נכתב ע"י מוריהלי;2306101:מי שמכיר את הסדרה מודעה כזו לא ממש אמורה לצרום לו...
נכתב ע"י המפצח;2305458:שלום לכולם
בעקבות אשכול גן זו לטובה, התפתח דיון שדומני שראוי לאשכול משלו.
לא כל כך משנה אם תקראו לזה 'תופעה' או לא, לתוך העיתונות החרדית, במסגרת פרסומות, נכנסות מודעות שהרעיון הקריאייטיבי שלהם מבוסס חלקו או כולו על תוכן חילוני מובהק.
ואני שואל: למען ה', גם אם אתה - מנהל הקריאייטיב החילוני\דתי לאומי\חרדי חדש שעומד בראש מחלקת קריאייטיב במשרד פרסום חרדי - אוהב נורא את הרעיון - למה אתה חושב שקהל היעד - חרדים רגילים - יבינו למה התכוונת? זו מקצועיות?!
ואני בכלל לא מדבר מבחינה רוחנית - שמהבחינה הזו זה ממש לא לעניין על גבול חסר אחריות.
ובטח אתם רוצים דוגמא. בבקשה: קבלו את מודעת החורף של בגיר שהתפרסמה לא מכבר. נראה אם הבנתם למי התכוונו לעשות שם הומאז' (גם אני לא הבנתי עד שהסבירו לי).
נכתב ע"י המפצח;2306313:חברים
כשהעליתי את הנושא הזה לדיון לא התכוונתי רק לפן הרוחני אלא גם לנושא המקצועי.
מה הם חושבים לעצמם? שמישהו יבין את ההברקה שלהם?
האם למישהו יש לימוד זכות בפן הזה?
נכתב ע"י ruchma;2306089:בייחוד שכנראה זו הכונה, לפנות לחרדים שכן 'מבינים ת'עיניין'
זה גורם לי להקיא.
נכתב ע"י יונה יונה;2306047:זה לא משפט שהיה פופולארי ומזוהה עם החורף לפני שהסדרה הזו פרצה.
נכתב ע"י ruchma;2306089:נכון לגמרי!
בייחוד שכנראה זו הכונה, לפנות לחרדים שכן 'מבינים ת'עיניין'
זה גורם לי להקיא.
נכתב ע"י spich;2305790:(זה קורה הרבה מול ליבוביץ. מספיק שיהיה משהו צהוב - וזה בסדר).
נכתב ע"י יונה יונה;2306583:הוא לא דיבר על צרימה.
הוא דיבר על זה שאם ממילא הפרסומים לא מתחברים לעולם התרבותי החרדי אז בשביל מה צריך בכלל משרדי פרסום חרדיים?
(לפחות זה מה שאני הבנתי)
נכתב ע"י יונה יונה;2306605:כמודעה היא אנמית לחלוטין.
משפט סתמי ומשעמם.
נכתב ע"י אז מה;2306609:הרבה פה חולקים על דעתך.
(גם אני)
נכתב ע"י גרפיks;2306331:באמת, בשיא התמימות: אתה עדיין עובד באפיקים, או כבר לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים