כללי לא יכול להיות דבר מושלם???

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה כולם החליטו שהכוונה היתה כאילו המשך של כתבה ועליה מובנת הפרסומת,
עד כדי כך אתם חושבים שמשרדי הפרסום חסרי בינה בלשון המעטה(ואולי כן...)
לשים כזה דבר במודעה שנכנסת גם למגזין ומוכנסת בתור דף נפרד ולא באמצע עמוד או משהוא כזה,

אני משום מה---
מיד שראיתי את המודעה ראיתי כעין המחשה לתחושה שתהיה לך
כשתשתה יופלה עם קשית ותוכל לקרוא בנחת את העיתון,
(הרי עד היום התענת, ובכל פעם ששתית יופלה התקשת בקריאת העיתון...)
מה עד כדי כך אני הוזה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה;322311:
אני לא מבינה למה כולם החליטו שהכוונה היתה כאילו המשך של כתבה ועליה מובנת הפרסומת,
עד כדי כך אתם חושבים שמשרדי הפרסום חסרי בינה בלשון המעטה(ואולי כן...)
לשים כזה דבר במודעה שנכנסת גם למגזין ומוכנסת בתור דף נפרד ולא באמצע עמוד או משהוא כזה,

אני משום מה---
מיד שראיתי את המודעה ראיתי כעין המחשה לתחושה שתהיה לך
כשתשתה יופלה עם קשית ותוכל לקרוא בנחת את העיתון,
(הרי עד היום התענת, ובכל פעם ששתית יופלה התקשת בקריאת העיתון...)
מה עד כדי כך אני הוזה????

כנראה את מאוד סובלת מהעניין. :)
כי זה ממש לא מסתדר בויזואל משום כיוון, ולא נראה לי שמישהו באוכלוסיה מלבדך חשב כך...
וחוץ מזה, סליחה על הבורות, אבל הם התחילו למכור יופלה עם קש?
מה המודעה הזו בכלל באה לפרסם?
(מזמן לא הייתי בסופר...)

• הוסף לסימניות
עוד הוכחה שהפרסום כושל. לא מובן מה הבשורה שבמודעה נושאת בכנפיה וצריך ללכת לסופר לבדוק מה התחדש...

• הוסף לסימניות
המודעה הזו ממש לא ברורה.
חשבתי על הכיוון של לנוח ולקרוא עיתון, אבל זה היה נשמע לי הזוי,וחוזר על עצמו...
עכשיו, כשאני רואה את התגובות, אני מבינה שכנראה זו היתה הכוונה...

• הוסף לסימניות
גם היוצרים לא מבינים מה הקשר, וזה המטרה, לתפוס עיניים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;322487:
גם היוצרים לא מבינים מה הקשר, וזה המטרה, לתפוס עיניים

מצטערת, טעות בידך. אולי זה תפס את עיניך הגרפיקאיות אבל את עיני העם זה ממש לא תפס. אנשים הסתכלו, ראו יופלה עם קש, יופי כל הכבוד בואו נעבור לדף הבא.

• הוסף לסימניות
דווקא אבי שאינו מבין בפרסום ושות' כהוא זה - שאל מיד: למה נכנסה מודעה לשטח העיתון? זה כן תופס את העין איכשהו, אבל אח"כ כשמנסים לראות מה רצו - נשארים עם פה פתוח. וזה חבל מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה