (על התמונה שלו= הוא עצמו)
אתם חייבים לזכור שלא כולם פה בעלי נסיון של שנים בתחום.... מותר גם למתחילות להעלות תמונות שהן צילמו!!!! ומן הסתם השקיעו עליהם המון מחשבה ומאמץ.....
וקצת פירגונים וצילצולים לא יזיקו.... במיוחד שזה לא עולה כסף!!!!!
באמת שלא באתי לחנך אף אחד וזה ממש לא מתאים לי! אבל הרגשתי נפגעת בשביל אחרים....
בתקווה להבנה.....
ומשהו שאני מוסיפה עכשיו (אחרי שראיתי כל מיני תגובות...)
מי שזה נוגע אליו- שיפנים. ומי שלא (שזה הרוב המוחלט...) שפשוט ידלג על אשכול זה.... ואין קטע סתם לנסות להתנגח....
האשכול הזה מופנה ליחידים, אך בכל זאת היה חשוב לפתוח לכך אשכול!
הנושאים החמים

Reactions: דירה בבית שמש, שקדייה, אחות 1308 ועוד 17 משתמשים20 //