- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;399836:טיפ, אני אישית, דבר ראשון מגדיל את התמונה באופן משמעותי בפוטושופ, ורק אז עושה טרייס.
ככה אילוס "לוקח את זה יותר ברצינות"![]()
נכתב ע"י אברומי נויבירט;399855:
באיזה אפשרות בחרת מהרשימה?הנה טרייס שעשיתי ללוגו של פרוג...
עם קצת עזרה ידנית
<!-- / message --><!-- attachments -->
נכתב ע"י קופירייט;399841:ואני מקווה שהמעצבים שהתחילו עוד בדור הקודם, כהרשל'ה ושות' המעודדים בכל פה את השימוש בקורל כשיסכימו לעשות הסבה לאילוסטרייטור גם יאזרו אומץ לגלות כי אכן...
![]()
נכתב ע"י הרשל'ה;399930:כשאתה תקבל מקורל העולמית את התמלוגים שאני מקבל,
תתחיל לדבר אחרת...
ולגוף העניין: כמעצב, אני מוצא את הקורל קלה, מהירה ומתאימה הרבה יותר למטרותיי. וגם בה, אני אחד המשתמשים הפחות משכילים. למעשה, כשאני חושב על עיצוב, אני מנסה להגיע לתוצאה בסוג של חשיבה טיבעית-לנארית שהופכת את הרעיון וביצועו למסלול אחיד. סוג של "ידא אריכתא" עם CTRL Z... במעט מאד מקרים, נתקלתי בבעיה של מחסור בפקודה / אפקט / מניפולציה ספציפית שהפריעו למהלך העבודה. הידיעה שאי שם טמונה לה פונקציה מ ד ה י מ ה שתוכנה זו או אחרת יכולה לבצע, לא עוזרת לי בפועל. אני מעדיף להיות פחות "צודק" ויותר "חכם" ולו בשביל להצליח לבצע את הרעיון בצורה איכותית (ומהירה).
בתוכנה שמספקת גם רעיונות, עדיין לא נתקלתי לצערי. אולי גם זה יבוא יום אחד בCS5...
חוסר הרצון שלי להסתגל לתוכנה אחרת, נובע בהחלט מעצלות, רפיון מוחין, הפרעת קשב מאובחנת, מידות פגומות ועוד, אבל כאדם עסוק אני מעדיף את כפכף הטבע נאות המרוט והמוכר שלי - על פני הריבוק אייר טורבו עם הסוליה הביונית המוקצפת.
ועד שתבוא אל שכמותי בטענות, בדוק במטותא כמה מחברי הפורום מעמדים טקסטים בפוטושופ (..!) ותזדעזע הרבה יותר...
בברכת קורל שולתתת!!!1
נכתב ע"י אוהב0ישראל;400192:כמו שיש לי בארון הספרים, לצערי, ספרי "טפט" שכמעט לא פתחתי אותם, כך להבדיל, יש לי במחשב שלי את תוכנות אדובי השונות (קנויות, אל דאגה) כשהן סגורות ומשמשות לתפאורה (למעט אינדיזיין).
אם הם היו משקיעים בפרסום אפילו רק 10% מתקציב היח"צ של אדובי,נכתב ע"י הרשל'ה;399930:כשאתה תקבל מקורל העולמית את התמלוגים שאני מקבל,
תתחיל לדבר אחרת...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים