- הוסף לסימניות
או יותר נכון: מה שיש, יש בחסד....
אצלינו קוראים לחנות אין חסד
או יותר נכון: מה שיש, יש בחסד....
אצלינו קוראים לחנות אין חסד
אין על אושר עדעשיתי השוואות תקופה ארוכה בין יש חסד בבני ברק לאושר עד
אושר עד יותר זול בפאר גדול!!!!
והחווית קניה באושר עד היא וואוו
זה שיש עומס זה לא דבר חדש, הייתי מצפה שאחרי כך וכך זמן יקלטו את הכמויות ויזמינו סחורה בכמות מספקת.זה המצב בדרך כלל בכל הסופרים החרדיים דתיים
יש עומס רציני כך שקשה מאד להפעיל את גלגלי ההספקה
בכל זאת זה כמויות שאא לעמוד בהם כנראהזה שיש עומס זה לא דבר חדש, הייתי מצפה שאחרי כך וכך זמן יקלטו את הכמויות ויזמינו סחורה בכמות מספקת.
לא חכמה להגיד שערב חג ואנשים קונים יותר, החכמה היא לדעת מראש שעוד חודשיים יהיה ערב חג ולהזמין כמויות מספקות של סחורה.
כן, אבל את התווים הרשת מנפיקה ולא הארגונים (זאת אומרת שיש להם רווח של יותר מ90%)יש כמה ארגונים שמחלקים תווים של יש במליוני שקלים והרווח לרשת הוא לא 100%
אין כזה דבר כמויות שאי אפשר לעמוד בהם, הייצור הוא לא יומיים לפני החג וכנ"ל הגעת המשלוחים.בכל זאת זה כמויות שאא לעמוד בהם כנראה
ההנחה על התווים היא בעיקר שהעמותות מקבלות אותם ללא מעמכן, אבל את התווים הרשת מנפיקה ולא הארגונים (זאת אומרת שיש להם רווח של יותר מ90%)
הנושא זה לא ערב חג(לדעתי)זה שיש עומס זה לא דבר חדש, הייתי מצפה שאחרי כך וכך זמן יקלטו את הכמויות ויזמינו סחורה בכמות מספקת.
לא חכמה להגיד שערב חג ואנשים קונים יותר, החכמה היא לדעת מראש שעוד חודשיים יהיה ערב חג ולהזמין כמויות מספקות של סחורה.
אוקי,אבל הלקוחות שבויים בידים שלהםכן, אבל את התווים הרשת מנפיקה ולא הארגונים (זאת אומרת שיש להם רווח של יותר מ90%)
אם ככה אז אני לא אהיה מופתעת אם הרווח שלהם הוא 100%ההנחה על התווים היא בעיקר שהעמותות מקבלות אותם ללא מעמ
אז כנ"ל, אפשר פשוט להזמין יותר סחורההנושא זה לא ערב חג(לדעתי)
שאת זה היה בקלי קלות ניתן לפתור על יד זה שבאים יום יומיים קודם ועושים את הקנייה
הנושא הוא כל השנה (בשנה האחרונה)
זה גולת הכותרת
כל דבר אפשר להגיד תעשה כך ותעשה כךאז כנ"ל, אפשר פשוט להזמין יותר סחורה
גם את התירוץ הזה אני לא מקבלת, כי זה לא דבר חדש שיש עומס בחגים. זה דבר ידוע שאפשר וצריך להערך אליו מראשאבל כשמדובר במשהו נקודתי בחגים
עוד איכשהו ניתן לקבל את התירוץ שיש עומס רב(כפי שאכן רואים)
מה עם משנת יוסף/ המכירה לקהילה וכו'?
האם זה לא יכול לפתור, לפחות חלק מהבעיה לחלק אנשים בחלק מהמוצרים?
בא נציע גם את משנת יוסף כבעיה ליוקר המחייהגם את התירוץ הזה אני לא מקבלת, כי זה לא דבר חדש שיש עומס בחגים. זה דבר ידוע שאפשר וצריך להערך אליו מראש
ושאלתי:
לכן ציינתיבא נציע גם את משנת יוסף כבעיה ליוקר המחייה
רק נסביר שמשנת יוסף זה סוג מאוד מסויים של "תרבות קנייה"
שלא כל אחד התרגל לזה מבית אבא
לעמוד בחוץ ולהתקושש בין המוצרים השונים
פעם בחורף(בגשם) פעם בקיץ(בשמש הקופחת)
עם מלאא אנשים זה ממש לא נח
ואפשר גם להוסיף: בחלק מהזמנים ובחלק מהמקומותלפחות חלק מהבעיה לחלק אנשים בחלק מהמוצרים?
ואני חייבת לציין את שוק מהדרין (לפחות במ"ע), לא בשרות, לא במחירים, אלא בזה שיש להם קופות עצמאיות עם תשלום במזומן! והלוואי שכולם ילמדו מהם.אנחנו כבר אוטוטו 2023 ואפשר לעבור לקופות עצמאיות, זה מתבקש וזה היה צריך להיות כבר מזמן,
הלוואי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים