דרוש מידע לא מקבלת נקודות מנטפרי :-(

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות?
לפי מה שהבנתי, אני אמורה לקבל כל חודש מספר מסויים של נקודות - לא יודעת כמה - בחינם, ללא צורך בתשלום.
יש סיבה כלשהי שבגללה כבר יותר משנה אני לא מקבלת נקודות??

• הוסף לסימניות
כדאי לפנות אליהם בצורה ישירה או באמצעות הצ'ט.

• הוסף לסימניות
כנ
איך זה יכול להיות?
לפי מה שהבנתי, אני אמורה לקבל כל חודש מספר מסויים של נקודות - לא יודעת כמה - בחינם, ללא צורך בתשלום.
יש סיבה כלשהי שבגללה כבר יותר משנה אני לא מקבלת נקודות??
כנ"ל
לא יצא לי להצטרך, אבל לא מתמלא לי אף םפעם
אולי רק אם מסיימים אותם זה מתמלא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכל חודש יש השלמה של הנקודות שהשתמשת, ואת מתחילה אותו ב15 נקודות.
לא השתמשת- אין מה למלא לך. 15 נקודות זהה מקסימום (אלא אם כן את קונה בתשלום נוסף עוד נקודות)

• הוסף לסימניות
בכל חודש יש השלמה של הנקודות שהשתמשת, ואת מתחילה אותו ב15 נקודות.
לא השתמשת- אין מה למלא לך. 15 נקודות זהה מקסימום (אלא אם כן את קונה בתשלום נוסף עוד נקודות)
אבל כבר יותר משנה יש לי אפס נקודות...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה