אני עוקב אחרי האשכול ויש פה כל כך הרבה נושאים מרתקים,
ב"ה יש לי את הזכות להעניק שירות כמלווה משקיעים, ואכן חשוב מאד לקחת איש מקצוע כשנכנסים להשקעה (בכל תחום, בטח כשההשקעה היא מאות אלפי ש"ח)
אנסה לענות דבר דבר:
@זר פרחים
אתה זועק על העוול, ועל האבסורד,
זה מעלה בי חיוך, התמימות הטהורה הזו. ישתבח שמו.
אז אפשר להירגע, אין מה לשלוח מכתבים ואין מה לתקן את המצב,
א. אם אתה כזה גביר (), שיש לך נכסים ועניינים, אז תתכבד לתת לאמא מדינה את מס כמו כולם.
ב. המדינה לא יכולה לשלוט על קומבינות של אנשים שכל פעם יגידו על דירה אחרת שהיא הדירה שהם גרים בה וככה יפטרו עצמם ממס בדירה יקרה למרות שהיא בעצם להשקעה.
מענין.בהזדמנות אכתוב על עוד נקודות שהועלו פה,
אם זה מעניין את החברים
לילה טוב בנתיים
ירושלים - פסג"ז מזרח
תשרי - תש"פ
1,650,000
כל ההוצאות הנוספות = 60,000
דופלקס מחולק: 3 חדרים 80 מ"ר מושכר 3,800
2 חדרים 50 מ"ר מושכר 2,850
ריווח שנתי - 8.6%תאריך קנייה: 08/2011
עיר: ערד
גודל דירה: 3.5 חדרים 68 מטר
סכום קניה: 227 אל' ש"ח (410 אל' ש"ח כיום)
עלות שכירות: 1700 ש"ח
תיווך + עו"ד: 10,000 ש"ח
ובהנחה שעל המשכנתא משלמים ריבית של כ2.5 אחוז - לדוגמא, זה יוצא פחות?זה יוצא: 4.21% (בהנחה שתשלומי ארנונה מים וחשמל על השוכרים, ושאין דמי ניהול).
החישוב הוא ריווח שנתי על ההשקעה, ולא כמה מרוויחים בסך הכל.ובהנחה שעל המשכנתא משלמים ריבית של כ2.5 אחוז - לדוגמא, זה יוצא פחות?
להיפך - זה אומר שבנוסף ל4 % רווח בשנה, הרווחתם גם עליית ערך. הרווח נמדד לפי ההשקעה ולא לפי שווייה כיום.בקריית מלאכי, קנינו ב 650k לפני כשנתיים והשכרנו ב 2200, שזה 4.06%, אבל עכשיו המחירים לקניה גבוהים יותר, מה שמוריד את התשואה.
אה מה מה (דא עקא בלע''ז), שהתשואה בפועל ירדה משמעותית אחרי שהשוכרים שילמו לפי החלטתם האישית עד המכתב מעורך הדין...![]()
ברור, התכוונתי שהיום התשואה תהיה נמוכה יותר למשקיעים חדשים, כיון שמחיר הדירה עלה והשכירות נשארה.להיפך - זה אומר שבנוסף ל4 % רווח בשנה, הרווחתם גם עליית ערך. הרווח נמדד לפי ההשקעה ולא לפי שווייה כיום.
אני אוהב מאד את הקריות יש שם איזורים טובים מאד (צריך לדעת היטב היטב איפה לקנות ויותר נכון איפה לא לקנות ויש המון מקומות שאסור לקנות שם גם עם אנ"ש מסביר כמה כדאי שם).לאחר ניקוי כל ההוצאות והעלויות, כמו דמי ניהול, ארנונה, וכו'.
אשמח שתציינו את:
שם העיר
גודל הדירה
עלות הדירה (כולל הכל, מס רכישה, דמי תיווך, שמאות, עו"ד, שיפוץ וכו')
אחוזי ריווח שנתיים נטו.
לא מדובר בחפירה אלא בקבלת פרספקטיבה נכונה לכל אחד על ההשקעה הפרטית שלו, והכוונה למשקיעים עתידיים.
כמובן, הכל בעילום שם.
תודה רבה
הייתי רוצה לשאול אותך מס' שאלות לגבי ערד איך אפשר ליצור קשר?תאריך קנייה: 08/2011
עיר: ערד
גודל דירה: 3.5 חדרים 68 מטר
סכום קניה: 227 אל' ש"ח (410 אל' ש"ח כיום)
עלות שכירות: 1700 ש"ח
תיווך + עו"ד: 10,000 ש"ח
איך אתה יודע איפה איזור יותר טוב?אני אוהב מאד את הקריות יש שם איזורים טובים מאד (צריך לדעת היטב היטב איפה לקנות ויותר נכון איפה לא לקנות ויש המון מקומות שאסור לקנות שם גם עם אנ"ש מסביר כמה כדאי שם).
קניתי דירות שם כשהמחירים היו סביב ה200,00 לפני 11-12 שנים
מס רכישה אז היה 3 אחוז בלבד
שכירות התחילה ב1500 ועם השנים עלתה עד 2300
עלויות שיפוץ כלליות קשה להכליל אבל אם הייתי צריך לתת הכללה גסה ממוצעת משהו כמו 1500 ש"ח בשנה הולך לכל מיני סוגי הוצאות תיקונים.
עו"ד לוקח שליש אחוז ממחיר הדירה בדרך כלל
ארנוה לא קשורה אליך רק לשוכר (לא עמד לי ריק יום אחד אף דירה, אם קונים נכון בס"ד לא מסתבכים).
דמי ניהול, בחיים אל תתן למישו לנהל לך את הנכס אין בזה צורך וזה יכול לגרום לך עלויות מסתוריות מרובות (אנ"ש , כן אנ"ש!) וזה ממש מיותר כל אחד יכול לנהל את הנכס שלו לבד בלי טרחה גדולה שוב בתנאי שהוא קונה במקום נכון.
צריך בזה הרבה ס"ד!איך אתה יודע איפה איזור יותר טוב?
כנראה השקעת שם המון זמן שזה שווה ערך לכסף...
עדיין, אתה יכול לחסוך הרבה (בכפוף לסוג האדם שאתהבלי מנהל נכס, אתה צריך להגיע לשם לא מעט
שזה גם שווה ערך לכסף...
קנית בזמן מעולה היום המחירים שם הם פי 3 לפחותאני אוהב מאד את הקריות יש שם איזורים טובים מאד (צריך לדעת היטב היטב איפה לקנות ויותר נכון איפה לא לקנות ויש המון מקומות שאסור לקנות שם גם עם אנ"ש מסביר כמה כדאי שם).
קניתי דירות שם כשהמחירים היו סביב ה200,00 לפני 11-12 שנים
מס רכישה אז היה 3 אחוז בלבד
שכירות התחילה ב1500 ועם השנים עלתה עד 2300
עלויות שיפוץ כלליות קשה להכליל אבל אם הייתי צריך לתת הכללה גסה ממוצעת משהו כמו 1500 ש"ח בשנה הולך לכל מיני סוגי הוצאות תיקונים.
עו"ד לוקח שליש אחוז ממחיר הדירה בדרך כלל
ארנוה לא קשורה אליך רק לשוכר (לא עמד לי ריק יום אחד אף דירה, אם קונים נכון בס"ד לא מסתבכים).
דמי ניהול, בחיים אל תתן למישו לנהל לך את הנכס אין בזה צורך וזה יכול לגרום לך עלויות מסתוריות מרובות (אנ"ש , כן אנ"ש!) וזה ממש מיותר כל אחד יכול לנהל את הנכס שלו לבד בלי טרחה גדולה שוב בתנאי שהוא קונה במקום נכון.
אנחנו מוכרים דירה להשקעה בבאר שבע מחולקת ומושכרת כל אחת 1850-1900 במחיר של 760.
כל הקודם זוכה התשואה נראה לי הכי גבוהה מכל הדירות שאני רואה פה.
0504127674
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים