נכתב ע"י הני p;n4953765:מה השיטה שלה? איך אני יוצרת איתה קשר??
נכתב ע"י דבורי לוי;n4954806:רק להבהיר: משרד התמת לא מאפשר אי השכבת ילדים. משכיבים את כל הילדים. ילד שלא נרדם אחרי 25 ד' צריך להביא לו פעילות אישית שקטה כדוגמת קריאת ספר. זה באמת מאד מאד קשה בגילאי שנתיים פלוס ההשכבות. אבל החשבון הוא פשוט מאד: יש לילד 5 שעות ערות מאז שחוזר הביתה ועד ההשכבה. או שחוזר מגן פרטי ב1:30 והולך לישון ב18:30 או שחוזר מהמעון ב16:00 והולך לישון ב21:00. הילד גם צריך ורוצה זמן בבית בהווי המשפחה.
נכתב ע"י דבורי לוי;n4954806:רק להבהיר: משרד התמת לא מאפשר אי השכבת ילדים. משכיבים את כל הילדים. י
נכתב ע"י מרשי;n4954817:מתוך נהלים להפעלת מעונות :
http://www.economy.gov.il/legislation/procedures/procedures/daycareoperatingprocedures2016.pdf
"מצב בו הורי הפעוט במעון דורשים שהילד לא יישן במעון/משפחתון – הקו המנחה הינו להתייחס לצרכי הילד ולפיכך, במידה והילד עייף יש לאפשר לו לישון ובמקביל ליידע את ההורים על כך."
משתמע מזה שאם הילד לא עייף במיוחד, זכות ההורים לדרוש שלא ישן.
נכתב ע"י Tperkal;n4954843:קצת לא פייר לבקש לא להשכיב את הילד.
הגננות לא רק נחות בזמן הזה- הם גם מנקות את המעון, ואם ילד אחד ער הוא מעיר את כולם...
וגם אם גמרו לנקות- לא מגיע להן קצת הפסקה?
מי ששולחת למעון צריכה לקחת בחשבון שיש גם חסרונות.
ולא, אני לא עובדת במעון.
וכן, יש לי ילדה במעון.
נכתב ע"י Tperkal;n4954843:קצת לא פייר לבקש לא להשכיב את הילד.
הגננות לא רק נחות בזמן הזה- הם גם מנקות את המעון, ואם ילד אחד ער הוא מעיר את כולם...
וגם אם גמרו לנקות- לא מגיע להן קצת הפסקה?
מי ששולחת למעון צריכה לקחת בחשבון שיש גם חסרונות.
ולא, אני לא עובדת במעון.
וכן, יש לי ילדה במעון.
נכתב ע"י שריונה;n4954853:הגיוני,
כמו שלא תבקשי מהן להאכיל אותו בשעות שנוחות לך.
זה מוסד ציבורי ויש לו את הכללים.
ברגע שאמא שולחת את הבן שלה עליה להסכים למה שהם מכתיבים
נכתב ע"י מנגנת;n4954824:הילד עייף. נ-ו-ר-א עייף. נרדם להם ראשון.
הוא ישן רק 7 שעות בלילה...
נכתב ע"י שריתי גוט;n4962294:אני עכשיו. שלושה שבועות אחרי לידה חמישית ואני יודעת שזה עדיין לא פונקציה אבל אתמול שלא היה לי דקה לעצמי אפילו לא בשביל לאכול אמרתי לבעלי שנראה לי שאמא ל 5 צריכה הזנה דרך הווריד. פשוט אין זמן לאכול. ?. וכן כדורים שנותנים כח בלי שינה...
כמו שבכל גיל יש את המתיקות שלו אצל ילדים. כך גם אצל ההורים בכל גיל של הרות ...
נכתב ע"י שריתי גוט;n4962294:אני עכשיו. שלושה שבועות אחרי לידה חמישית ואני יודעת שזה עדיין לא פונקציה אבל אתמול שלא היה לי דקה לעצמי אפילו לא בשביל לאכול אמרתי לבעלי שנראה לי שאמא ל 5 צריכה הזנה דרך הווריד. פשוט אין זמן לאכול. ?. וכן כדורים שנותנים כח בלי שינה...
כמו שבכל גיל יש את המתיקות שלו אצל ילדים. כך גם אצל ההורים בכל גיל של הרות ...
נכתב ע"י פדואלה;n4962334:ואל תזלזלי בשום אופן באוכל שלך!! זה גם לילד---
נכתב ע"י פרוגיוזר;n4962363:דווקא זה לא לילד אלא רק לאמא... אבל אמא בריאה זה דבר חשוב מספיק!
נכתב ע"י פדואלה;n4962365:ברור שכן. אם אמא אוכלת טוב, לילד יש אוכל מזין וטוב. היא רגועה- הוא רגוע! מוכח!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים