מה שאני שמתי לבעוד יותר שימו לב שאף אחד לא התלוננן על שערי רווחה
אני מחכה לסופר החדש שיפתח "מתנות עניים" או "צדקת עניים" או משהו אחר שישמע הכי הכי חסד וצדקה...שימו לב לשמות של החנויות החרדיות
שערי רווחה
יש חסד
נתיב החסד
שפע ברכת השם
הכל זה רק שפע חסד ורווחה וברכת השם (כך על פי המשווקים)
אז תפסיקו להוציא לעז
מתנות לאביונים.......אני מחכה לסופר החדש שיפתח "מתנות עניים" או "צדקת עניים" או משהו אחר שישמע הכי הכי חסד וצדקה...
איך?כל אחד יכול לקנות
ב5 אחוז הנחה
מסכימה מאודיום חמישי יא' בתשרי מגיע לסניף הראשי של יש חסד בבני ברק (בעזרא/שלמה המלך)
עוד לפני שנכנסתי כבר אני רואה תור של אנשים
אני שואל אותם למה מחכים
הם אומרים לי שמישהו יצא עם עגלה כי אין עגלות
(לא נותנים להכניס עגלות פרטיות)
אני מחכה יפה עד שסוף סוף זכיתי בעגלה [שלא מסתובבת, הלך הגלגל]
נכנס לחנות מוציא את רשימת הקניות
ומתחיל לעבור עליה
טיטולים אין.
שקדי מרק, יש רק של "יש".
לפתניות אין.
פיתות אין.
חלב (עוד פחות משבוע עובר לו התאריך)
שמן אין
וזה רק דוגמא!
הרבה מדפים רקים
קשה לעבור עם עגלות כי בכל פינה יש משטחים, (כי אין מי שיסדר) כך נראה מהמודעות שתלוים בכל מקום שמחפשים שם סדרנים,
מה אני יגיד לכם בלגאן אחד גדול ובזבוז זמן יקר של ערב חג
טוב מה עושים צריך להשלים את הקניה
יורד בשלמה המלך לרחוב כהנמן, לחנות אחרת שלא הכתוב את שמה שלא יגידו שזה פרסומת
מה אני יגיד לכם
שפע של עגלות,
מקום מסודר,
מדפים מלאים,
מבחר גדול מכל מוצר (כולל השקדי מרק),
כיף לקנות ולהסתובב
אז למה ב"יש חסד" הכל נראה כך
אנחנו אחלה לקוחות שלהם אז למה הזלזול הזה בנו
יש למי לפנות?, מה לעשות עם זה?
או שהתרגלנו וככה נמשיך ואין מה לעשות!!!
ניחא ערבי חגיםאני לא יודעת מה קורה שם כיום
אבל בעלי היה מנהל ביש עד לפני כשנתיים
(ניהל כמה סניפים במשך כשש שנים, בכולם היה לו קשר עם הלקוחות, והכיר אותם ברמה אישית של איזה סוג דגים גברת x צורכת ואיזה שתיה וכמה ,משפחת y נוהגת לקנות, יכולה להעיד שהשקיע את נשמתו שיהיה הכי טוב שרק אפשר לרווחת הלקוחות)
אז אני קצת מכירה מה קורה שם מבפנים ,
ערב חגים , לא שייך לנהל מקום במקסימום כי יש חוסרים, חוסרים אי אפשר להמציא,
הסיבה שאושר עד למשל, כן מצליחה יותר להחזיק מחלקות מלאות זה בגלל ההבדל בסדרנים, אושר עד מחזיקה סדרני חוץ, שזה אומר סדרנים מטעם החברה, למשל סדרן מטעם אוסם שדואג למוצרי אוסם במחלקה, מקבל משכורת מאוסם והאינטרס שלו שיקנו אוסם, לכן הוא יעשה הכל שהמחלקה שלו תהיה מלאה ותראה טוב, לעומת הסדרנים של יש שהן עובדים של יש ואחראים על מחלקה שלמה לפי קטוגריה.
החוסרים לא נובעים מזלזלול , אלא ממצב השוק.
לגבי העגלות, זה קצת מקומם לקרוא את התלונות, כי הציבור, מזלזל בעגלות בצורה מחפירה ומבישה, אנשים לוקחים עגלות הביתה ומשאירים שם, לפחות פעמים בשבוע צריכים לקיים איסוף עגלות מרחבי העיר( אחרת לא יהיו עגלות, לקחת עגלה מחוץ לתחום הסופר זה גזל ), חלק גדול נאסף במצב תקול, לבוא ולהאשים את הרשת , זה קצת מקומם(אפילו שאין לי קשר לרשת כיום, רק יודעת מה קורה מבפנים )
לגבי הלכלוך וההזנחה, שוב לא מכירה מה קורה כיום, בזמנים שהיינו חלק, היה על זה ביקורת שבועית וביקורות פתע, שהיו מכריחים את המנהלים להחזיק סניף עם נראות טובה
החרמות על החברות זה בהחלט קטע מעצבן שיש שם, אבל זה הטקטיקה שבה הם בחרו לעבוד עם הספקים
אני לא באה להצדיק זלזול, אלא רק להאיר שלכל מטבע יש צד שני , אחרי הכל זה רשת עם אינטרס להרוויח שתודעת מאד שתודעת שרות ורווחת הצרכנים זה קלף שיביא להם לקוחות
נו זה הבעיה שחושבים שעושיםשימו לב לשמות של החנויות החרדיות
שערי רווחה
יש חסד
נתיב החסד
שפע ברכת השם
הכל זה רק שפע חסד ורווחה וברכת השם (כך על פי המשווקים)
אז תפסיקו להוציא לעז
וכל אלו שהמרפסת מחסן הופכת לסוכה, זה מצריך לשים את כל המוצרים בסלון...לגבי הרעיון לקנות מראש זה רעיון מצוין אבל צריך לקנות גפ מקרר נוסף רק לחגים הרבה ירקות התקלקלו לי כי קניתי הרבה ולא היה מקום במקרר
תלוי מה קונים. עדיף לקנות דברים שלא מתקלקלים מהר...לגבי הרעיון לקנות מראש זה רעיון מצוין אבל צריך לקנות גפ מקרר נוסף רק לחגים הרבה ירקות התקלקלו לי כי קניתי הרבה ולא היה מקום במקרר
תני הסבר....אצלנו יש חסד לאלפים בכלל הגזימו עם הקטע של החסד...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים