בלת"ק, אין סיכוי, מי לכאורה אמור להוביל את החרם? העיתונים החרדיים, לא?! עכשיו מה קורה עם חברות הפרסום שמפרסמות את החברות המוחרמות? מאיימות על העיתונים שאם הם לא משתיקים את החרם אז הם לא מפרסמים אצלם, אין ספק שבאותו רגע אין חרם ואין כלוםאנחנו כל הזמן מתלוננים על כך ששונאים אותנו ומסיתים נגדנו.
כל שדרן רדיו או טלוויזיה יכול להתבטא נגדנו בחופשיות יתרה ולא לחשוש מכלום – מקסימום ישהו אותו עד שהרוחות יירגעו. בקיצור, הכלבים נובחים והשרייה עוברת.
יש לנו כח!
אנחנו פלח נכבד מהאוכלוסייה הישראלית – ורוב גופי התקשורת הם בסך-הכל ביזנס.
מהיום – כל גוף תקשורת שיפיק מעצמו שדרנים גסים כאלו כל המפרסמים שלהם יראו ירידות במכירות – לא קונים מוצר שמפרנס גוף תקשורת שמעסיק אנשים ששונאים אותנו.
אין מה לעשות נגדםבלת"ק, אין סיכוי, מי לכאורה אמור להוביל את החרם? העיתונים החרדיים, לא?! עכשיו מה קורה עם חברות הפרסום שמפרסמות את החברות המוחרמות מאיימות על העיתונים שאם הם לא משתיקים את החרם אז הם לא מפרסמים אצלם, אין ספק שבאותו רגע אין חרם ואין כלום
נסו להיזכר מה קרה למנכ"ל מכבי רן סער שהתחיל את ההסתה על בני ברק ועל רמת התחלואה שם, בהתחלה (נראה לי שגם בפרוג) כולם דיברו שצריך להחרים את מכבי (לא כ"כ מציאותי, אבל לא משנה)
ומה קרה? כלום! נאדה! לא רק שהעיתונים לא שיתפו פעולה עם חרם אלא גם נתנו מקום לכתבת יח"צ שהסבירה בטוב טעם למה רן סער בעצם לא הסית בכלל נגד הציבור החרדי וכו' וכו'
מה שנקרא: אנחנו בגלות...
אם לפני כן חשבנו שאנחנו בגלות אצל חילונים, מתברר שאנחנו בגלות אצל חרדים...מה שנקרא: אנחנו בגלות...
גם בגרמניה של שנות השלושים אמרו את זה על ההסתה של גבלס.לדעתי זה פשוט לא מעניין או לא צריך לעניין מה כל מיני שדרנים זבי חוטם אומרים עלינו
כאן בקטעים של החילונים הם לא מסכנים
הם לא תינוקות שנשבו
ואין לי טיפה לדון אותם לכף זכות
הם שונאים אותנו נטו
אני חושבת שבאמת זאת התשובהאנחנו ציבור מעצבן, מאוד, ולא מובן לעין חיצונית והם עמוסי קנאה וכאב שאין לכם מושג!
לא הבנתי, הם חושבים שהמדינה ממנת לנו את הדירות?תחשבו ציבור שלם, שבקושי עובד, מביא מלא ילדים וקונה לכולם דירות וכד'
אני שמעתי באופן אישי מכמה חילונים שאמרו- אנחנו חוסכים כל החיים שלכם לדירה ואצלכם קונים לכל הילדים.
אין לזה באמת שום הסבר חוץ מסייעתא דשמיא מיוחדת ונדירה ללומדי תורה.תחשבו ציבור שלם, שבקושי עובד, מביא מלא ילדים וקונה לכולם דירות וכד'
אני שמעתי באופן אישי מכמה חילונים שאמרו- אנחנו חוסכים כל החיים שלכם לדירה ואצלכם קונים לכל הילדים.
מכיר עוד ציבור כזה - והוא גם לא משלם על הקרקעות שהוא גונב מרמ"יתחשבו ציבור שלם, שבקושי עובד, מביא מלא ילדים וקונה לכולם דירות וכד'
אם הייתם מסתכלים מהצד השני, לא הייתם מקנאים???
נכון כדאי מאודאולי כדאי להחזיר בתשובה את גיא לרר.
הוא מצליח לשכנע את החרדים יותר טוב ממני.
לא הבנתי, הם חושבים שהמדינה ממנת לנו את הדירות?
תגידי לאותו חילוני באני חי מתחת לקו העוני לשיטתו ואם כל זאת יש לי דירה - הכל עניין של סדרי עדיפויות.
מי שנולד וגדל בציבור החרדי לא מבין כמה זה לא מובן מאליו ולא הגיוני כל הנושא של הדירות...אין לזה באמת שום הסבר חוץ מסייעתא דשמיא מיוחדת ונדירה ללומדי תורה.
כן, לא להתבייש לענות כך לכל מקנא.
וקנאת סופרים תרבה חכמה...
ומי שנולד בציבור החילוני (אם יש דבר כזה בכלל) לא מבין כמה זה לא מובן מאיליו ולא הגיוני המושג של הסתפקות במועט והקרבה למען לימוד תורה...מי שנולד וגדל בציבור החרדי לא מבין כמה זה לא מובן מאליו ולא הגיוני כל הנושא של הדירות...
לא הבנתי, מזה אם יש כזה יש דבר כזה בכלל??ומי שנולד בציבור החילוני (אם יש דבר כזה בכלל)
זה בדיוק הענייןלא מבין כמה זה לא מובן מאיליו ולא הגיוני המושג של הסתפקות במועט והקרבה למען לימוד תורה...
גם נכים לא תורמים למדינה הם נטל על הציבור הרבה יותר מחרדים
אבל אף אחד לא אומר לתלות אותם עם הכיסא גלגלים
אני יודע אני דיברתי על מדינת ישראל![]()
תוכנית T4 - אותנסיה – המכלול
www.hamichlol.org.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים