לומדת צילום בפרוג ומצלמת ב - CANON 7Dנכתב ע"י יאיר;661009:מדהים
איזהמצלמה קנית שהחלטת להתחיל לצלם
תודה על ההתייחסות, אבל בקרופ שעשיתי לתמונה לא הלכו לאיבוד שום פרטים חוץ ממרחב ענק ושחור של השמיים. ואם לא הייתי קורפת הירח היה הולך לאיבוד (ראה תמונה מצורפת)נכתב ע"י tamiro;661028:חבל על כל הפרטים שהלכו לאיבוד בקרופ ה"אכזרי" שעשית לתמונה
מעבר לתיעוד שכבר נראה עשרות פעמים ומאוד קשה לחדש בו משהו
עדיף להראות בקטן ובצורה טובה מאשר קרופ גדול שגיהץ את התמונה
בהצלחה
הבנתי את מה שתמיר ניסה להסביר, אין לי בעיה לקבל ביקורת או הארות, תמיר התייחס לפרטים שאבדו כתוצאה מהקרופ האגרסיבי שבצעתי לכן הגבתי שלא היו פרטים כאלו.נכתב ע"י כדרלעמר;661038:לאה,
אולי להסביר את תמיר מעט...
נכון, עם העדשה שיש לי זה המקסימום שיכולתי להפיק ממנה ויודעת שכל קרופ מוריד מהאיכות של התמונה, בינתיים זה מה יש ועם זה ננצח...נכתב ע"י כדרלעמר;661038:מכיוון שאין ברשותך את הציוד הדרוש נאלצת לבצע קרופ אגרסיבי. גם אם הקרופ הוא פחות מ100% זה מוריד מהאיכות וזה ניכר.
מסכימה מראש גם בלי עדשות...ובע"ה מקווה שיוסי יקנה לי...נכתב ע"י כדרלעמר;661038:בס"ה תמונה יפה, ובע"ה בעתיד כשתהיינה לך עדשות ארוכות מוקד תוכלי לבצע זאת בצורה איכותית יותר ותאמיני לי שגם את תסכימי
ניסיתי אבל העדשה שלי לא מצליחה לקלוט את ההילה אלא רק את הירח נטו.נכתב ע"י כדרלעמר;661038:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים