אני מסכימה לגמרי שרוב הסיכוי שזה לא קורונה.שווה לשאול רופא
לדעתי תינוק בגיל הזה (ולא בן שנתיים אפילו)רוב הפעמים זה רק שינים , במיוחד אם הוריו ואחיו לא היו בסביבת חולה קורונה...
אם יצוא לה שיניים וזה נראה לכם קשור , אז מי שהיה איתה במגע(הורים וכדו')יכולים לצאת.....לא מסוגלת! היא כולה בת 8 חודשים. זה יקל על הגזירה??
מסכימה איתך שחתונה זה באמת מלחיץ יותר.לא קבעתי שום הוראה נחרצת.
ללכת ככה לחתונה, שמן הסתם משתתף בה גם סבא כלשהו, בעיניי זה יותר מלחיץ מסתם לצאת.
אבל משום מה בחרת לצטט אותימסכימה איתך שחתונה זה באמת מלחיץ יותר.
אבל היו פה קולות באשכול שקראו להכנס לבידוד מיידי, ולזה הגבתי.
כי את התיחסת לחום אצל תינוק כגורם מחשידאבל משום מה בחרת לצטט אותי![]()
אין רופא שיגיד שזה לא קורונהושימו לב שלא תמיד (לצערינו) אפשר לסמוך על שיקול דעת הרופא
יצא לי לפגוש כמה רופאים שאמרו שזה לא קורונה ויומים אח"כ היתה תשובה חיובית
מומלץ להפעיל שיקול דעת לבד , אם יש חום לא יוצאים מהבית, משתדלים להיות בבידוד (במסגרת הגיל ששיך)
ולבדוק מיד קורונה, שרשרת ההדבקה בימים האחרונים נוראה, חייבים לקטוע את רצף ההדבקה
בשורות טובות לכולם.
כתבתי שלא תמיד אפשר לסמוךאין רופא שיגיד שזה לא קורונה
כנראה אמרו ש90 אחוז שזה לא ולכן כדאי להמשיך את החיים
והם צדקו
לא שזה אומר שאי אפשר להזהר יותר מהרופאים אבל משם לומר שהשיקול דעת שלו לא נכון זה רחוק
אני לא מבינה, לבת שלי היה חום פעם אחת (וכאבי ראש) והיה לה קורונה, אם לא היינו עושים בדיקה ויוצאים אחרי יומים בלי חום היינו מדביקים אנשים...על אנשים עם חום של 38 מעלות להישאר בבידוד בבית.
יש למדוד חום פעמיים ביום.
ניתן לצאת מבידוד כאשר במשך יומיים רצופים נמדד חום שאינו גבוה מ-37.5 מעלות
יש צדק בזה, אבל השיקול הוא שאין לזה סוף. האם בכל מקרה של חום חולף של אחד מבני הבית נבודד את כל הבית לשבועיים?אני לא מבינה, לבת שלי היה חום פעם אחת (וכאבי ראש) והיה לה קורונה, אם לא היינו עושים בדיקה ויוצאים אחרי יומים בלי חום היינו מדביקים אנשים...
עשינו בדיקה בגלל עוד תסמינים לבני משפחה אחרים (שיעול וצינון - לא משהו מוצהר קורונה)
אשרי חלקכם. על כל אי נעימות תקבלו שכר רב בשמים כאילו הצלתם (לפחות) עולם מלא (אם לא כמה וכמה עולמות). וכמו שאמרו בכיבוד הורים: יש בן שמטחין את אביו בריחים ויורש גן עדן, ויש המאכילו שלוים מדושנים ויורש גיהנם.בכל אופן על החתונה נראה לי אוותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים