לגעת בירח

• הוסף לסימניות
כמעט...:)

קבצים מצורפים

• ירח1.jpg
    KB 194.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מדהים
איזהמצלמה קנית שהחלטת להתחיל לצלם

• הוסף לסימניות
וואו! לאה!
זה לא נראה אמיתי...
מדהים!

• הוסף לסימניות
חבל על כל הפרטים שהלכו לאיבוד בקרופ ה"אכזרי" שעשית לתמונה

מעבר לתיעוד שכבר נראה עשרות פעמים ומאוד קשה לחדש בו משהו
עדיף להראות בקטן ובצורה טובה מאשר קרופ גדול שגיהץ את התמונה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;661028:
חבל על כל הפרטים שהלכו לאיבוד בקרופ ה"אכזרי" שעשית לתמונה

מעבר לתיעוד שכבר נראה עשרות פעמים ומאוד קשה לחדש בו משהו
עדיף להראות בקטן ובצורה טובה מאשר קרופ גדול שגיהץ את התמונה

בהצלחה
תודה על ההתייחסות, אבל בקרופ שעשיתי לתמונה לא הלכו לאיבוד שום פרטים חוץ ממרחב ענק ושחור של השמיים. ואם לא הייתי קורפת הירח היה הולך לאיבוד (ראה תמונה מצורפת)
תיעודים למאות ולאלפים יש גם על כל נושא אחר כמו בעלי חיים, נופים, אתרים ושאר ירקות.
ובכל זאת תמיד אפשר למצוא בכל צילום משהו מיוחד ומותר להנות בלי ליפול מהכסא...
כאן היה חשוב לי לתפוס את הירח נטו ומבחינתי המטרה הושגה.
זה המקור בגודל טבעי, לחץ להגדלה...
צפה בקובץ המצורף 106919

• הוסף לסימניות
לאה,

אולי להסביר את תמיר מעט...

כשיש תמונה ייחודית לפעמים זה יכול לבא גם על חשבון איכות התמונה. כאשר התמונה היא תיעוד של דבר שכבר תועד אלפי פעמים, זה צריך להיות באיכות טכנית טובה. אני לא מתכוון שצריך לצלם את הירח עם טלסקופ של נאסה, אבל צילום עם אורך מוקד קצר לא מתאים לצילום הזה.

מכיוון שאין ברשותך את הציוד הדרוש נאלצת לבצע קרופ אגרסיבי. גם אם הקרופ הוא פחות מ100% זה מוריד מהאיכות וזה ניכר.

בס"ה תמונה יפה, ובע"ה בעתיד כשתהיינה לך עדשות ארוכות מוקד תוכלי לבצע זאת בצורה איכותית יותר ותאמיני לי שגם את תסכימי :)

אגב, אולי צילמת גם הלילה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4146340,00.html

• הוסף לסימניות
לאה,

כשיש תמונה ייחודית לפעמים זה יכול לבא גם על חשבון איכות התמונה. כאשר התמונה היא תיעוד של דבר שכבר תועד אלפי פעמים, זה צריך להיות באיכות טכנית טובה - וזה בהחלט מותר ורצוי שצלם יגיד לעצמו 'אני גם רוצה צילום טוב של הירח משלי'. אני לא מתכוון שצריך לצלם את הירח עם טלסקופ של נאסה, אבל צילום עם אורך מוקד קצר לא מתאים לצילום הזה.

מכיוון שאין ברשותך את הציוד הדרוש נאלצת לבצע קרופ אגרסיבי. גם אם הקרופ הוא פחות מ100% זה מוריד מהאיכות וזה ניכר.

בס"ה תמונה יפה, ובע"ה בעתיד כשתהיינה לך עדשות ארוכות מוקד תוכלי לבצע זאת בצורה איכותית יותר ותאמיני לי שגם את תסכימי :)

אגב, אולי צילמת גם הלילה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4146340,00.html

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;661038:
לאה,

הבנתי את מה שתמיר ניסה להסביר, אין לי בעיה לקבל ביקורת או הארות, תמיר התייחס לפרטים שאבדו כתוצאה מהקרופ האגרסיבי שבצעתי לכן הגבתי שלא היו פרטים כאלו.
נכתב ע"י כדרלעמר;661038:
נכון, עם העדשה שיש לי זה המקסימום שיכולתי להפיק ממנה ויודעת שכל קרופ מוריד מהאיכות של התמונה, בינתיים זה מה יש ועם זה ננצח...:)
נכתב ע"י כדרלעמר;661038:
בס"ה תמונה יפה, ובע"ה בעתיד כשתהיינה לך עדשות ארוכות מוקד תוכלי לבצע זאת בצורה איכותית יותר ותאמיני לי שגם את תסכימי
מסכימה מראש גם בלי עדשות...ובע"ה מקווה שיוסי יקנה לי...:)
נכתב ע"י כדרלעמר;661038:
ניסיתי אבל העדשה שלי לא מצליחה לקלוט את ההילה אלא רק את הירח נטו.
מחזה מיוחד, זה נראה כמו ירח כפול אחד מאחורי השני.

• הוסף לסימניות
לאה, את גדולה!!!
עושה לי חשק גם ללמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה