דרוש מידע לאנשי מקצוע במימוש זכויות! אני זקוק לעזרתכם למידע על הרכב ועדה לעררים לאי כושר

• הוסף לסימניות
שלום לכל הנוגעים בדבר.
הפעם אני פונה כמומחה לבקש שיתוף מידע מקולגות וכל שבידיו מידע
על הרכב ועדת עררים [לא רפואית] לעניין אי כושר בראשות הרופא התעסוקתי ד"ר ר. כ. בנכות כללית

כפי שהלנתי בעבר אודותיו, למיטב התרשמותי האיש לא ענייני ושולל ברוב מוחץ זכאות. [ואף כי היחס אדיב וסובלני] .
יש לי אינדיקציות שהמערכת הפנימית יודעת מכך ושבעת רצון ואף ממליצים להגיש ערר על אי כושר והתוצאה ידועה להם.
[על אף שנכחתי פעם שכן אישר אבל יותר מדי ראיתי תוצאה לא הוגנת קיצונית מובהקת.
אני מעריך שלמחלקת חופש המידע לא יהיה שום חשק לשחרר נתונים כאלה....על מספר העררים וכמה עררים התקבלו
אך מכיוון שאני זקוק בדחיפות להוכחות כאסטרטגיה במלחמה מצטברת למען אומללים עשוקים..
לכן אשמח לעזרה שלכם בשיתוף הוכחות דוגמת ובאמצעות:

1. ציטוטים של החלטת ופס"ד המביעים ביקורת ספציפית ומצביעים על כך וכו'
2. מידע דו"ח בקרה פנימי על היקף וכמות עררים שהרכב זה קיבל או דרך מידע מטעם גוף מבקר אחר
3. כל הוכחה היכוללה לאשש את הטזה הזאת
[אגב כמדומני שיש מקסימום שלושה הרכבים בארץ של ועדת עררים לאי כושר]
@קל זכות

מי שמכיר ניקים העוסקים בתחום נא שישתף אותם בפוסט או להביא לידיעתי שאצור קשר תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום לכל הנוגעים בדבר.
הפעם אני פונה כמומחה לבקש שיתוף מידע מקולגות וכל שבידיו מידע
על הרכב ועדת עררים [לא רפואית] לעניין אי כושר בראשות הרופא התעסוקתי ד"ר ר. כ. בנכות כללית

כפי שהלנתי בעבר אודותיו, למיטב התרשמותי האיש לא ענייני ושולל ברוב מוחץ זכאות. [ואף כי היחס אדיב וסובלני] .
יש לי אינדיקציות שהמערכת הפנימית יודעת מכך ושבעת רצון ואף ממליצים להגיש ערר על אי כושר והתוצאה ידועה להם.
[על אף שנכחתי פעם שכן אישר אבל יותר מדי ראיתי תוצאה לא הוגנת קיצונית מובהקת.
אני מעריך שלמחלקת חופש המידע לא יהיה שום חשק לשחרר נתונים כאלה....על מספר העררים וכמה עררים התקבלו
אך מכיוון שאני זקוק בדחיפות להוכחות כאסטרטגיה במלחמה מצטברת למען אומללים עשוקים..
לכן אשמח לעזרה שלכם בשיתוף הוכחות דוגמת ובאמצעות:

1. ציטוטים של החלטת ופס"ד המביעים ביקורת ספציפית ומצביעים על כך וכו'
2. מידע דו"ח בקרה פנימי על היקף וכמות עררים שהרכב זה קיבל או דרך מידע מטעם גוף מבקר אחר
3. כל הוכחה היכוללה לאשש את הטזה הזאת
[אגב כמדומני שיש מקסימום שלושה הרכבים בארץ של ועדת עררים לאי כושר]
@קל זכות

מי שמכיר ניקים העוסקים בתחום נא שישתף אותם בפוסט או להביא לידיעתי שאצור קשר תודה מראש
@אוצרי

• הוסף לסימניות
מנסיון כואבבב!!
יכולה לצרף פרוטוקול שצועק ומעיד כאלף עדים.
בפרטי כמובן...
לבסוף, אחרי ערר לבית הדין לעבודה בליווי עו"ד קבלנו 65% נכות.
עוול שצועק לשמים.
אבל מה יש לעשות??
בעוה"ז צדק הוא שם של כוכב...

• הוסף לסימניות
מנסיון כואבבב!!
יכולה לצרף פרוטוקול שצועק ומעיד כאלף עדים.
בפרטי כמובן...
לבסוף, אחרי ערר לבית הדין לעבודה בליווי עו"ד קבלנו 65% נכות.
עוול שצועק לשמים.
אבל מה יש לעשות??
בעוה"ז צדק הוא שם של כוכב...
אתם משדברים על ערר רפואי מן הסתם.

• הוסף לסימניות
איזה עוד רופאים יש בערר כושר?
בעררים זה הולך לפי הרכבים
אני מכיר עוד הרכב אחד בלבד בכל איזור ירושלים והמרכז
אני מעריך שיש עוד הרכב אחד בצפון וזהו.
[עררים על אי כושר עסקינן , בעררים על אחוזי נכות יש עשרות הרכבים]

אגב, לפי עיון ברשימת כל הרופאים וועדות שהגיעה אלי עולה כי תמונת מצב דומה]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@נוצר חסד תודה על העלאת הנושא
מסכים לגמרי עם מה שכתבת
אני מכיר בהחלט את ההתנהלות של הרופא האמור.
מצאתי בעבר פס"ד בו השופט קרא לביטו"ל לבדוק את ההתנהלות והטענות כאמור, אך לצערי אבד לי פס"ד אנסה לחפש (אזורי לעבודה ירושלים אם אני זוכר נכון, אבל שם הרופא לא מוזכר במפורש בפסק הדין)

אגב לא ברור לי מדוע אתה נמנע מלכתוב במפורש את שם הרופא

בכל מקרה אם תרצה אוכל לשתף אותך באישי בחומרים שברשותי, כמו כן אני מאמין שבבקשת חופש המידע מביטוח לאומי יהיה אפשר להשיג נתונים אך כנראה זה יקח המון זמן ואנרגיות.

• הוסף לסימניות
@נוצר חסד תודה על העלאת הנושא
מסכים לגמרי עם מה שכתבת
אני מכיר בהחלט את ההתנהלות של הרופא האמור.
מצאתי בעבר פס"ד בו השופט קרא לביטו"ל לבדוק את ההתנהלות והטענות כאמור, אך לצערי אבד לי פס"ד אנסה לחפש (אזורי לעבודה ירושלים אם אני זוכר נכון, אבל שם הרופא לא מוזכר במפורש בפסק הדין)

אגב לא ברור לי מדוע אתה נמנע מלכתוב במפורש את שם הרופא

בכל מקרה אם תרצה אוכל לשתף אותך באישי בחומרים שברשותי, כמו כן אני מאמין שבבקשת חופש המידע מביטוח לאומי יהיה אפשר להשיג נתונים אך כנראה זה יקח המון זמן ואנרגיות.
אם תמצא את הפרוטוקול המשפטי אשמח תודה מראש

• הוסף לסימניות
מפתיע מאוד מאוד!
אם תוכלו לשחרר יותר פרטים נשמח.
כבר שוחחנו,
א. אכן מקרה חריג
ב. גם לי יש תיק שהתקבל אצלו אבל זה מאפיל על מקרים רבים שנתקל באטימות קיצונית למדי

• הוסף לסימניות
הדרך שעולה ברעיוני אולי אפשר לפעול, זה אם יהיה הרבה פניות מהציבור בנושא לשר העבודה הרב יואב בן צור
שעל פי החוק הוא האחראי על קביעת הרופאים בועדות העררים.

• הוסף לסימניות
האם העלאת הפרוטוקול (מצונזר) מבית הדין לעבודה,
יוכל לסייע לכם?
אם יש ביקורת קטלנית אז כן, השאלה אם זה חזר בהסכמת הצדדים לוועדה או שהיה צורך פס"ד שופט

• הוסף לסימניות
האם העלאת הפרוטוקול (מצונזר) מבית הדין לעבודה,
יוכל לסייע לכם?
בהחלט מעניין
אך אציין כי אם תעלו את הפרוטקול מבית הדין, יהיה ניתן לאתר בקלות את פסק הדין ברשת ולראות גם את הפרטים הלא מצונזרים

• הוסף לסימניות
בהחלט מעניין
אך אציין כי אם תעלו את הפרוטקול מבית הדין, יהיה ניתן לאתר בקלות את פסק הדין ברשת ולראות גם את הפרטים הלא מצונזרים
לא אעלה לרשת !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה