- הוסף לסימניות
לעיתים ממש קרובות יש את האופנה הזאת (לגבוהות זה תמיד יפה, אגבכל עוד שהמודה עכשיו על חצי רגל
לעיתים ממש קרובות יש את האופנה הזאת (לגבוהות זה תמיד יפה, אגבכל עוד שהמודה עכשיו על חצי רגל
וסגנון בגדים יפים ?אין להם חנות זה מכירה בשבוע הבא ביום חמישי
המחירים בערך 250-500
עניין של טעםוסגנון בגדים יפים ?
באמת למה??אז למה אני לא מוצאת???
היה לי קשר עם אחת שמבינה בתחום ודיברתי איתה על המחירים הגבוהים בחנויות שבאזור רב שפע וגאולה וכול השאר שמפקיעים מחירים, לצאת עם שמלה שעולה 700(!) זה מציאה..על זה אני מדברת....
אבל למה?
ועוד אחרי זה בכל הסמינרים ובכל המקומות מזהירים לא ללכת לקניונים,
אז בבקשה תדאגו לזה!
תרשמי את המייל שלך אני אשלח לךמה המייל ?
לא יודעת, נדיר שאני מוצאת.באמת למה??
אני רואה הרבה מהן... ראיתי בקרית ספר, בחנות קמי שאו, וגם בקרית אתא, קניון כפיר.
@קילא לא יפה כך להוציא את העיניים.... יש פה כאלו שמתרוצצות בחנויות לקנות נעליים עם סוליה גבוההאני 1.80
לובשת (כמעט) רק שמלות, גם ביום יום וגם בשבת. בשנים האחרונות מוצאת שפע של שמלות באורך מידי בזארה,מנגו, קאסטרו, קרייזי ליין, גולף, cos, ועוד. לירושלמיות- ממליצה על חנות עודפי מעצבים בקניון האחים ישראל בתלפיות.
מה שכן, מאז שאני ילדה, אמא שלי הרגילה אותי לקנות כשיש ולא כשצריך ולכן כשאני נתקלת בשמלה צנועה אני פשוט קונה, גם אם אני לא ממש צריכה עכשיו כי אני יודעת שכשאני אצטרך לא תמיד יהיה קל למצוא...
לאמצע רגל?הארןך מתאים לגובה 1.70+ ברווח
זה חסום.לא קראתי את הכל ההודעות
אבל בשיין יש קטגוריה מידות גדולות
ומלא דברים יפים
לאלאמצע רגל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים