לא מסתדרת... אמהות, תעזרו לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליזבט;n4953626:
קורס של מירי הול סגנית בית ספר כהנמן בבני ברק

מה השיטה שלה? איך אני יוצרת איתה קשר??

• הוסף לסימניות
רק להבהיר: משרד התמת לא מאפשר אי השכבת ילדים. משכיבים את כל הילדים. ילד שלא נרדם אחרי 25 ד' צריך להביא לו פעילות אישית שקטה כדוגמת קריאת ספר. זה באמת מאד מאד קשה בגילאי שנתיים פלוס ההשכבות. אבל החשבון הוא פשוט מאד: יש לילד 5 שעות ערות מאז שחוזר הביתה ועד ההשכבה. או שחוזר מגן פרטי ב1:30 והולך לישון ב18:30 או שחוזר מהמעון ב16:00 והולך לישון ב21:00. הילד גם צריך ורוצה זמן בבית בהווי המשפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי לוי;n4954806:
רק להבהיר: משרד התמת לא מאפשר אי השכבת ילדים. משכיבים את כל הילדים. ילד שלא נרדם אחרי 25 ד' צריך להביא לו פעילות אישית שקטה כדוגמת קריאת ספר. זה באמת מאד מאד קשה בגילאי שנתיים פלוס ההשכבות. אבל החשבון הוא פשוט מאד: יש לילד 5 שעות ערות מאז שחוזר הביתה ועד ההשכבה. או שחוזר מגן פרטי ב1:30 והולך לישון ב18:30 או שחוזר מהמעון ב16:00 והולך לישון ב21:00. הילד גם צריך ורוצה זמן בבית בהווי המשפחה.

אם הילד היה הולך לישון בתשע, לא היית שומעת תלונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי לוי;n4954806:
רק להבהיר: משרד התמת לא מאפשר אי השכבת ילדים. משכיבים את כל הילדים. י

מתוך נהלים להפעלת מעונות :
http://www.economy.gov.il/legislation/procedures/procedures/daycareoperatingprocedures2016.pdf

"מצב בו הורי הפעוט במעון דורשים שהילד לא יישן במעון/משפחתון – הקו המנחה הינו להתייחס לצרכי הילד ולפיכך, במידה והילד עייף יש לאפשר לו לישון ובמקביל ליידע את ההורים על כך."

משתמע מזה שאם הילד לא עייף במיוחד, זכות ההורים לדרוש שלא ישן.

• הוסף לסימניות
הילד עייף. נ-ו-ר-א עייף. נרדם להם ראשון.
הוא ישן רק 7 שעות בלילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;n4954817:
מתוך נהלים להפעלת מעונות :
http://www.economy.gov.il/legislation/procedures/procedures/daycareoperatingprocedures2016.pdf

"מצב בו הורי הפעוט במעון דורשים שהילד לא יישן במעון/משפחתון – הקו המנחה הינו להתייחס לצרכי הילד ולפיכך, במידה והילד עייף יש לאפשר לו לישון ובמקביל ליידע את ההורים על כך."

משתמע מזה שאם הילד לא עייף במיוחד, זכות ההורים לדרוש שלא ישן.

קצת לא פייר לבקש לא להשכיב את הילד.
הגננות לא רק נחות בזמן הזה- הם גם מנקות את המעון, ואם ילד אחד ער הוא מעיר את כולם...
וגם אם גמרו לנקות- לא מגיע להן קצת הפסקה?
מי ששולחת למעון צריכה לקחת בחשבון שיש גם חסרונות.

ולא, אני לא עובדת במעון.
וכן, יש לי ילדה במעון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Tperkal;n4954843:
הגננות לא רק נחות בזמן הזה- הם גם מנקות את המעון, ואם ילד אחד ער הוא מעיר את כולם...

ולא, אני לא עובדת במעון.
וכן, יש לי ילדה במעון.

אולי מה שלא פייר, שהגננות צריכות לנקות את המעון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Tperkal;n4954843:

ולא, אני לא עובדת במעון.
וכן, יש לי ילדה במעון.

הגיוני,
כמו שלא תבקשי מהן להאכיל אותו בשעות שנוחות לך.
זה מוסד ציבורי ויש לו את הכללים.
ברגע שאמא שולחת את הבן שלה עליה להסכים למה שהם מכתיבים

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה בדיוק הפוכה במעון, הבן שלי לא נרדם במעון (הוא שוכב במעון ופשוט לא נרדם)
אני חוזרת הביתה אחרי 4:00 ובעלי מוציא אותו מהמעון (הוא לא מצליח להחזיק אותו) ואז כשאני באה הוא ישן
אחרי זה אני מעירה אותו לארוחת ערב ואמבטיה ואז יש לי בוקר עד...........................11:00-12:00 בלילה
אבל לי יש שאלה אחרת (לאמהות שעובדות הרבה שעות מחוץ לבית)
מתי אתן מספיקות לבשל (אנחנו אוכלים מבושל בערב)?

• הוסף לסימניות

אבל לי יש שאלה אחרת (לאמהות שעובדות הרבה שעות מחוץ לבית)
מתי אתן מספיקות לבשל (אנחנו אוכלים מבושל בערב)?[/QUOTE]

ב7 אחרי שהילדים במיטות אני מתחילה לבשל, אוכלים בין 8 ל8.5 מתי שמוכן.

לפעמים הילדים משחקים יפה אז אני מהר מעמידה מרק שמספיק ליומיים.

• הוסף לסימניות
אני מבשלת תוך כדי שהילדה שלי אוכלת ארוחת ערב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריונה;n4954853:
הגיוני,
כמו שלא תבקשי מהן להאכיל אותו בשעות שנוחות לך.
זה מוסד ציבורי ויש לו את הכללים.
ברגע שאמא שולחת את הבן שלה עליה להסכים למה שהם מכתיבים

שמעתי על אמא שארגנה קבוצת ילדים במעון שאמותיהם לא מעוניינות שיישנו, והיא דאגה לבחורה שתעסיק אותם (בתשלום) בזמן זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגנת;n4954824:
הילד עייף. נ-ו-ר-א עייף. נרדם להם ראשון.
הוא ישן רק 7 שעות בלילה...

נשמע מעגל קסמים... ואז הוא ישן טוב במעון ולא ישן בבית, וחוזר חלילה.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו. שלושה שבועות אחרי לידה חמישית ואני יודעת שזה עדיין לא פונקציה אבל אתמול שלא היה לי דקה לעצמי אפילו לא בשביל לאכול אמרתי לבעלי שנראה לי שאמא ל 5 צריכה הזנה דרך הווריד. פשוט אין זמן לאכול. ?. וכן כדורים שנותנים כח בלי שינה...
כמו שבכל גיל יש את המתיקות שלו אצל ילדים. כך גם אצל ההורים בכל גיל של הרות ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתי גוט;n4962294:
אני עכשיו. שלושה שבועות אחרי לידה חמישית ואני יודעת שזה עדיין לא פונקציה אבל אתמול שלא היה לי דקה לעצמי אפילו לא בשביל לאכול אמרתי לבעלי שנראה לי שאמא ל 5 צריכה הזנה דרך הווריד. פשוט אין זמן לאכול. ?. וכן כדורים שנותנים כח בלי שינה...

כשתמצאי את הכדורים האלה תגידי לי...
אני גם מחפשת ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתי גוט;n4962294:

ממליצה לך להכין לעצמך(או בעלך שיכין) סנדויצ'ים בבוקר לכל היום, עם כל טוב הארץ.
כך אני עושה תמיד אחרי לידות.
3 סנדויצ'ים, כל אחד עם ממרח ומילויי אחר, ברגע שיש לי זמן נוטלת ואוכלת(גם תוככדי הנקה לדוג',כשאת מכוסה כראוי אין בעיה עם ברכה).
זה יכול להיות לחם,טוסטים, פיתות מלאות, לחמניות, פריכיות, מציות-
עם מילויים משביעים-טונה, נקניק, שניצל בשרי,גבינה צהובה,ביצה קשה וכד'
העיקר מוכן מראש ונגיש לאכילה.
הרבה נחת וכח!!
ואל תזלזלי בשום אופן באוכל שלך!! זה גם לילד---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פדואלה;n4962334:
ואל תזלזלי בשום אופן באוכל שלך!! זה גם לילד---

דווקא זה לא לילד אלא רק לאמא... אבל אמא בריאה זה דבר חשוב מספיק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגיוזר;n4962363:
דווקא זה לא לילד אלא רק לאמא... אבל אמא בריאה זה דבר חשוב מספיק!

ברור שכן. אם אמא אוכלת טוב, לילד יש אוכל מזין וטוב. היא רגועה- הוא רגוע! מוכח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פדואלה;n4962365:
ברור שכן. אם אמא אוכלת טוב, לילד יש אוכל מזין וטוב. היא רגועה- הוא רגוע! מוכח!

התכוונתי שמוכח מחקרית שגם אם אמא אוכלת ג'אנק פוד אין השפעה על ההרכב התזונתי של האוכל של הילד.
לגבי היא רגועה - הוא רגוע - נכון מאד. אין ויכוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה