- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1063785:מצטער לקלקל לך את התאוריה...
במעונות שאני מדבר עליהם 50% מהעובדות חילוניות 50% דתיות לאומיות.
ok
אז אפשר להרחיב את ההגדרה.
מצב התעסוקה בקרב נשים בישראל, במיוחד ללא השכלה גבוהה, לא עושה כבוד למדינה הזו.
נכתב ע"י דאלארס;1063785:מצטער לקלקל לך את התאוריה...
במעונות שאני מדבר עליהם 50% מהעובדות חילוניות 50% דתיות לאומיות.
נכתב ע"י מיכל123;1063556:והמדינה שכל כך דואגת לעובדים הסכימה לזה ולא העלתה את שכר המינמום, כנראה שזה בסדר.
מישהו כאן גורם לי להתבייש שאשתי עובדת במעון????נכתב ע"י גלבוע;1063800:ok
אז אפשר להרחיב את ההגדרה.
מצב התעסוקה בקרב נשים בישראל, במיוחד ללא השכלה גבוהה, לא עושה כבוד למדינה הזו.
נכתב ע"י חזק;1063991:מישהו כאן גורם לי להתבייש שאשתי עובדת במעון????
אוקיי,נרגעתי הן מעצם העובדה שהרבה אנשים הגיבו והשתתפו והבינו וכו'
והן מבחינת ההבהרה שעכשיו יותר מובן לי.
אז תודה לכם חברי פרוג
מבחינתי נעלתי את האשכול.
נכתב ע"י חזק;1063991:מישהו כאן גורם לי להתבייש שאשתי עובדת במעון????
אוקיי,נרגעתי הן מעצם העובדה שהרבה אנשים הגיבו והשתתפו והבינו וכו'
והן מבחינת ההבהרה שעכשיו יותר מובן לי.
אז תודה לכם חברי פרוג
מבחינתי נעלתי את האשכול.
נכתב ע"י מיכל123;1064098:אצלינו במעון עובדות נשים חשובות הרבה יותר מעורכות דין וכודמה.
(הבת של מרן הרב שך, ועוד כמה מהרמה הזו)
הזכות של לעבוד במעון או בגננות היא זכות שמורה לנשים בעלות רמה יהודית גבוהה ולא ליהודיות עם רמת דת נמוכה או סיניות.
אנחנו מפקידים בידים של הגננות במעון את הילדים שלנו שהם האוצר הכי יקר שלנו ואנחנו סומכים עליהם שהם ילמדו אותם ליטול ידים לפני האוכל ולברך בכוונה ולאהוב את התורה ואת המצוות.
(נ.ב. למיטב ידיעתי אשתו של ראש ישיבת חברון היא גננת, ויש עוד הרבה כאלו)
נכתב ע"י (נ.ב. למיטב ידיעתי אשתו של ראש ישיבת חברון היא גננת:לא גננת אלא ריתמיקאית
אבל באמת יש הרבה נשים גדולות שהיו גננות כמו הבת של הרב אלישיב
נכתב ע"י דאלארס;1064257:אולי את לא יודעת אבל יש מעונות גם מחוץ לבני ברק ויש ילדי מעונות גם מחוץ לירושלים...ולא בכולם עובדות נשים/בנות של...
לאור הפנינים שאני קורא מפרי עטך במשך השנים אני מקווה שלנשים החשובות שהוזכרו כאן את מפרגנת תנאי עבודה טובים יותר מהעובדים שלך...
נכתב ע"י נפ;1064384:לא גננת אלא ריתמיקאית
אבל באמת יש הרבה נשים גדולות שהיו גננות כמו הבת של הרב אלישיב
נכתב ע"י חויד;1064522:מה הקשר בת של / אשתו של הרב של... באמת....
חסר נשים צעירות או קצת יותר מבוגרות - טובות נהדרות מסורות!! והן לא בת של....
למה אם היא בת של הופך אותה לממש מיוחדת ?
זה שאבא שלה / בעלה מישהו גדול - יפה מאוד, זה לא אומר עליה כלום!
אני אישית מאוד מעריכה את הנשים שעובדות במעון
יש להם המון מסירות! סבלנות! הבנה ! ועוד .... ובכלל שיש להם את היכולת לטפל בילדים קטנים, כי לא כל אחת יכולה לעבוד בזה...
ובאמת לא היה מזיק קצת להעלות להם את התנאים והשכר!
נכתב ע"י sh12;1064567:למה קשור התנאים הירודים?
כל מזכירה / טלפנית / אשת שרות לקוחות מרויחה מליונים?!?
אנו מעריכות את המטפלות על עצם השקעתן בילדינו, בטיפוחם ובגידולם במשך כ50% מהיום...
והכל מאהבה, מסירות, יראת שמיים וסבלנות.
אין קשר להכניס כאן את גובה המשכורת.
[בדיוק כמו שאני לא מעריכה את המזכירה בקופ"ח בגלל גובה המשכורת שלה או בגלל המשמרת אחה"צ הקשה וכו' וכו']
נכתב ע"י רחלים;1064632:לא רציתי הרבה להתערב, אבל אטשטש את הנתונים.
בעבר עבדתי במעון, עני, אבל נותן את כל מה שהחוק מחייב, הוגן
עברתי דירה, וממישהי שבמעון של הבן שלי המטפלות מקבלות: 16 שקל לשעה!!
נכתב ע"י רחלים;1064632:המטפלות מקבלות תלוש מלא, וצריכות להחזיר את ההפרש שיתקבל להן 16 שקל.
כך גם בדמי ההבראה, הן מקבלות באופן רשמי וצריכות להוציא את הכסף ולהחזירו להנהלה.
הייתי בהלם, לא הכרתי את המושגים,
אז התחלתי לרחרח במעון והוצאתי את הבן של, בגלל עוד שקרים של ההנהלה.
ב"ה עכשיו הוא במעון אחר, בעז"ה טוב ונחמד. ומקווה מאד שהמטפלות לא מקבלות כך אבל אין לי דרך לעצור.
עוד מטפלת שכנה שלי סיפרה שגם במעון שהיא עובדת בו, באותה עיר, גם מקבלים אותו סכום.
כנראה שזו נורמה בעירנו.
נכתב ע"י mig;1064640:שאלת רב אם מותר לך להלשין עליהם?
כי אם מותר זה הדבר הראשון שהייתי עושה.
נכתב ע"י חויד;1064522:מה הקשר בת של / אשתו של הרב של... באמת....
חסר נשים צעירות או קצת יותר מבוגרות - טובות נהדרות מסורות!! והן לא בת של....
למה אם היא בת של הופך אותה לממש מיוחדת ?
זה שאבא שלה / בעלה מישהו גדול - יפה מאוד, זה לא אומר עליה כלום!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים