דרוש מידע לגבוהות שבנינו):

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
על זה אני מדברת....
אבל למה?
ועוד אחרי זה בכל הסמינרים ובכל המקומות מזהירים לא ללכת לקניונים,
אז בבקשה תדאגו לזה!
היה לי קשר עם אחת שמבינה בתחום ודיברתי איתה על המחירים הגבוהים בחנויות שבאזור רב שפע וגאולה וכול השאר שמפקיעים מחירים, לצאת עם שמלה שעולה 700(!) זה מציאה..
והולכים לזארה, מנגו...כל החנויות האלה אזור ה300 ש"ח
והיא אמרה שהפס ייצור הוא מאד מאד יקר -וכל החנויות הבינלאומיות זה יוצא להם ממש זול עם הכמויות (נגיד שמלה אחת -מייצרים כפול 100,000...זורקת)
מה שאין כן בחנויות פרטיות (כמה כבר עותקים יש מכל שמלה??)שבקושי בקושי מרוויחות. תחשבו גם על הוצאות של השכרה במיקום מרכזי, בדים, מוכרות וכוכו.
כמובן שאם לא היה רווחי להם - היו סוגרים את החנות.
אבל מה שבאתי להגיד זה שהכסף שנלקח הוא לא סתם....

• הוסף לסימניות
אני 1.80
לובשת (כמעט) רק שמלות, גם ביום יום וגם בשבת. בשנים האחרונות מוצאת שפע של שמלות באורך מידי בזארה,מנגו, קאסטרו, קרייזי ליין, גולף, cos, ועוד. לירושלמיות- ממליצה על חנות עודפי מעצבים בקניון האחים ישראל בתלפיות.
מה שכן, מאז שאני ילדה, אמא שלי הרגילה אותי לקנות כשיש ולא כשצריך ולכן כשאני נתקלת בשמלה צנועה אני פשוט קונה, גם אם אני לא ממש צריכה עכשיו כי אני יודעת שכשאני אצטרך לא תמיד יהיה קל למצוא...

• הוסף לסימניות
אני 1.80
לובשת (כמעט) רק שמלות, גם ביום יום וגם בשבת. בשנים האחרונות מוצאת שפע של שמלות באורך מידי בזארה,מנגו, קאסטרו, קרייזי ליין, גולף, cos, ועוד. לירושלמיות- ממליצה על חנות עודפי מעצבים בקניון האחים ישראל בתלפיות.
מה שכן, מאז שאני ילדה, אמא שלי הרגילה אותי לקנות כשיש ולא כשצריך ולכן כשאני נתקלת בשמלה צנועה אני פשוט קונה, גם אם אני לא ממש צריכה עכשיו כי אני יודעת שכשאני אצטרך לא תמיד יהיה קל למצוא...
@קילא לא יפה כך להוציא את העיניים.... יש פה כאלו שמתרוצצות בחנויות לקנות נעליים עם סוליה גבוהה ;)

• הוסף לסימניות
יש את חן פאשן
יש להם שני אורכים קצר וארוך
הארןך מתאים לגובה 1.70+ ברווח

• הוסף לסימניות
לא קראתי את הכל ההודעות
אבל בשיין יש קטגוריה מידות גדולות
ומלא דברים יפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה