מידע שימושי לאפרושי מאיסורא

מצב
הנושא נעול.
הסבירו כאן היטב אנשים מטעמם או שדיברו איתם. הם בדקו את הנושא ומדובר במיעוט שאינו מצוי.

תתקשר לקו של העדה החרדית ותקבל הנחיה לשטוף את הבקבוק, אבל לפרסם לא צריך.

הלכתית הם מחליטים, גם אם לא מובן לי איך דבר ניכר לעין קשור למיעוט שאינו מצוי. מציאותית מדובר במישהו שעלה על בעיה אמיתית ופרסם אותה, גם אם אחרי בדיקה מעמיקה התברר שניתן להקל בזה.
אז זה אומר שהוא לא המציא נושא הוא רק ניפח אותו
הצורה שהוא ניפח אותו וההשמצות שנלוו לניפוח הזה, מזכות אותו ביושר בשלל תארים שהמכנה המשותף שלהם - איש לא ישר

11 עמודים
ואפילו אחד לא הצליח לגלות איזה אינטרס יכול להיות כאן
או שהוא סתם שונא את הבד"צ והוא נהנה להשמיץ אותם (מי שמכיר אנשים יודע שזה לא מופרך כלל)
או שהוא רוצה להרוס את השם הטוב של הבד"צ לטובת גופים אחרים
או שהוא סתם מדמיין, בכל מקרה ההשמצות שלו הם הוצאת שם רע ככה או ככה

במקום כהן מגיע לקנאות לכבוד הבדץ העדה, וזה דבר נאה, ואף אני הצטערתי על זה שהוצרכתי לכתוב בלשון חזקה נגדם, ואף שלחתי בקשה לפרוג למחוק את ההודעה אבל כנראה שזה לא התקבל במערכת.
(ובנוסף עיין בהמשך התגובות שכתבתי הסבר למה מותר לי לסמוך עליהם בעניינים אחרים אע"פ שבזה היה כאלה ששיקרו עלי)

ולמה אף אחד לא מוצא את האקריות המדוברות, כל מי שבודק פה אומר שלא מצא כלום.
סליחה...
אתהה פשוט מסלף....[קונטרה לשקרן]
כמה ניקים דיווחו שראו דברים קטנים שזזים ליד הפקק.....

או שהוא סתם שונא את הבד"צ והוא נהנה להשמיץ אותם (מי שמכיר אנשים יודע שזה לא מופרך כלל)
או שהוא רוצה להרוס את השם הטוב של הבד"צ לטובת גופים אחרים
אז בגלל שהוא השמיץ מתיר לך להשמיץ ובגלל שהוא דיבר מוצש"ר מתיר לך לדבר מוצש"ר?

• תודה
Reactions: Y E
אני גם ראיתי את הליכלוכים האלו ליד הפקק הרבה פעמים לאחרונה
אבל לא התבוננתי לראות אם זה זז

הראתי שהוא שקרן תקרא את מה שכתבתי לפני שאתה מתפוצץ
לא מדובר על ניק כלשהוא שנתן אזהרה כלשהי
מדובר על מישהו שמשמיץ גוף כשרות ידוע ומוכר כאילו הוא מכשיל באכילת חרקים רח"ל
אני לא יודע אם קראת את כל האשכול (אם בכלל) אבל הוא כתב כל מיני משפטים כמו "לא יודע איך אפשר לסמוך על הכשר כזה" ועוד משפטים דומים
כל עוד אין בזה הוצאת שם רע אפשר לכתוב מה שרוצים, אבל אם מישהו משמיץ האמת צריכה להאמר ובקול גדול
סליחה. ממש סליחה שאני עומדת לפוצץ את הבועה שלך.
אבל מי שמשמיץ פה זה רק אתם.
ועיין ערך הודעות ש @ענין גדול מחק אותן כי הייתה בהן אולי שמץ השמצה וגם היא לא הייתה ישירה.
יש תרופת סבתא לאנשים שלא יודעים את זה לבד. היא הולכת ככה: אם אין לך מה לומר, תשתוק.
וזה אפילו כתוב. "גם אוויל מחריש חכם יחשב". או: סייג לחכמה שתיקה.
חבל, חבל על האגרסיביות הזו. פשוט לקרוא, להבין שיש פה מישהו שבא להזהיר ממכשול, לקחת לתשומת לב או לא, להחליט האם לשטוף רגע קרטוני חלב או לא, וללכת הלאה.
מה זה הבוטות הזו?
או שאתם סתם משועממים שמטרילים אנשים.
או שאתם סתם לא קראתם את כל ההודעות והיד שלכם קלה על המקלדת, כולל סילופים שמגיעים, אם נדון לכף זכות, מחוסר ידע. שהלא היו פה די והותר הוכחות לנכונות הדברים של @ענין גדול.
או, שפשוט תפסיקו בזמן להתעלל.
מי שכבר הוכח שכותב שטויות הוא דווקא לא @ענין גדול. ומכלל לאו אתה לומד הן.

סליחה. ממש סליחה שאני עומדת לפוצץ את הבועה שלך.
אבל מי שמשמיץ פה זה רק אתם.
ועיין ערך הודעות ש @ענין גדול מחק אותן כי הייתה בהן אולי שמץ השמצה וגם היא לא הייתה ישירה.
יש תרופת סבתא לאנשים שלא יודעים את זה לבד. היא הולכת ככה: אם אין לך מה לומר, תשתוק.
וזה אפילו כתוב. "גם אוויל מחריש חכם יחשב". או: סייג לחכמה שתיקה.
חבל, חבל על האגרסיביות הזו. פשוט לקרוא, להבין שיש פה מישהו שבא להזהיר ממכשול, לקחת לתשומת לב או לא, להחליט האם לשטוף רגע קרטוני חלב או לא, וללכת הלאה.
מה זה הבוטות הזו?

או שאתם סתם משועממים שמטרילים אנשים.
או שאתם סתם לא קראתם את כל ההודעות והיד שלכם קלה על המקלדת, כולל סילופים שמגיעים, אם נדון לכף זכות, מחוסר ידע. שהלא היו פה די והותר הוכחות לנכונות הדברים של @ענין גדול.
או, שפשוט תפסיקו בזמן להתעלל.
מי שכבר הוכח שכותב שטויות הוא דווקא לא @ענין גדול. ומכלל לאו אתה לומד הן.
פסוקים זה נחמד, אבל עדיף להגיב לעניין, אמרתי דברים ברורים, יש הרבה דברים מוזרים ותמיהות רציניות בסיפור הזה, בינתיים ללא הסבר מספק. עד כאן דברי ואני לא רואה צורך לחזור עליהם כל כמה דקות
המשך ערב טוב

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה