- הוסף לסימניות
תעלי לפה את התלוש אולי אני יוכל לעזור תטשטשי פרטים אישיים
הלשנה.יש שירות של משרד התמ''ת אברר ואעלה בהמשך. אפשר להתלונן אנונימי, והם שולחים רו''ח בודק שכר מטעמם למוסד/מעסיק
לפני תקופה יצאה הוראה שחלק מהרו''ח צריכים לעשות השתלמות של בודק שכר בדיוק למטרה זו, של מעסיקים שעושקים את השכירים שלהם
לגבי תביעה, כדאי לשאול רב אם מותר לתובע פיצויים לפני תביעה לב''ד
כמובן אם מדובר במעסיק שומר תומ''צ
אז למה לקבוע ???הלשנה.
חובה לשאול רב לפני כן.
(יתכן מאד שאכן מותר, אבל חובה לשאול ולקבל אישור)
תודה נשמה.תעלי לפה את התלוש אולי אני יוכל לעזור תטשטשי פרטים אישיים
בכיף!תודה נשמה.
מישהיא מקסימה עזרה לי. והיא הגיעה ליותר ממאה אלף ש"ח שחייבים לי וזה עוד בלי ההלנת שכר וריביות.
תודה לכולם!
אשמח לקבל את שמה?תודה נשמה.
מישהיא מקסימה עזרה לי. והיא הגיעה ליותר ממאה אלף ש"ח שחייבים לי וזה עוד בלי ההלנת שכר וריביות.
תודה לכולם!
תפני אלי באישיאשמח לקבל את שמה?
כי אני גם רוצה שתבדוק לי את התלוש!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים