לא מצאה חן בעיני פרסומת של אפיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטיעות;886016:
מודעה נהדרת.

היחידים שעשויים לתבוע את אפיקים, זו מאפיית עיני, מאפיית אלומות, מאפיית סלפק ושאר המאפיות שלא זכו לפרינט משלהן...
לגמרי. :cool:

נכתב ע"י הלל;886054:
(נקודה נוספת שאולי לא שמו 'אפיקים' לב אליה:
אני ירושלמי במקור, וכעת ביתרי.
הפעם האחרונה בה קניתי משהו ממאפיות ויזניץ והצבי היא אולי לפני 2 עשורים
זה בהחלט לא משהו שתופס לי את העין והלב או מרגש אותי. וסליחה מכל הבני ברקים
אם כבר, אז להשתמש רק במותגים ארציים)
צר לי למדי, אבל: לצערי ולשמחתי כאחד, התרחקתי מבני ברק וגם מי-ם לפני יובלות, ועדין "חלות ויז'ניץ'" זה עבורי מושג ערטילאי ויאמי.

זה כבר לא כנוי רגשי איזורי, אלא כמעט הגדרה מילונית. :cool:
(הגזמתי? גם אם כן, לא בהמון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;885926:
אכן. אני אישית נדלקתי מ'המנופה', אם כבר.
(שונאאאאת לנפות, גם בחשמלית. כאב ראש מבחינתי)

אוי, אבל קמח מנופה בוואקום זה כבר מוצר עתיק ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;886143:
אוי, אבל קמח מנופה בוואקום זה כבר מוצר עתיק ממש.
הרהרתי בזאת, שיתכן שכבר יש מוצר שכזה ואנוכי לא ידעתי.
בכל מקרה, סביר להניחו שמחירו לא יהלום את כיסי. :(
(אני אופה מלנתות, השבח לקל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;886147:
הרהרתי בזאת, שיתכן שכבר יש מוצר שכזה ואנוכי לא ידעתי.
בכל מקרה, סביר להניחו שמחירו לא יהלום את כיסי. :(
(אני אופה מלנתות, השבח לקל)

הוא בכל מקרה יהיה יותר זול מקמח עם שמרים. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;885517:
לא יודע מה אתה רוצה. אחרי הרבה שנות יובש וחרפה, רעננו באפיקים את מחלקת הקריאיטיב.

הקונספט של אוסם רלוונט ואן-אקספקטד. לייק ענק!!!.
הקונספט של השמן זית יותר אן-אקספקטד, פחות רלוונט. אבל עדיין ענק.
שבוע טוב

אמאל'ה תמיד ידעתי, שאתה נגד באזז זול...

• הוסף לסימניות
אסכם את הדעות:

יש בעד:
א. הטענה הידועה, דיברו על זה.
ב. אדרבה שיבחו את המאפיות.
ג. המוצר הוא טוב, וזה עוד דרך להביע זאת.
---
נגד:
א. טענה א. נאמרת בכל מצב בו יוצאת פרסומת כעין זו (ראה ארכיון -רוב הפוסטים דפוקים-)
ב. על דא קא בכינן כפי שאמרתי הצבי וויז'ניץ שמים בכיס הקטן את אנג'ל בחלות. ועל דא קאמרינן לא מדובשך ולא מעוקצך, אל תברך ואל תקלל... זה הרי בדיוק מה שבלעם רצה... וגם אז הוא טען א...ב...ל...אני רוצה לברך...
ג. יש דרך יותר משכנעת... ועל זה הם לא חשבו... גם לי אין זמן לחשוב (אם היו משלמים לי הייתי חושב אחרת)...

שלכם, מוטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;886409:
מוכשרצ'יק - אל תיקח אותי אישית.

:)

נכתב ע"י רקורדית;885760:
שימו לב- כל המקצוענים פה בדעה אחת, וה'עמך' בדעה הפוכה.
לעניות דעתי (הקובעת, כמאמר לוי אשכול...) פרסומת נועדה לעם. נקודה.
העם זה אני וגם אלה שהביעו את זעזועם למעלה. אין לי כח לצטט
כך שלא נראה לי נכון שכל אנשי הקופי והקריאייטיב יגידו "מודעה מצוינת" בלי להתייחס למה שהעם אומר, רק כי זה עונה על קריטריונים מקצועיים.
שמעתי מיותר מכמה (א)נשים שפשוט נגעלו מהמודעה. חוץ מהכל- גם אם נקבל את הסבריכם המלומדים על הרעיון ושות', למה הביצוע צריך להיות כזה מזעזע ? זה נראה מדינת העולם השלישי, סורי.
היה מדהים לגלות שעומד מאחורי זה משרד פרסום ידוע ולא איזה חאפר.

נכון נכון אני הייתי מצפה ממשרד מכובד שיכבד את עצמו....

• הוסף לסימניות
תתחדש על כותרת האשכול,
צימחוני למהדרין:)

• הוסף לסימניות
משנה שם משנה מזל.

• הוסף לסימניות
נא להירגע, לפני שאני פותח אשכול על זה גופא.

• הוסף לסימניות
שעון מעורר

לאחר קריאת כל התגובות, מסקנתי היא:

הקמפיין המדובר מהווה שעון מעורר לתרדמה העמוקה שנפלה על ענף הפרסום החרדי.

כמו כל שעון מעורר, הצלצול קצת טורדני, מעצבן, אבל בסוף מתעוררים...

קמפיין מדהים! נועז ויצירתי!

כל התגובות המתלהמות, מעידים יותר מהכל על הפרסום המשעמם, החדגוני והרדוד,

שהורגלנו אליו. ראיתם פעם מישהו ששקוע בשנת חלומות עמוקה, שמתעצבן על השעון

המעורר ומעיף אותו בזעם? בדיוק כך זה נראה.

חברה, הגיע זמן להתעורר!

:)

• הוסף לסימניות
מי מזמין ל'קידוש' לכבוד קריאת השם החדש?

• הוסף לסימניות
שינוי השם... על ידי אחד המקובלים.
לא על ידי.

• הוסף לסימניות
שינוי השם נעשה משתי סיבות:
אל״ף - ההגזמה לשלילה לא נעימה לאף אחד, ומה ששנוא עליך וגו׳.
בי״ת - יש לתת כותרת המשקפת את תוכן האשכול. הבעת דעה הינה חיובית לגמרי, אבל עדיין זה לא אומר שהמודעה גועל נפש - מקסימום ״נגעלתי ממנה״ או לא מצאה חן בעיני.

אם השם החדש לא מספיק משקף את תוכן האשכול או את הרגשות ההומים - ניתן להציע פה או באישי שם אחר ונטפל בכך, או לחילופין לבקש למחוק את האשכול.

אה, ולא התכוונו פה להרגיז אף אחד. בטח לא אחד מחברי הפורום הפעילים והנכבדים שכאן. רק להעמיד דברים בפרופורציות. אם נפגעת - תוכל לעדכן אותי באישי ואטפל בעניין בכל הרצינות ;)

תודה סליחה ובבקשה,
לאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;888033:
שינוי השם נעשה משתי סיבות:
אל״ף - ההגזמה לשלילה לא נעימה לאף אחד, ומה ששנוא עליך וגו׳.
בי״ת - יש לתת כותרת המשקפת את תוכן האשכול. הבעת דעה הינה חיובית לגמרי, אבל עדיין זה לא אומר שהמודעה גועל נפש - מקסימום ״נגעלתי ממנה״ או לא מצאה חן בעיני.

אם השם החדש לא מספיק משקף את תוכן האשכול או את הרגשות ההומים - ניתן להציע פה או באישי שם אחר ונטפל בכך, או לחילופין לבקש למחוק את האשכול.

אה, ולא התכוונו פה להרגיז אף אחד. בטח לא אחד מחברי הפורום הפעילים והנכבדים שכאן. רק להעמיד דברים בפרופורציות. אם נפגעת - תוכל לעדכן אותי באישי ואטפל בעניין בכל הרצינות ;)

תודה סליחה ובבקשה,
לאה

WOW
תמיד חשבתי שבלום זה גבר.

וחוץ מזה לא מובן לי איך יש לך גישה לניהול אם אינך רשומה כמנהל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;888078:
WOW
תמיד חשבתי שבלום זה גבר.

וחוץ מזה לא מובן לי איך יש לך גישה לניהול אם אינך רשומה כמנהל?

1. בלוי ולא בלום [רק עכשיו קלטתי מה הקשר ל'בלוי' ושלם של הניק. פשוט נסו שניה להגדיר את המקלדת לאנגלית, ולהקליד בלוי בעברית...
2. מי שאמר שלא מנהל??

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 12.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על פרסום תוך שימוש ב"דריסת" אחרים,

יש דברים יותר דוחים..

הרבה הרבה יותר צורם קו הפרסום של רשת "יש" שבאופן קבוע "תופסים טרמפ" על סגנון המתחרים,

בכל קרן זווית מתנוסס פרסום שלהם עם הלוגו המחודש "יש חסד" כשהויזואל נראה תאומו הסיאמי של "נתיב החסד",

ולפני תקופה, כאשר שפע שוק שינו ל"זול בשפע", יצאו רשת "יש" באותן פרסומות בדיוק, "יש בזול יש בשפע" וכשבקטן בצד היה את הלוגו של "יש". זה היה נראה פשוט "העתק הדבק" מהמודעות של שפע.

פשוט מגעיל אותי אופן הפרסום ש"רוכב" על פרסומים מתחרים.

זה נראה כאילו רשת "יש" פשוט מנסה בכל דרך אפשרית שהלקוח "יתבלבל" בין רשתות אחרות כמו שפע ונתיב החסד ו"יפול" לידיה.

לדעתי הקמפיינים האלו רק דוחים לקוחות. הציבור אינו טיפש, וקולט מסר כזה: "אנחנו (רשת יש) יקרנים, המתחרים זולים, אך היות ואין לנו במה לנפנף (מבצעים/מחירים זולים במיוחד) ואנחנו בכל אופן רוצים שתקנו אצלינו, אנחנו פשוט מנסים לבלבל אתכם, עם אותם הויזואליים והשמות. תראו מבצעים של שפע, תראו מחירים של נתיב החסד, אך המודעה שלנו תעשה לכם מיקס במח, כשהוויזואליים / עיצוב / בריף / שם יהיו ממש דומים, ופשוט תיכנסו לקנות ב"יש"...

הסגנון הזה מגעיל ודוחה!!!

המסר שנקלט אצלי לפחות, שאין להם "מה למכור" משלהם, ומנסים להידמות למתחרים מבחינה וויזואלית בלבד, על מנת להטעות, במילים אחרות: כנראה שהם יקרנים, כי אם הם היו זולים, היה מספיק להם לשווק את עצמם בלי לנסות "להטעות" או "לבלבל".

(אין לי שום קשר לאף רשת. מעצבן אותי הן בתור פרסומאית, והן בתור קונה תמימה, הסגנון הזה של "זה דומה, זה כמעט, אבל זה מועתק!!!!!!" ;) ;) ;))

הציבור אינו טיפש. אם אין לכם במה לשווק את עצמכם, עדיף שלא תעשו זאת כלל, מאשר שתנסו "לבלבל" ביניכם לבין רשתות אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה