- הוסף לסימניות
במשרד אמר לי שייתן לי הכשרה לתקופה של כמה חודשים והעבודה היא לא סיזיפית אלא ראש גדול וכפי שהבנתי גם חופף את התחום של ייעוץ מס.
נשמע יותר מעניין !!!במשרד אמר לי שייתן לי הכשרה לתקופה של כמה חודשים והעבודה היא לא סיזיפית אלא ראש גדול וכפי שהבנתי גם חופף את התחום של ייעוץ מס.
דווקא מכירה כאלו עם חברות קטנות.אני כמנה"ח מנוסה לא חושבת שזה אחראי לקחת על עצמך ניהול חשבונות של חברה עם 0 ניסיון
יכול להיות שבנות עושות כאלו דבריםדווקא מכירה כאלו עם חברות קטנות.
זה יותר הגיוני אבל השאלה עם מה תצאי משםואם המעסיק מסכים על תקופת חפיפה ארוכה (ויסתדר עם העובדת) שהעבודה תתחלק לשתינו וכך אני מרוויחה 1.שתיהיה לי ליווי צמוד בהתחלה. 2.לא נופל עלי את כל האחריות. ורק אחרי שאני שולטת בחלק הראשון אתקדם בשאר.
לגבי שעות עבודה זה שיקול אישי נניח שמתאים לי.זה יותר הגיוני אבל השאלה עם מה תצאי משם
ואם זה 3 שעות ביום כבר לכמה שכר את מגיעה
לא עדיף לך לעבוד משרה מלאה במשרד לעשות את הנסיון שלך ולהתקדם?
גם במשרד רו"ח שמתחיל במינימום יעלה לך לאט לאט אם את עובדת טובה וחרוצה
יכול להיות שבנות עושות כאלו דברים
אבל לדעתי זה לא אחראי.
בכל מקרה אם את רוצה להיות בהמשך מנה"ח בחברה גדולה שתוכלי להרוויח שכר יפה
את צריכה נסיון טוב, בהנה"ח כפולה כולל כל התיק התאמות בנקים כרטיסי אשראי ספקים לקוחות
רישום פקודות יומן כולל הבנה של מה שאת עושה (לא תוכי כי ככה אמרו לי) הכנסת חומר בשוטף
וכמובן דיווח למעמ,
אחרי כל השוטף סגירת מאזן עד הגשה לביקורת
התוכנה שעליה את עובדת גם חשובה, פריוריטי נחשבת למובילה וזה נסיון שיהיה שווה לך בהמשך כסף
אם את עכשיו מתחילה את הנסיון שלך תחפשי משרה שתתן לך כמה שיותר ידע
ובעז"ה בהמשך זה ישתלם לך.
אם תעשי את כל התיק והוא תיק גדול יהיה לך נסיון.לגבי שעות עבודה זה שיקול אישי נניח שמתאים לי.
האם לאחר עבודה זו לא תיהיה לי את הניסיון שפירטת כאן ואתקדם.
בשמחהפנטה תודה רבה אין מילים כמה עזרת לי לכוון בדיוק של ההתלבטות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים