משתפת בדבר נוסף שכתבתי בחודשי המחלה הראשונים של ביתי , אקדים ואומר שרב ככל האנשים שסבבו אותנו נפלאים ומדהימים מאין כמותם , והכרת הטוב של נתונה אליהם עד לסוף כל הדורות .
הדבר הבא נכתב עקב מיעוט של אנשים , אך היו גם תגובות מהסוג הנ''ל.. לא כולם חייבים להזדהות :]
---------------
באמת , תמיד ידעתי שהבריאות הכי חשובה ,שצריך להודות שמה שחלול, חלול. ומה שסתום-טוב שישאר כך .
כן, להודות על כך שכל המערכות פועלות, שהכל דופק כמו שעון שוויצרי, שעל אף כל הג'אנק פוד שאני אוכלת בחודשים האחרונים הגוף ממשיך ליסוע , אמנם במשקל שלא עובר במכס, אבל נוסע.
כמה אנשים יש שחסר להם ? המון . ולי יש . כ''כ הרבה מערכות קריטיות שניתנו לי כמתנת חינם עם שחר הולדתי.נשמת כל חי תברך.
אבל יש אנשים,שנולדו בלי מערכת קריטית. קריטית עד דמעות קריטת כ''כ, שאין לי מושג איך בסך כל שנותיהם הם לא בררו היכן רוכשים אותה ,
למערכת הזו קוראיםמערכת העיכול .כן.
אלו אנשים [מעטים מעטים ב''ה] שללעוס אותי יודעים היטב, אך לעכל את המצב, ולתת מענה מותאם ? נשגב מבינתם.
יש כאלה שיש להם בעיות חלקיות במערכת הזו ולרב היא כוללת גם-איך לא- בעיה מערכת הטקט ר"ל .
כי כשמגיעה אישה כבודה ואומרת לי ש'איזה כיף לך סופסוף את בחופש ושאיזה נחמד שהגיעה ההזדמנות לנפוש '-בעיני היא לוקה.
ויש כאלה שבטוחים שהם מעכלים .בטוחים גם שהם מבינים את המצב לאשורו, כולל אבחנות רפואיות,ומכירים את כל סל התרופות לפי סדר הא''ב.
ומשם הדרך קצרה לחלוקת עיצות שלהם אני פשוט חייבת להקשיב , כי למה נתתי שיאשפזו אותה ?
והאנקולוג לא מבין כלום. ובכלל, מתאימה לה תרופה אחרת במינון אחר כדי להבריא [כמו שהיה אצל דוד של סבתא של דודה שלהם אולי ]
וצריך לעשות 'שריר' מול הרופא, ולא להסכים איתם חלילה כי הם תאבי בצע ובכלל הכל תעשייה של תרופות ,
הכי טוב לתת לה הרבה ענבים איזו טבעונית אחת אמרה לה שזה הורג את הסרטן. אבל טוב , אני עוד 'ירוקה',
והם, [שאגב לא עברו שום דבר דומה ושאינו] מבינים ה-ר-ב-ה יותר טוב. שויין .
משפט עתיק אומר שאלוקים חייב לאהוב טיפשים , הרי הוא ברא הרבה .
אז לא נהיה קיצוניים . ברור לי שהכל נעשה מחם לב ואהבת ישראל גדולה ,
ועוד קצת קצת, ממש טיפטיפונת חוסר שימת לב.
אז מי אני שאדבר . פשוט סתם,פעם הבאה שניתקל באדם שצריך הכלה [כולנו במקום הזה אגב]
נמתין שתי דקות. ננסה לחשוב. לקלוט ולא לפלוט. לעכל , לאט לאט..
ולאחר מכן, לנסות להועיל.
ועוד סוד קטן שהוא גם טיפ גדול ,
לפעמים? עדיף לשתוק ולחבק.
סתם כי זה אומר הרבה יותר.

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //