התייעצות לבעלי נסיון בלבד!! לתינוקת לא רגועה

מניסיון ארוך עם רפלוקס עקשן
התינוק התורן עכשיו בן 8 חודשים לא גומר לצעוק (עזבתי את העבודה כי אף מטפלת לא עמדה בצעקות)
קיבל 2 תרופות, אחת אומפרזול והשניה- גביסקון- לא ראיתי שיפור כל שהו משתיהן , וגם רפלקסולוגיה
מה שעצר את הפליטות לגמרי (לא את הצעקות) היה דייסת קורנפלור בכל ארוחה בבקבוק גם במטרנה וגם בשאוב אני מוסיפה זה "מדביק" את האוכל למעיים. (מגיל 3 וחצי חודשים בהוראת הרופא)
גם כן באמת מוזר שבלילה הוא ישן רגוע, אבל ביום וכל רק על הידיים צועק

ליבי עם כל אחת שמתמודדת (גם עם התינוקות וגם עם האמהות:)
מבינה אותך לגמרי ... אני רק בתחילת הדרך אם כך- התינוק שלי בן 3 חודשים :(
ניסיתי אומפרזול ולא רואה שיפור הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם פמוטידין , מכירה?

פמוטידין עובדת על מנגנון שונה מהאומפרזול, אולי לכם זה יעבוד יותר.
כמה זמן ניסיתם אומפרזול? המינון היה נכון?

ניסתם לתת לו אומפרזול עם תמל של מטרנה AR?
לנו ממש עזר...

ניסתם לתת לו אומפרזול עם תמל של מטרנה AR?
לנו ממש עזר...
ניסינו את כל סוגי המטרנות והסימילאק , כרגע אני מביאה נוטרילון , הוא יותר אוכל אבל עדיין צורח אחרי כל ארוחה .
ארוחה אצלו זה 60 מקסימום ...... ורק בתנוחת עמידה ושקט דממה ......:(

כמה זמן ניסיתם אומפרזול? המינון היה נכון?
אני ניסיתי כחודשים
מינון לפי הרופא פעם ביום חצי שעה לפני האוכל ולפחות שעתיים אחרי הארוחה הקודמת
סיפור בפני עצמו למצוא את הדקה המתאימה
לא ראיתי שיפור כל שהו

ניסינו את כל סוגי המטרנות והסימילאק , כרגע אני מביאה נוטרילון , הוא יותר אוכל אבל עדיין צורח אחרי כל ארוחה .
ארוחה אצלו זה 60 מקסימום ...... ורק בתנוחת עמידה ושקט דממה ......:(
גם אצלנו היה ככה, ממש קשה ומייאש, הזמן עושה את שלו...
הרבה הצלחה!!!

לאחר קריאה של כל האשכול הזה.....
יש לי תינוק בן חודשיים שכל ארוחה היא סיוט, הילד מורעב אבל מתחיל למצוץ בקבוק ומפסיק בצרחות ממשיך ומפסיק ולא מוכן לאכול, יוצא שהוא כמעט לא אוכל במשך היום ארוחה נורמלית (120 מ"ל ) רצוף.
אני חוששת לריפלוקס סמוי, כי הוא לא פולט בכלל ולא מקיא בכלל. הרופאה טוענת אולי שורף לו כשהוא אוכל אז הוא לא רוצה לאכול.
מה לנסות לו?איזה סוג אוכל? גם מטרנה AR לא רצה לטעום אולי צריך להתעקש איתו??
מנסיון, תפחיתי כמויות! כמות של 120 בגיל הזה - יכול להיות מידי בשבילו. עדיף לתת ארוחות קטנות ובתדירות גבוהה יותר, נגיד כל שעה וחצי - שעתיים, על פני ארוחה של כמות גדולה שממילא לא רוצה לאכול...
תבדקי גם שהתנוחה בה נמצא כשהוא אוכל אולי כואבת לו (צוואר, גב...) ולכן מפסיק באמצע...
בהצלחה!

מטרנה AR
לא ברור איך לא כתבו פה על זה
+אומפרזול
אמנם לא פותר לגמרי את הבעיה
אבל ממש עוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה