דיאטה לא בדיוק דיאטה. אשכול דל סוכר/ללא סוכר/דל פחמימה

• הוסף לסימניות
אני לא מספיק מתמצאת בזה, אבל נראה לי שפקטין יתן מרקם פחות סמיך וג'לי, יותר סירופי.
ובטח אם אתה לא מוסיף פקטין חיצוני, אלא מסתמך על הכמות הטבעית שבפירות.

אבל שוב, אף פעם לא ניסיתי בעצמי, אז יכול להיות שיצא לך מצוין גם רק עם תוספת תפוחים.
אני מבשלת המון ריבות (תותים, תפוזים, משמשים, שזיפים)
ומעולם לא חלמתי לשים ג'לטין.
אני כן מכניסה ליבות של תפוחים לתוספת פקטין.
יוצאות ריבות סמיכות וטעימות.

• הוסף לסימניות
כשהיתה לי סכרת הריון הייתי מכינה קבוע- עוגת גבינה אפויה.
עם ממתיק במקום סוכר כמובן,
ובמקום פודינג = קורנפלור+עוד קצת ממתיק.
יצא מצוין!!
ויצאה לי עוגה שכל כולה (כמעט) חלבון. גבינה+ביצים+ממתיק+2 כפות קורנפלור לתבנית אינגליש.
תוכלי לתת את המרשם המלא?
תודה!

• הוסף לסימניות
דל סוכר

עוגת קקאו מייפל (שוקולד, בקיצור..;))

מתכון מהאתר "מתכונים ב10 דקות"

במקום קמח תופח אני שמה קמח כוסמין+כפית אבקת אפייה.

במקום הציפוי שוקולד אני מכינה ציפוי ללא סוכר משמן קוקוס, קקאו וסילאן. יוצא ממש טעים.

עוגה מאוד מוצלחת!! טעימה ממש כמו עוגת שוקולד רגילה:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דל סוכר

עוגת קקאו מייפל (שוקולד, בקיצור..;))

מתכון מהאתר "מתכונים ב10 דקות"

במקום קמח תופח אני שמה קמח כוסמין+כפית אבקת אפייה.

במקום הציפוי שוקולד אני מכינה ציפוי ללא סוכר משמן קוקוס, קקאו וסילאן. יוצא ממש טעים.

עוגה מאוד מוצלחת!! טעימה ממש כמו עוגת שוקולד רגילה:)
מה הכמות המדויקת שאת מכינה לציפוי?
כמה שמן קוקוס, קקאו וסילאן?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פודינג דיאט.jpg
    פודינג דיאט.jpg
    KB 230.8 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
תוכלי לתת את המרשם המלא?
תודה!
המתכון המקורי:
750 גרם גבינה
כוס סוכר
3/4 פודינג
4 ביצים
שמנת חמוצה (הפשוטה, לא עם הרבה אחוזי שומן כי זה לא יוצא טעים)

אני שמתי 4 כפות קונרפלור+ממתיק נוזלי בכמות של כוס בערך. לטעום ולראות שזה במתיקות הרצויה.
זה דורש כמה נסיונות עד שמגיעים למינון הרצוי של המתיקות.
אחרי האפיה (אופים עד שיציב) למרוח למעלה שמנת חמוצה+טיפה ממתיק ולאפות עוד כמה דקות.

• הוסף לסימניות
אולי יש פה מישהי שניסתה סירופ מתוקל? איך זה?

• הוסף לסימניות
מה הממתיק הכי מומלץ בשביל עוגות?
ואיפה ניתן להשיג.
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין בזה סוכר
גם בסוויטנגו יש 94 גר' פחמימה ל100 גרם אבקה.
בדקתי ויש פחמימות בדיוק כמו ברגיל.
אז איך זה דיאט?
אחרי הנפילה שלנו בממתיק 'סוכרזית - סטיוויה' שהיה הטעיה חמורה אנחנו נזהרים מכל 'דיאט' ששיעור הפחמימה בו גדול ואין עליו סימון של האגודה הישראלית לסוכרת. שיעור כזה של פחמימה למשקל כזה של ממתיק כמדומני אינו תקין לחולי סוכרת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחרי הנפילה שלנו בממתיק 'סוכרזית - סטיוויה' שהיה הטעיה חמורה אנחנו נזהרים מכל 'דיאט' ששיעור הפחמימה בו גדול ואין עליו סימון של האגודה הישראלית לסוכרת. שיעור כזה של פחמימה למשקל כזה של ממתיק כמדומני אינו תקין לחולי סוכרת.
האחוז של הסטביה בממתיק קטן מאוד- 2.3%...
מישהי כתבה בפורום על ההטעיה של הממתיקים שמבוססים על מלטודוקסטרין.
בפודינג הרכיב העיקרי זה עמילן שזה פחמימה.

• הוסף לסימניות
אגב, על הממתיק סטוויה של סוכרזית יש סימון של איל ושיעור הפחמימה זהה לפודינג של סוויטנגו.
100 גר' ממתיק זה צנצנת שלמה.
בחבילה של פודינג יש 20 גר', סה"כ 18.28 גרם פחמימה בקופסא, וכשאת מוסיפה מעט למתכון- תקחי בחשבון את הפחמימות שלו, אבל זה לא יוצא הרבה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה