- הוסף לסימניות
שלום לכל הנוגעים בדבר.
הפעם אני פונה כמומחה לבקש שיתוף מידע מקולגות וכל שבידיו מידע
על הרכב ועדת עררים [לא רפואית] לעניין אי כושר בראשות הרופא התעסוקתי ד"ר ר. כ. בנכות כללית
כפי שהלנתי בעבר אודותיו, למיטב התרשמותי האיש לא ענייני ושולל ברוב מוחץ זכאות. [ואף כי היחס אדיב וסובלני] .
יש לי אינדיקציות שהמערכת הפנימית יודעת מכך ושבעת רצון ואף ממליצים להגיש ערר על אי כושר והתוצאה ידועה להם.
[על אף שנכחתי פעם שכן אישר אבל יותר מדי ראיתי תוצאה לא הוגנת קיצונית מובהקת.
אני מעריך שלמחלקת חופש המידע לא יהיה שום חשק לשחרר נתונים כאלה....על מספר העררים וכמה עררים התקבלו
אך מכיוון שאני זקוק בדחיפות להוכחות כאסטרטגיה במלחמה מצטברת למען אומללים עשוקים..
לכן אשמח לעזרה שלכם בשיתוף הוכחות דוגמת ובאמצעות:
1. ציטוטים של החלטת ופס"ד המביעים ביקורת ספציפית ומצביעים על כך וכו'
2. מידע דו"ח בקרה פנימי על היקף וכמות עררים שהרכב זה קיבל או דרך מידע מטעם גוף מבקר אחר
3. כל הוכחה היכוללה לאשש את הטזה הזאת
[אגב כמדומני שיש מקסימום שלושה הרכבים בארץ של ועדת עררים לאי כושר]
@קל זכות
מי שמכיר ניקים העוסקים בתחום נא שישתף אותם בפוסט או להביא לידיעתי שאצור קשר תודה מראש
הפעם אני פונה כמומחה לבקש שיתוף מידע מקולגות וכל שבידיו מידע
על הרכב ועדת עררים [לא רפואית] לעניין אי כושר בראשות הרופא התעסוקתי ד"ר ר. כ. בנכות כללית
כפי שהלנתי בעבר אודותיו, למיטב התרשמותי האיש לא ענייני ושולל ברוב מוחץ זכאות. [ואף כי היחס אדיב וסובלני] .
יש לי אינדיקציות שהמערכת הפנימית יודעת מכך ושבעת רצון ואף ממליצים להגיש ערר על אי כושר והתוצאה ידועה להם.
[על אף שנכחתי פעם שכן אישר אבל יותר מדי ראיתי תוצאה לא הוגנת קיצונית מובהקת.
אני מעריך שלמחלקת חופש המידע לא יהיה שום חשק לשחרר נתונים כאלה....על מספר העררים וכמה עררים התקבלו
אך מכיוון שאני זקוק בדחיפות להוכחות כאסטרטגיה במלחמה מצטברת למען אומללים עשוקים..
לכן אשמח לעזרה שלכם בשיתוף הוכחות דוגמת ובאמצעות:
1. ציטוטים של החלטת ופס"ד המביעים ביקורת ספציפית ומצביעים על כך וכו'
2. מידע דו"ח בקרה פנימי על היקף וכמות עררים שהרכב זה קיבל או דרך מידע מטעם גוף מבקר אחר
3. כל הוכחה היכוללה לאשש את הטזה הזאת
[אגב כמדומני שיש מקסימום שלושה הרכבים בארץ של ועדת עררים לאי כושר]
@קל זכות
מי שמכיר ניקים העוסקים בתחום נא שישתף אותם בפוסט או להביא לידיעתי שאצור קשר תודה מראש
הנושאים החמים