דיאטה לא מצליחה לעלות במשקל

• הוסף לסימניות
גם צרות של עשירים הם צרות.
נכון, אבל מסופר שיהודי פעם צעק: "אייבישטער! (רבש"ע), ניסית אותי בכל הנסיונות, נסה אותי פעם אחת בניסיון העושר"! אז אולי הוא לא חכם במיוחד, כי גם צרות של עשירים הן צרות, אבל הוא לפחות בן אנוש! מתנצל על ההתפלספות

• הוסף לסימניות
אולי תגידו צרות של עשירים אבל לאי מי יש רעיון מה יכול לגרום לזה? ירידה במשקל, כמה שאוכלת לא עוזר הייתי אצל דיאטנית עליתי ב 4 חודשים רק 3 קילו ואחר כך נהיה סטטי שהתיאשתי והפסקתי . 4 חודשים שחייתי אוכל נשמתי אוכל וישנתי אוכל. אפילו בשיעור הייתי אוכלת כדי להספיק הכל.. ופשוט כלום. מכירים את התופעה??? יש פיתרון?
בצורה עניינית, אולי תאכלי הרבה מאכלים עם אחוזי שומן גבוהים, וללעוס טוב! זה חשוב מאד מאד מאד! כך האוכל נספג בגוף, וגם לא לאכול סתם שווארמות ולהרוס את הגוף (חוצמיזה עכשיו תשעת הימים;)), אלא אגוזי מלך, ברזיל וכאלה. בהצלחה! תעדכני אם עלית במשקל, נדע מה לא לעשות:LOL::LOL::LOL:

• הוסף לסימניות
אולי תגידו צרות של עשירים אבל לאי מי יש רעיון מה יכול לגרום לזה? ירידה במשקל, כמה שאוכלת לא עוזר הייתי אצל דיאטנית עליתי ב 4 חודשים רק 3 קילו ואחר כך נהיה סטטי שהתיאשתי והפסקתי . 4 חודשים שחייתי אוכל נשמתי אוכל וישנתי אוכל. אפילו בשיעור הייתי אוכלת כדי להספיק הכל.. ופשוט כלום. מכירים את התופעה??? יש פיתרון?
תלכי לנטורופת

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאלו שכתבו שצריך לעשות בירור מעמיק יותר אחרי המקור.
(אני מניחה שזה משנה גם אם תמיד היתה בעיה של תת משקל, או שזה משהו חדש)

מכירה סיפור דומה
שבסוף התברר שהיו טפילי מעיים.
לקח זמן עד שחשבו בכיוון, וברגע שטופלו הבעיה נפתרה

• הוסף לסימניות
היה לי פעילות יתר אבל זה עבר מזמן ועשיתי בדיקות דם של זה וב"ה תקין. זו כנראה לא הבעיה
בד"כ בעיות בבלוטת התריס לא נעלמות
זה לא וירוס או דלקת שעוברים.
כדאי מאוד מאוד להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג הוא המומחה לאיזון הבלוטה.
פעילות יתר גורמת לירידה במשקל

• הוסף לסימניות
נתורפתיה - זה בדיוק התחום שיכול לבדוק את זה.
יש את לאה ולף בנתניה -שמשלבת עם אוסטופאתיה.

גם כשהבדיקות יוצאות תקין - לפי הרפואה הקונבנציונלית.
הנטורפתית יכולה לזהות בזה עוד טריגרים.

או תהליך שמתפתח.

• הוסף לסימניות
כשאת אוכלת את מרגישה שכבר זהו אין לך מקום?או שאת יכולה "להעמיס"?

כי יש דבר כזה שנקרא בקע בסרעפת
ואז לא יכולים לאכול הרבה בארוחה
אז אוכלים לעיתים קרובות יותר וכל פעם ממש קצת (תלוי בגודל ה"בקע")

• הוסף לסימניות
כשאת אוכלת את מרגישה שכבר זהו אין לך מקום?או שאת יכולה "להעמיס"?

כי יש דבר כזה שנקרא בקע בסרעפת
ואז לא יכולים לאכול הרבה בארוחה
אז אוכלים לעיתים קרובות יותר וכל פעם ממש קצת (תלוי בגודל ה"בקע")
יואו איזה פחד ממש תיארת אותי! אני באמת אוכלת המון קטנות כל פעם רעבה אבל יכולה להכניס קצת . תמיד לוטשת עיניים בקנאה לצלחת של אחותי הקטנה שממלאת יותר ממני וגומרת הכל:)

• הוסף לסימניות
אם תרצי אני מוכנה לתרום לך קצת שומן ממני בכייף רק תגידי לי איך עושים את זה:ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
יואו איזה פחד ממש תיארת אותי! אני באמת אוכלת המון קטנות כל פעם רעבה אבל יכולה להכניס קצת . תמיד לוטשת עיניים בקנאה לצלחת של אחותי הקטנה שממלאת יותר ממני וגומרת הכל:)
השאלה אם תכלס את באמת אוכלת הרבה? או הרבה ארוחות?

• הוסף לסימניות
גם בעלי הוא כזה, אוכל מה שרוצה ובלי שום הגבלות ומאז ומעולם הוא בתת משקל.
יש כאלה שהחילוף חומרים שלהם יותר טוב והם מוציאים כל מה שמכניסים.

• הוסף לסימניות
את הבת שלי.
בת 6 ושוקלת 12 קילו.
אין לה מקום בבטן להכניס אוכל. ואי אפשר לחייב אותה לאכול יותר מביס- שתייים.

• הוסף לסימניות
1. ללכת לגסטרולוג לבדוק אם יש איזה סיבה רפואית
2. לאכול 4 ארוחות קטנות ביום כשכל ארוחה עשירה בשומנים
3. את צריכה להעלות את כמות הקלוריות שאת אוכלת, תבדקי במחשבון או בGPT מה סך הקלוריות שאת אוכלת וכמה את צריכה לאכול כדי להשמין ואת הפער הזה תשאפי לצמצם האוכל יותר משמין.

• הוסף לסימניות
טוב אז אני לא רוצה להלחיץ
אבל לכי מהר!! לבדוק שזה לא זה
כי אם הבקע קטן אפשר לטפל...אבל כשהוא כבר גדול.........
אני כותב מנסיון במשפחה לצערי...!

• הוסף לסימניות
טוב אז אני לא רוצה להלחיץ
אבל לכי מהר!! לבדוק שזה לא זה
כי אם הבקע קטן אפשר לטפל...אבל כשהוא כבר גדול.........
אני כותב מנסיון במשפחה לצערי...!
אמורים להרגיש כאב או משו? איך אני אדע רק לפי זה שאין לי? כאילו מה אני הולכת לרופאה ואומרת אולי יש לי בקע?מרגיש לי כאילו צריך היום לדובב את הרופאים לבדוק בכל מיני כיוונים.

• הוסף לסימניות
נתורפתיה - זה בדיוק התחום שיכול לבדוק את זה.
יש את לאה ולף בנתניה -שמשלבת עם אוסטופאתיה.

גם כשהבדיקות יוצאות תקין - לפי הרפואה הקונבנציונלית.
הנטורפתית יכולה לזהות בזה עוד טריגרים.

או תהליך שמתפתח.
ירידה במשקל שאינה מוסברת
אינה עניין לנטרופת וכדומה
היא נושא שמחייב בירור מעמיק ומקצועי אצל רופא מקצועי
חייבים להבין למה זה קורה

יש לזה סיבה וחייבים לדעת את הסיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה